Partyflock
 
­ Nederland

Naughty Dreams meets sexy girls en lingerie

gepubliceerd door , op
Naughty Dreams meets sexy girls en lingerie
21 mei 2007
Je meest kinky dromen komen tot leven in een erotisch geladen omgeving. Kinky Dreams op zaterdag 16 juni: where fetish meets style. Lexion Venue is voor de vierde keer de place of choice voor alle fetish en erotica liefhebbers. Deze Kinky Dreams zal een hele bijzondere editie zijn. Niet alleen is het een jaar geleden dat de eerste Kinky Dreams tot leven kwamen, maar ook zal Kinky Dreams Dance Events deze keer samenwerken met Nachtboetiek, dat je vooral zult kennen van feesten als Unique Sexy City en de Erotic Vibe feesten!

Kinky Dreams is niet zomaar een van de vele parties. Kwaliteit, exclusiviteit, intimiteit en een onovertroffen sfeer is waar Kinky Dreams voor staat. Voor de echte liefhebber een must, dat hebben de eerste drie afleveringen wel bewezen. Een feest als dit maak je maar een paar keer per jaar mee, waardoor het exclusieve karakter bewaard blijft. Het is, zoals het Kinky team zelf op hun website stelt: “Kinky Dreams is een droom, een echte, waarbij iedereen in zijn of haar waarde wordt gelaten, en waarbij men wordt gerespecteerd.”

Een boodschap waar Nachtboetiek zich ook helemaal in kan vinden. Ook op hun feesten spelen fantasie, show en beleving een grote rol. De sfeer en het plezier van de bezoeker staan voorop. Door de verschillend gestylede areas weet Nachtboetiek altijd voor iedereen een fantastische party-ervaring te creëeren. Daar weten bezoekers van de Lexion alles van want ook daar heeft Nachtboetiek verscheiden keren met succes toegeslagen.

Het wordt niet met zoveel woorden gezegd, maar eigenlijk is het ook een beetje de eerste verjaardag van Kinky Dreams. Een verjaardag die in volle Kinky Dreams stijl gevierd mag worden! De dresscode is zoals altijd onverbiddelijk strict: Lingerie, leather, uniform, rubber en latex zijn toegestaan en aan de deur zal hier strikt op worden gecontroleerd. Er is maar één Kinky Dreams sfeer en die blijft zo optimaal behouden.

Zaterdag 16 juni, zet die datum en dit feest maar vast in je agenda. Kaarten kun je gemakkelijk online bestellen via Ticketbox of één van de Ticketbox verkooppunten. Kinky Dreams Dance Events en Nachtboetiek pakken goed uit met dit feest en laten je de avond van je leven beleven in twee zalen van de Lexion Venue. In een intieme sfeer maar wel met een echte sexy bite komen al je fetish dromen tot leven.

Veel van jullie zullen de dj’s op Kinky Dreams wel kennen van andere feesten. Ook daar weten zij de feeststemming er goed in te brengen en dat zal zaterdag 16 juni in de Lexion niet anders zijn. In area 1 kun je genieten van Spider, Eric van Kleef, Miss Melody, Mr. X-Qlusive, Gusto, Revana en Ivano, terwijl de kinky sfeer in area flink wordt opgeschroefd door Michael Dieters, MEM, Iwan, Da Dominator, PornoDJ en Alberto V.

Kinky Dreams samen met Nachtboetiek, dat is een goed recept om de Lexion helemaal op zijn kop te zetten. Where fetish meets Style, dat blijft het concept en de prikkelende maar stijlvolle shows laten je je meest kinky dromen beleven. Ben jij op zoek naar een uitdagende en spannende nacht? Dan is Kinky Dreams op zaterdag 16 juni in de Lexion voor jou the place to be!

Omdat Kinky Dreams dit concept voor de eerste keer organiseert met Nachtboetiek zullen de twee organisaties de handen in een steken met de vetste shows en decoraties.

8 opmerkingen

AANWEZIG!!!
wij vonden de laatste keer de sfeer niet meer zoals hij de eerste afleveringen was....dus we zijn r niet bij....
diegene die wel gaan, have fun!
 
is het een mooie feest??? nooit geweest
 
de latexpakjes staan weer klaar!! we hebben er reuze zin in!!! Fetish in style!!! :)
laatste aanpassing
 
Zo de line-up liegt er niet om maar hou niet zo van de kleding dus deze laat ik aan mij voorbij gaan, degene die wel gaan veel plezier. :)
 
Wordt weer helemaal top.
see you there.
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 21 mei 2007 om 21:37:
de latexpakjes staan weer klaar!! we hebben er reuze zin in!!! Fetish in style!!! :)

We hebben er ckrs zin in!

Vette line up,shows,decors!

Wat wil je nog meer!