Partyflock
 
­ Nederland

Club Poema – 3 Year Anniversary

gepubliceerd door , op
Club Poema RAW bestaat in het derde weekend van september drie jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden en wel met een zeer speciaal verjaardagsfeest! Voor deze avond hebben ze dan ook een aantal dj’s uitgenodigd die typerend zijn voor de doorsnee programmering van de afgelopen jaren, namelijk Paco Osuna, Marco Carola, Pinxt en Wouter de Moor!

Club Poema RAW is allang niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscène en dat heeft natuurlijk zijn redenen. De perfecte ligging van de ondergrondse locatie, de externe organisaties, het personeel en natuurlijk de steeds groter wordende groep vaste bezoekers hebben hier aan bijgedragen. Tel daarbij op de kwalitatieve line-up’s, de inspirerende thema’s, de unieke concepten en de vele afterparties voor de echte die-hards en je komt uit op een schitterende club waar elk weekend wel een leuk feestje is! Naast al deze pluspunten is Club Poema RAW buitengewoon trots op de vaste aanhang die het in een paar jaar tijd heeft weten te vergaren, de mensen die er altijd weer een ontzettend leuke sfeer van weten te maken en die altijd maar voor 1 ding komen: genieten! Af en toe was het zwaar om op te boksen tegen gesubsidieerde poppodia en dergelijke, maar dankzij jullie is het hen toch gelukt!

Voor onze verjaardag hebben ze twee buitenlandse en twee binnenlandse artiesten uitgenodigd waarvan zij denken dat ze een mooie indruk geven van de afgelopen 3 jaar Club Poema RAW. Paco Osuna is inmiddels wel het lievelingetje van Club Poema RAW te noemen, nadat hij al een stuk of 6 keer eerder in Poema RAW de avond tot een ongekend hoogtepunt bracht. De man komt met liefde uit Spanje overgevlogen om in zijn favoriete Nederlandse club te staan, iets waar de lokatie maar al te blij mee is! Zijn producties, dj-sets, live-acts, back2back sessies en algehele aanwezigheid komen neer op maar één ding: Funky Shit!

De tweede buitenlandse artiest waar men minstens even trots op zijn is Marco Carola. Deze Italiaan heeft ook al verschillende keren eerder in Club Poema RAW gestaan en had zelfs zijn eigen concept-avond genaamd ‘Little Italy’. Omdat hij dikke maatjes is met Paco Osuna leek het leuk om hen samen te boeken. Poema RAW is er zeker van dat deze combinatie erg goed zal gaan uitpakken!

Naast deze twee buitenlandse toppers is er uiteraard ook ruimte voor de enige echte Pinxt en Wouter de Moor! Pinxt, zowel resident van Club Poema RAW als de Subculture feesten is al jaren op weg om echt door te breken in de Nederlandse techno-scene. Dat dit na veel hard werken eindelijk zijn vruchten afwerpt werd wel heel erg duidelijk door het applaus en de schreeuwende ovatie die hij kreeg tijdens en na zijn set op de geweldige Rockit-afterparty.

Wouter de Moor is net als vorig jaar ook weer aanwezig. Hij is net als Pinxt zo’n artiest die in vrij korte tijd is doorgegroeid tot een van de bekendste nieuwe namen in de techno-scene, mede dankzij zijn optredens in Club Poema RAW. Dat heeft hem een aantal welverdiende residencies opgeleverd waaronder die van de Rekorder-feesten, die ook plaatsvinden in Club Poema RAW.

Het moge duidelijk zijn, na drie jaar Club Poema RAW is het tijd voor een feest met de absolute favorieten. Ze hoeven geen bosjes bloemen, kaartjes met geld of andere cadeaus, ze willen alleen dat jullie los gaan tot de laatste plaat! Hieperdepiep, Poemaaa!

34 opmerkingen

Gefeliciteerd mannen! :)

Hulde voor deze mooie club!
Poema 3 jaar woohoo! :cheer:
en dat het maar jaren door mag gaan :D
 
:respect:
 
Mooie locatie - alleen jammer dat er tegenwoordig zo weinig Hardcore feessies zijn in Utreg - Hardcore4Life - Poema :respect:
Gefeliciteerd! :cheer:
En dat er nog veel mooie feesten mogen komen! :)
Ik snap echt niet wat jullie hier leuk aan vinden.
Is echt een schijttent geworden.
Vroeger toen het de Dansfabriek nog was, was het er nog wel ok.
Paar maanden geleden op 't Gezellige Oldskool feest geweest,
Jezus wat een afknapper.

Beetje amateuristisch allemaal.... Op de Jaarbeurs na leeft Utreg echt niet meer.... Jammer
 
Artiest {SHOWLIST artist 61264, 43951}
Uitspraak van m i Q e op dinsdag 28 augustus 2007 om 13:01:
Utreg leeft echt niet
meer

maar techno wel
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 28 augustus 2007 om 12:05:
Utreg - Hardcore4Life - Poema

te klein voor zo'n concept
 
te klein - denk t niet - er is gewoon geen animo meer voor Hardcore in Utreg - maanden geleden naar de Arena (Cityhall) geweest - Hardcore feessie met DJ's als Partyraiser - stond ik dan met pilluh in me mik - feesie na 1 uur gestopt omdat er te weinig mensen waren (ik waus van de pilluh aan t hakkuh en 2 tortelduiffies die in n hoekie zaten) - Ik snap niet dat Hardcore dood is in utreg - volgens mij zijn hier in Utreg genoeg gabbers

Hoop echt dat Hardcore weer een beetje tot leven gaat komen in Utreg , Greetz
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
gefeli poema ! nog vele jaren :D

die zaterdag (helaas) in amsterdam te vinden..
laatste aanpassing
 
poema :respect:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 28 augustus 2007 om 16:46:
Uitspraak van [NL] Addicted2Core [NL] op dinsdag 28 augustus 2007 om 15:00:
Ennuh - voor de Hardcore Addicts onder ons - ik heb samen met een goed gabber maat van mij een eigen zender genaamd Addicted2Core Radio - er kan gezellig gechat worden terwijl er Hardcore word gedraaid - hier is de link http://www.flatcast.com/de/Player.aspx

Vergeet niet de ActiveX element te downloaden - anders werkt het niet - veel luister en chatplezier - spread the word Addicted2Core Radio , Hardcore Addicts only

Ja zeker addicted2core radio Met Dj danger-Prone me dus :P
geweldig!! alweer 3 jaar voorbij gevlogen, en alweer de grootste namen in de DJ-booth zien staan. fijn om te zien dat zoiets toch nog kan in een club (Jeff mills). Al drie jaar, en still growing.
Kan niet wachten op het komend jaar techno in Club poema (Y)
Gefeliciteerd!! :d
:cheer:
 
poema > mensjes > muziek > sfeer > poema ?

:)
 
Artiest Stenie B
Hulde voor de POEMA...vindt dit echt een meestelijke tent waar je voor een schappelijke prijs toppers kunt bekijken..en wel van heel dicht bij....

Sfeer is bovendien ook altijd erg fijntjes....


(zal eens kijken of ik er deze x bij ben....vrees een beetje te veel MNML geluidjes en das ni iets waar ik heel de avond naar kan luisteren)
 
Line upje hoor _0_. Wouter, Marco en Paco (y).
Werkzaam bij Subculture
Artiest Sander de B
uiteraard aanwezig! waren 3 mooie jaren en hoop dat er nog vele zullen volgen :D

Poema = mijn 2e huiskamer :P

heerlijk ongedwongen, altijd gezellig met de grootste artiesten der aarde, lekkere sfeer, ik vind het een top tent, zo is er geen 1 in nederland.

Poema gefeliciteerd!!!
Uitspraak van m i Q e op dinsdag 28 augustus 2007 om 13:01:
Ik snap echt niet wat jullie hier leuk aan vinden.
Is echt een schijttent geworden.
Vroeger toen het de Dansfabriek nog was, was het er nog wel ok.
Paar maanden geleden op 't Gezellige Oldskool feest geweest,
Jezus wat een afknapper.

Beetje amateuristisch allemaal.... Op de Jaarbeurs na leeft Utreg echt niet meer.... Jammer

kom eens naar freaky friday als je de goeie ouwe tijd van de dansfabriek mist.... ouderwets knallen met elke keer een andere dj 21 sept DJ JOSE
Uitspraak van m i Q e op dinsdag 28 augustus 2007 om 13:01:
Is echt een schijttent geworden.

M.a.w. niet je muzieksmaak zeker?! Altijd prima sfeertje als je het mij vraagt en de dansfabriek komt niet in de buurt van POEMA! Volgens mij zijn er verder nog wel prima hardcore feesten in NL, misschien niet zoveel in Utrecht, maarja zo groot is Nederland nou ook weer niet hé!

Ben blij zo'n mooie club te hebben in Utrecht. Echt zoveel brute artiesten zien optreden de afgelopen jaren, fantastisch!

Hulde!!
Artiest Pinxt
Poema gefeliciteerd! Dat er nog vele jaren mogen komen!!! :respect:
Zeker netjes :respect:
3jaar een tent runnen in utrecht is heel knap :yes:
Uitspraak van m i Q e op dinsdag 28 augustus 2007 om 13:01:
Vroeger toen het de Dansfabriek nog was, was het er nog wel ok.

Hahahahaha....%^@#^$%#$&#

Poema RULES. Die mannen hebben echt heel hard hun best gedaan om er in die 3 jaar tijd een club van te maken en dat is ze goed gelukt:respect:

Ik wens jullie nog vele jaren met schreeuwende en springende idioten en veel dikke techno. Ik ga in ieder geval mijn best doen er een bende van te blijven maken :D
de poema is de plek waar ik me thuis voel, vele momorabele feesten meegemaakt daar! toptent, en altijd het allergezelligst!

alleen doe wat aan het geluid...laatste tijd lijkt het steeds slechter te worden
Artiest Faux
Uitspraak van marloutje op donderdag 30 augustus 2007 om 18:49:
alleen doe wat aan het geluid...laatste tijd lijkt het steeds slechter te worden

Joh.. ben alweer een tijdje niet in de poema geweest.. Extrawelt was de laatste keer.. Kan niet slechter dan de tivoli zijn... toch?


Lieve poema, ik ken je nu 2 jaar!! We hebben eigenlijk altijd mooie tijden gehad met elkaar! Het is 1 keer een beetje mis gegaan toen ik inslaap viel terwijl jij zo hard bezig was om mij te vermaken.. :D

Voor de rest hebben we altijd hele leuke, gezellige, wazige avondjes gehad...o:) jij stouterd van me...

Je moet alleen een keertje zeggen dat ik gewoon NOOIT meer hoef te betalen voor biertjes enzo.. En je moet me er niet elke keer om 07:00 's ochtends eruit gooien. Wat is dat elke keer? Komt je andere lover dan langs ofzo?? Kunnen we niet een keer gewoon een 24 uurs marathon doen? Ik red het wel hoor o:).. Je kent me toch ;)

Zo lang jij mij elke keer laat genieten, blijf ik toch van je houden!

(K)
laatste aanpassing
 
CONGRATS :D
 
Gefeliciteerd Poema !!