Partyflock
 
­ Nederland

GO!CRUNC @ Amsterdam Marcanti, Amsterdam

gepubliceerd door , op
GO!CRUNC @ Amsterdam Marcanti, Amsterdam
1 augustus 2007
It’s time for some Real House Music
Eind Augustus, voor velen het gevoel dat de zomer voorbij is ( voor zover de zomer was begonnen ) en voor andere de start van een nieuw studie jaar. Maar voor de Dance Scene is eind Augustus het begin van het laatste gedeelte van het jaar 2007. Zo ook voor GO!CRUNC, een verfrissend en vernieuwend begin en wel op de laatste vrijdag van Augustus. Begin de maand September goed, en kom naar GO!CRUNC op 31 Augustus.

Het is deze zomer het gespreksonderwerp onder de DJ’s en onder het uitgaanspubliek, Real House Music. Real House Music is terug waar het begon, namelijk soulfull, latin, deep, house music. Een muziekstijl waar iedereen 4 jaar geleden nog zo van genoot en een muziekstijl dat zorgde voor een warme en liefde gevoel op de dansvloer. Het was het tijdperk van o.a Eric de Man, Erick E en ROOG. Voor veel bezoekers hebben o.a deze 3 DJ’s gezorgd voor legendarische herinneringen. Maar net als mode is nu ook Real House terug zoals het hoort te zijn. Zowel in Amsterdam als in Rotterdam is er één concept wat echte Real House Music durft op te pakken in een locatie met een capaciteit van maar liefst 1000 bezoekers. In Rotterdam is dit Looks en in Amsterdam is het GO!CRUNC. Binnen Crunc is er al geruime tijd gesproken over het terug brengen van deze stroming en nu heeft Crunc besloten de stap te nemen. En Real House zal dan ook centraal staan tijdens de GO!CRUNC editie van 31 Augustus.

Voor diegene die niet direct weten waar Real House Music voor staat; Internationale DJ’s als Kerri Chanler, Ron Carrol, Dennis Ferrer, Axwell en nog veel meer DJ´s representen deze muziek stroming. Vrijdag 31 augustus in de vernieuwde Amsterdam Marcanti komt Crunc met de Nederlandse grootheden van de Real House Music, ondersteunt door upcomming talent. De artiesten die deze avond act de presence geven zijn; Lucien Foort, Jeroenski, La Nina, Prunk Le Funk, Joey Bero, Mike Scot en Jasper Clash. Ondersteund door MC Pryme en Glenn Helder on Drums. Daarnaast pakt Crunc flink uit met entertainment en de de visuele beelden van VJ Macmotion.

Het is het begin van een oud tijdperk en een tijdperk die wij allemaal zo verschrikkelijk gemist hebben.

Om deze avond mee te maken kan je je kaarten kopen via www.crunc.nl ( e-tickets ) en kosten maar 10,00 euro. Kijkend naar de historie van de succesvolle GO!CRUNC avonden, is het verstandiger om in de VVK je tickets te kopen. Aan de deur zullen de tickets 15,00 euro kosten. Voor degene die lekker achter de DJ Booth in de VIP area willen genieten, is er de mogelijkheid om een VIP tafel te reserveren (stuur een mail naar info@crunc.nl) met inclusief een fles Champagne. Of koop je VIP tickets via www.crunc.nl.

De vernieuwde Amsterdam Marcanti heeft gewerkt aan de tekortkomingen van het verleden en heeft daarom gezorgd voor voldoende parkeerplaatsen. Valet Parking kost 5,00 euro. Je stapt uit voor de deur, je auto word netjes geparkeerd en zodra je vertrekt word je auto weer netjes voor de deur van Amsterdam Marcanti bij je afgeleverd.

Crunc; for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance.
www.crunc.nl

3 opmerkingen

 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
oh dus daar krijg ik al die spam van :/

Maar wel cool dat de marcanti weer open is :O
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 29 augustus 2007 om 11:44:
Maar wel cool dat de marcanti weer open is

:yes: ga ook wel weer x kijke