Partyflock
 
Nieuws · mei 2007
­ Nederland
De eerste cd-single van de meest besproken jumper van de lage landen, Patrick Jumpen, is een feit. Start Stop Records, bekend van o.a. de ‘Explosive Car Tuning’ en ‘Jumping is not a crime’ compilaties, heeft de cd-single ‘Holiday’, met als bonustrack ‘Gangster’ op de markt gebracht in België en Nederland. De 19-jarige Patrick Mantizz is daarmee de eerste jumper in Nederland die zijn eigen muziek op de markt brengt.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 30 mei 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Raveworld
woensdag 30 mei 2007
Aankomende zaterdag is het zo ver: “Raveworld – 15 years Bass-D & King Matthew” vindt plaats in de North Sea Venue in Zaandam. Bass-D & King Matthew hebben er al zin in en zitten iedereen te vervelen met verhalen uit de oude doos.....
De zomer is begonnen en heel Nederland gaat weer naar het strand. En op zondag 8 juli zijn alle ogen gericht op Scheveningen want daar is dan de Special Edition Beachparty van Unique Sexy City & Salinas Sundance.Een ultieme Beach experience die je meeneemt naar Spaanse sferen met een Internationale line-up en zomerse modeshows.
Planet V.I.P.
dinsdag 29 mei 2007
Dat Planet V.I.P. na ruim 5 jaar nog steeds garant staat voor optimale gezelligheid, veel drank en de meest aanstekelijke dj optredens bewees de viering van het 5 jarig bestaan van 24 maart jl. wel. Met al vroeg in de avond topdrukte bouwde de avond zichzelf weer op tot een waar hoogtepunt, en bleef het bruisend tot aan de laatste plaat.
Na twee eerdere succesvolle edities tijdens het ADE in Nederland, gaat het prestigieuze platenlabel Stealth Records de samenwerking aan met organisatie 4N-GME Events B.V. voor de Nederlandse Stealth Records avonden. 23 juni aanstaande tussen 23.00 en 05.00 uur zal Stealth Records in de AStA in Den Haag neerstrijken, om de pronkstukken van een van de bekendste dance labels ter wereld te presenteren
Intuition le Grand
zaterdag 26 mei 2007
Intuïtie kan worden omschreven als emotionele ontvankelijkheid voor signalen uit de omgeving; een bijna spirituele beleving die je jezelf opgenomen kan doen voelen in het grotere geheel. Het ontastbare en abstracte voorgevoel staat ons steeds bij met hulp om tot een prettig en evenwichtig leven te komen. Meestal kan je niet veel anders doen dan het volgen van je intuïtie, dus de meest verlichte geesten vinden inspiratie door de indrukwekkende line-up van het unieke Intuition le Grand.
Stop Zinloos Geluid
zaterdag 26 mei 2007
Stop Zinloos Geluid? Ja, je hoort het goed. Stop Zinloos Geluid een nieuwe organisatie is geboren in het land van de elektronische beats. Deze organisatie is ontstaan na een filosofisch gesprek tussen Daphne Darretta en Angela Brown ook wel bekend als the The techno sisters, beide fervente muziekliefhebbers van het eerste uur.
Op zaterdag 26 & zondag 27 mei barsten zowel Pinksterpar-t Outdoor als Harmony of Hardcore los op landgoed Hackerom in Erp / Veghel. De allervetste platen vliegen 12 uur lang om je oren in de verschillende area’s met in totaal tien variërende podia. Veel bezoekers herinneren zich de geweldige sfeer van vorig jaar met de spetterende shows en optredens van alle artiesten. Dat wordt dit jaar 100% zeker overtroffen, Pinksterpar-t gaat knallen.
10 Chicks on Crack nemen dit initiatief voor een nieuw innovatief clubconcept! Hold Yourself!
Wie alvast vooruit kijkt naar de zomer zal vast denken aan zijn of haar spetterende vakantie, de wirwar aan festivals, de vele strandfeesten, de warme zon en de zwoele, wilde nachten. En wie zich de dampende feesten van vorig jaar zomer nog kan herinneren weet wat er komen gaat. Supersized zal zich wederom van haar beste kant laten zien en pakt uit met een knallende, dampende en vooral exotische Summer Special!
Arthouse invites Bart Skils
woensdag 23 mei 2007
Muziekstromingen als techno/funky/minimal/electro en progressive zijn in deze tijd niet weg te denken in de grotere clubs en op diverse festivals, maar ook op kleinschalige wijze is deze muziek tegenwoordig booming! Organisatoren spelen vandaag de dag slim in op de behoeftes van deze muziekliefhebbers. Arthouse is hier een goed voorbeeld van.
Op zondag 3 februari 2007 was er na lange tijd eindelijk weer een editie van Zondagskriebels. In Quignon, Amersfoort was de spetterende eerste editie met oa Fedde le Grand daarna volgden er nog vier super edities, met toppers als Benny Rodrigues, Erick E, Sidney Samson, Gregor Salto en vele anderen.
The Summer Factory
dinsdag 22 mei 2007
Wanneer velen van ons vertoeven in zonnige vakantieoorden zal Bass System Events zich deze zomer inzetten voor een vakantiegevoel dichter bij huis. Vrijdagavond 13 Juli 2007 lanceren zij met grote trots hun allernieuwste concept “the Summer Factory.”
Je meest kinky dromen komen tot leven in een erotisch geladen omgeving. Kinky Dreams op zaterdag 16 juni: where fetish meets style. Lexion Venue is voor de vierde keer de place of choice voor alle fetish en erotica liefhebbers.
De Schillenhut #3
zondag 20 mei 2007
Exact één jaar na de eerste legendarische editie van De Schillenhut op 26 mei 2006 is de tijd aangebroken om voor één keer bovengronds te gaan. Na twee ondergrondse schunnige avondjes, onder de Bijenkorf op de Dam en in de Catacomben onder de Posthoornkerk, gaat de derde editie van -1 naar +1. De nieuwe locatie bevindt zich namelijk wederom in hartje Amsterdam, maar nu op de eerste verdieping in plaats van een schimmige kelder.
Club Sensual
woensdag 16 mei 2007
Westzaan is op vrijdag 22 juni het centrum van showminnend Nederland. Club Sensual strijkt alweer in het indrukwekkende Lexion neer met een onvergetelijk en spannend feest voor vrouwen en stellen. Lexion is als partyvenue ongekend spraakmakend en haar majestueuze logo wordt inmiddels in heel Nederland herkend als ‘fabulous’. De 22e juni kenmerkt zich van 22 tot 05 uur door vrouwvriendelijke erotische spanning, openminded bezoekers met respect voor anderen en een exclusieve doelgroep die luxe en stijl kan waarderen.
Dubstep a gogo
woensdag 16 mei 2007
Dubstep is de nieuwste hype uit London die inmiddels in Nederland navolging krijgt met diverse feesten. Dubstep combineert invloeden vanuit 2step, dub en rave tot een zeer dansbaar geheel. De nadruk ligt dan hoofdzakelijk bij de subbassen en minimale syncopische beats. De ondertitel van het eerste feest Dubstep a gogo - Bassline in your nostril is dan ook letterlijk te nemen.
My House
dinsdag 15 mei 2007
Woensdag 16 mei is er weer een heerlijke My House editie in The Mansion. De meest elegante place to be in het bruisende uitgaansleven van Amsterdam. De sfeer die heerst tijdens de My House edities is een verrukkelijke home sweet home sfeer. Niets moet, alles mag!
Confusion
dinsdag 15 mei 2007
Na bijna 8 maanden wachten is het dan eindelijk weer eens tijd voor Confusion. De terugkeer van toch wel één van de bekendste concepten in Zeeland en de trots van de organisatie. Hier begon het allemaal mee en wat ons betreft zal het ook nog lang blijven doorgaan.
Dat deze editie het begin is van een serie exclusieve feesten in het stadshart van Enschede is velen al duidelijk geworden door het zien van de line up, als de bezoekers dan op 2 juni de luxe ingerichte Dance Bar LA binnenlopen is het gevoel compleet voor deze avond.
Armada komt naar Groningen
maandag 14 mei 2007
Op maandag 28 mei komt Armada naar Groningen toe. Op deze mooie Pinksterdag zal de Grote Markt van 15.00 tot 22.00 uur omgetoverd zijn tot een groot dancefestijn en zullen onder andere Armin van Buuren en Erick E achter de draaitafels verschijnen. Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles.
Rockit invites
maandag 14 mei 2007
De eerste zonnestralen gecombineerd met aangename temperaturen zorgen ervoor dat we weer voorzichtig beginnen te denken aan levendige terrasjes, strand en natuurlijk de festivals. Velen luiden festivalseizoen in aan de oevers van de Rijn, in hartje Arnhem ofwel Free Your Mind dient zich aan.
Op zondag 3 juni 2007 vindt de vierde editie van het gratis toegankelijke evenement Dancetour 2007 plaats op de Markt. Stichting Dancetour brengt dit jaar top-DJ’s Ferry Corsten en Marco V naar Maastricht. Net als vorig jaar krijgt ook jong DJ talent weer de kans om op te treden tijdens Dancetour 2007. Dancetour bezorgt de 10.000 verwachte bezoekers uit Maastricht en heel Limburg een onvergetelijke dag tussen 13:00 en 22:00.
Feesten met een goeie line-up met vele dj’s uit de top van de hardcore scène is een dure aangelegenheid. Voor grotere feesten met een goeie line-up betaal je vaak al meer dan enkele tientjes. En dan ben je er nog niet eens. Vooral de grote feesten vinden vaak plaats ver van Limburg, dus het is vaak een moeilijke taak om dat feest te bereiken. En als je richting huis gaat, is je beurs meestal leeg.
Een mengelmoes van elektronische verrassingsklanken, dat is de typering voor Magnifique. Op 25 mei zal de technoliefhebber naast minimal, techhouse en techno ook voor het eerst electro horen op dit feest. Dit is een muziekstijl die de laatste jaren naar de achtergrond is verdrongen, maar die onlosmakelijk verbonden is aan het begrip techno.
Je moet van goede huize komen als je tijdens deze editie van XXlerator op zaterdag 2 juni in The Matrixx de voetjes op de vloer kunt houden. Probeer het maar! Want dit keer gaat het van hard naar snoeihard.
Pavo & Zany birthday
donderdag 10 mei 2007
Menig fan van Pavo of Zany (of allebei) heeft zaterdag 9 juni al omcirkeld in zijn of haar partyagenda vermeld. Dan zal er net zoals vorig jaar in Outland te “Dwalmdam” (Rotterdam) de verjaardag worden gevierd van de dj’s Pavo & Zany.
Euphoria
donderdag 10 mei 2007
Stel je voor. 4000 ogen op je gericht terwijl de man van je dromen de ultieme vraag aan je voorlegt. Ja en nee zijn de enige opties, maar eigenlijk is er maar één antwoord dat door je hoofd flitst!”. Dit overkwam Ilona uit Rijen afgelopen januari. Een avond vol euforie die ze nooit meer zal vergeten. Ook de spetterende optredens van Technoboy, Luna, Coone, Leep en de knallende liveact van Headhunterz staan in de geheugens gegrift. Ook voor aankomende zaterdag ligt de lat weer hoog. Een ongekende lichtshow zal 013 voor eens en altijd op de kaart van danceminded Nederland zetten. Verwacht duizelingwekkend veel laserstralen, oorverdovend geluid en enkel weer de top op hardstyle gebied!
Just Enjoy
donderdag 10 mei 2007
Organisator voorspelt nieuwe muziekstroming zonder eentonigheid

Twee maanden geleden maakte Jean-michel Kerkhoff zijn debuut in de evenementenwereld met een verfrissend concept op uitgaansgebied: Just enjoy. Jean-michel Kerkhoff: “Ik wil een avond waar iedereen van begin tot eind danst met een smile. Dat doe ik door alle bestaande muziekstijlen door elkaar te mixen. Zaterdag 26 mei vindt editie 2 van Just enjoy plaats in Club Sante te Hoorn. Het concept slaat aan!
In het jubileumjaar van Dance 2 Eden belooft Ghosttown 2007 nóg heftiger te worden.

Dance 2 Eden wil je nog even herinneren aan de dikke line-up van dit jaar.
Dat 'the legend' helemaal terug is, was na de succesvolle Club X eind vorig jaar in Outland Rotterdam wel duidelijk. Alhoewel, terug van weggeweest? Het enige echte 'X' gevoel bleek bij het merendeel van de bezoekers nog altijd springlevend!

Op veler verzoek, blaast de organisatie achter ‘X’ op zondag 27 mei (1e Pinksterdag) een oude traditie nieuw leven in… Inderdaad: XXL-edition!
Club r_AW; rauw en divers
donderdag 10 mei 2007
Op het randje van het losbarstende festivalgeweld van deze zomer is er nog net aan plaats voor een vertrouwde club avond. Een avond in een bekende lokatie met gegarandeerd snoeihard geluid en een zaal waarvan je weet dat deze vol staat met liefhebbers en andersoortig nieuwsgierig volk. Laat die club avond nou net rauw en toch ook moeilijk zijn; Club r_AW!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Een compleet nieuw open air festival op een nog te ontdekken terrein in het bekendste recreatiegebied van Noord-Holland. Een festival dat voortbouwt op de veertienjarige traditie van Welcome To The Future en dat tevens in het verlengde ligt van het legendarische Shockers dat ID&T tot 5 jaar geleden organiseerde. Nu waar het letterlijk om draait: de line-up.
Q-dance @ Mondaybar
woensdag 9 mei 2007
Na de stages op Mysteryland, de Streetparade in Zurich en het
Belgische Tomorrowland zal Q-dance dit jaar samen met Lady Dana
hostingpartner zijn van de Mondaybar Cruise in Zweden. Deze partycruise begint op vrijdag 1 juni en zal ruim 40 uur duren. Het cruiseschip waarop alles zal plaatsvinden heeft ruimte voor meer dan 2000 partygangers die ook allemaal in een cabin terecht kunnen. Q-dance zal de grootste van de 3 area's hosten maar de muziek zal ook te horen zijn in de zwem- en bubbelbaden aan boord.
12 Mei is de datum die je zeker niet mag missen. Booming sexy Saturday van Crazyland zal in Outland een feest geven dat bij heel veel mensen diep in zijn of haar geheugen zal blijven zitten.
Op zaterdag 9 juni vindt alweer de 8e editie plaats van The Chaos Theory. Het hardste technofeest van Nederland staat dan geheel in het teken van resident Spark Taberner. De frontman van de Nederlandse hardtechnoscene viert dan zijn 22e verjaardag. Wie jarig is trakteert dus iedereen met een kaartje in de voorverkoop mag gratis iemand meenemen.
Op zaterdag 18 augustus 2007 wordt de zesde editie van het populaire festival Decibel outdoor gehouden. Na de spectaculaire en uitverkochte editie van 2006 zal het festival wederom plaatsvinden op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.
Nog even en je kunt je nog een keer heerlijk laven aan de fantastische sfeer en de booming sound die je kent van de Xtra Large in Amsterdam. Maar deze keer met de party-atmosfeer van de befaamde North Sea Venue in Zaandam erbij! Dat is een klinkend recept voor een echt lekker feest!
Zaterdag 12 mei aanstaande zal de 6e editie van Pandemonium plaatsvinden, in de roemruchte Westergasfabriek. Om 21.00 gaan de deuren open, zorg dat je er op tijd bent, want de officiële openingsshow start om 00.00 en zal een gedenkwaardige nacht inluiden. Vooral de zeer vernieuwende en indrukwekende lasershow zal er één zijn om niet snel te vergeten.
Sneakerz strand festival
zondag 6 mei 2007
Het pinksterweekend begint op zaterdag 26 mei, met het allereerste Sneakerz strand festival! Van 14.00 tot 23.00 uur op recreatiepark Aquabest. Verwacht een vette deejay line-up voor een bescheiden entreeprijs, uitmuntende soundsystems en verassend entertainment op een prachtige locatie.
Bassleader - Update
vrijdag 4 mei 2007
Binnen 2 weken is het zover, dan host het immense complex van Flanders Expo de Bassleader Research Facility en zullen de bezoekers in maar liefst 6 verschillende areas zich volledig kunnen uitleven op alle hardere muziekstijlen, elk in zijn zaal met een eigen thema/experiment.
Beatbox op het strand
vrijdag 4 mei 2007
Beatbox opent het strandseizoen uitbundig met The Partysquad!

Beatbox wist haar dance feesten in korte tijd op de kaart te zetten door een combinatie van top-DJ’s en live acts. Na vele succesvolle edities in Panama, Escape en Silly Symphonies zal Beatbox op 12 mei het zomerseizoen op het strand inluiden. Bij Brunotti Beach House Beach House in Scheveningen staat deze bijzondere editie van Beatbox geheel in het teken van zomer, strand en party. En hoe toepasselijk! De “Non-stop” beats van niemand minder dan The Partysquad zullen op deze avond door de boxen schallen!
Vier bevrijdingsdag in Herr Zimmerman met David Carretta (Gigolo), Tomaschek (Lovin L'ectro) en James Nidecker.
Technotrixx goes XX hard
donderdag 3 mei 2007
Dus je houdt van een beetje rustige, minimale techno? Dan is er op zaterdag 19 mei een plek die je maar beter kunt mijden: The Matrixx. Want daar gaat het een nacht lang juist harder dan hard, met een dikke Schranz-line up tijdens een nieuwe editie van Technotrixx! Marco Remus, Amok en Jan Liefhebber leveren die nacht een stevig setje snoeihard schranzwerk af.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Unique Sexy City en Salinas Sundance slaan de handen ineen om een geweldige Beach experience neer te zetten op het strand bij Scheveningen. Twee feesten die met hoofdletters op de dance-chart van Nederland staan en bekend zijn om hun kwalitatief hoogstaande en vooral overheerlijke feesten, willen jou op zondag 8 juli het ultieme zomergevoel geven.
Op donderdag 17 mei 2007 (Hemelvaartsdag) organiseert Stichting Dancetour in samenwerking met de gemeente Lelystad de eerste editie van Dancetour Lelystad. Dit gratis toegankelijke evenement vindt plaats op De Meent midden in Lelystad. Jong en oud kan een dag lang genieten van de bekendste DJ's uit Nederland. De organisatie is er in geslaagd de absolute wereldtop achter de draaitafels te zetten. Van 13:00 tot 21:30 maken diverse top-DJ's hun opwachting, waaronder de nummer zes DJ van de wereld: Ferry Corsten.
31 mei 2007
Eerste cd-single Patrick Jumpen uit
30 mei 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Raveworld
Zon, zee, strand & sexy chicks: Unique & Salinas
29 mei 2007
Planet V.I.P.
Stealth Records begint Nederlandse residency
26 mei 2007
Intuition le Grand
Stop Zinloos Geluid
25 mei 2007
Timetable en extra info Pinksterpar-t Weekend 2007
24 mei 2007
10 Chicks zetten de Rotterdamse partyscène op z’n kop!
23 mei 2007
Supersized verwelkomt liefhebbers en top dj’s op Summer Special
Arthouse invites Bart Skils
22 mei 2007
Zondagskriebels presents The Fashion Addicts Edition by B.O.B.
The Summer Factory
21 mei 2007
Naughty Dreams meets sexy girls en lingerie
20 mei 2007
De Schillenhut #3
16 mei 2007
Club Sensual
Dubstep a gogo
15 mei 2007
My House
Confusion
14 mei 2007
Gratis knipbeurt op Pure Hard Stylez
Armada komt naar Groningen
Rockit invites
13 mei 2007
Dancetour Maastricht dit jaar op de Markt met Ferry Corsten
12 mei 2007
Overkill aan dj’s in Roermond
11 mei 2007
Verrast worden tijdens Magnifique
XXlerator gooit het gas er zwaar op
10 mei 2007
Pavo & Zany birthday
Euphoria
Just Enjoy
Ghosttown 2007 · Check de digiflyer
Club-X presents XXL - the 2007 edition!
Club r_AW; rauw en divers
9 mei 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Welcome To The Future festival maakt line up bekend
Q-dance @ Mondaybar
8 mei 2007
Een feest dat je zeker niet mag missen....
7 mei 2007
Hardste technofeest van Nederland trakteert op verjaardag Spark
Decibel wederom op de Beekse Bergen
Haal je combitickets met korting, laatste nieuws 12 mei Xtra Large Reunion
Pandemonium 'The Masquerade' in Westergasfabriek · update
6 mei 2007
Sneakerz strand festival
4 mei 2007
Bassleader - Update
Beatbox op het strand
Bevrijdingsdag in Herr Zimmerman
3 mei 2007
Technotrixx goes XX hard
2 mei 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
1 mei 2007
Unique Sexy City & Salinas Sundance op de ultieme Summer Beachparty
Eerste editie Dancetour Lelystad op Hemelvaartsdag