Partyflock
 
­ Nederland

The Matrixx knalt 7de jaar in met Exxellent Diamond

gepubliceerd door , op
The Matrixx knalt 7de jaar in met Exxellent Diamond
2 november 2007
FeestExxellent Diamond · Matrixx 6 year anniversary
Datumzaterdag 24 november 2007
LocatieMatrixx
Op zaterdag 24 november viert The Matrixx het 6-jarig bestaan op grootse wijze met een speciale editie van Exxellent: Diamond, met (jawel!) Sebastian Ingrosso, Laidback Luke, Funkerman, Sidney Samson en Jip Deluxe. Maar speciaal voor deze gelegenheid geen uitgebreid verhaal over het feest, maar DJ’s nu eens een keer zelf aan woord, over hun ervaringen in de club en wat er zoal allemaal veranderd is. En waarom is de The Matrixx eigenlijk een Hummer?

Om met het belangrijkste te beginnen: het weekeinde van 24 november wordt het dikke feestweekeinde in The Matrixx. Muzikaal en qua feestgevoel moet het de top van het afgelopen jaar worden, en zoals gewoonlijk ligt dat niet alleen aan de DJ’s, maar ook aan het puibliek dat The Matrixx tot haar favoriete dansbestemming heeft gemaakt. Het is een lekker vette aflevering van Exxellent - Diamond. Het blinkende steentje in de kroon van The Matrixx.

Met trots presenteert The Matrixx deze avond... Sebastian Ingrosso. Eerlijk is eerlijk - er is lang aan gewerkt om deze top-DJ naar The Matrixx te krijgen. Hij is de drijvende kracht achter Cream (UK) en één van de belangrijkste smaakmakers van The Ministry of Sound. Bekend ook van zijn mixes met Steve Angello, maar bovenal een DJ zoals House een DJ bedoelt. Een grote naam op een groots feest - dit mag je dus echt even niet missen. Ingrosso is trouwens beste maatjes met Laidback Luke, en dat verklaart dat deze sympathieke DJ samen met Ingrosso in The Matrixx zal arriveren. Dit worden twee sets voor de geschiedschrijving van de dance.

Speciaal voor de gelegenheid van het 6-jarig bestaan komen nu eens de DJ’s zelf aan het woord.
Gevraagd werd: beschrijf The Matrixx.
Resident Sidney Samson, die deze Diamond weer heel erg lekker zal gaan draaien: “The Matrixx is een club die altijd het onderste uit de kan haalt en zich volledig inzet om het iedere avond speciaal te maken. Voor mij persoonlijk is het gewoon heel fijn om te weten dat je DJ booth altijd in orde is. Bij andere clubs laat dat soms te wensen over. Het grote verschil met andere clubs vind ik de overzichtelijkheid. Het maakt niet uit waar je staat in de zaal je maakt het feest altijd voor de volle 100% mee.”

Op deze Exxellent Diamond wordt ook met het grootste plezier ruimte gemaakt voor Jip Deluxe, de man die furore maakte op de meer exclusieve feesten en doorbrak door een legendarische set op Convertible. “The Matrixx? Groot, ondernemend, goed verzorgd, professioneel, trendvolgend, leider op het gebied van dance in de regio aldaar! Ik vind het altijd leuk, spannend en een eer om voor The Matrixx te draaien en kwaliteit word beloond (lees; je wordt terug geboekt!). The Matrixx heeft zich altijd goed aangepast aan wat het publiek vraagt. Hierdoor bestaat The Matrixx nog steeds en is uitermate succesvol. Ik probeer mezelf als DJ ook steeds aan te passen aan het publiek en wat er van mij op een bepaald moment op een avond gevraagd wordt. Daar bedoel ik mee dat als ik vroeg op de avond sta, niet ga knallen maar netjes het publiek opwarm. Als ik later sta, knal ik er juist natuurlijk wel op los.

En voor de lol werd ook de vraag gesteld: Als The Matrixx een auto zou zijn, aan welk merk moet je dan denken?
Jip Deluxe: “... een Hummer?”
Sidney: “Door de grote capaciteit van de club zou ik zeggen een Hummer. Maar door de enorme energie die het uitstraalt, zou het ook een Porsche kunnen zijn. Dus laten we het houden op een Hummer met een Porsche onderstel...”. Kom voor een proefrit naar: Exxellent Diamond, zaterdag 24 november....!

4 opmerkingen

Was eigenlijk van plan om eens een keer naar Dirty Dutch in de HMH te gaan (zelfde avond). Maar nu begin ik zeker sterk te twijfelen, want dit is écht ook helemaal de BOM..! :)
Artiest Dansa
Volgens mij vergeten jullie Funkerman in dit persberichtje ???

Lijkt mij ook niet een van de minsten in de line up
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 24562, 75556, 58504}
jammer dat je niet lekker kan dansen als het weer es bomvol is daar!!!
:(persoonlijk zou ik het fijner vinden als ze niet zoveel mensen naar binnen lieten op zulke vette avonden...maarja dat ben ik:p:9:d:)
Uitspraak van MC MICHAEL PLANKGAS op zondag 4 november 2007 om 13:25:
maarja dat ben ik

met jou zijn er honderden andere... neem dat maar van mij aan... maar ja matrixx ziet alleen geld... op drukke dagen stopt de teller op 2500 maar gaan er gewoon nog 500 man bij... en dan wordt het proppen... das altijd, beetje jammer maar ja doet er niks tegen.