Partyflock
 
­ Nederland

Ignite the Spark!

gepubliceerd door , op
Ignite the Spark!
23 juni 2007
7 juli aanstaande is het zover. Dan zal The Spark Foundation in samenwerking met Posithiv Vibrations haar jaarlijkse benefietevent houden. Dit jaar is gekozen voor de locatie Club Imax in Rotterdam. Met beperkt budget en veel vrijwillige steun is alles uit de kast gehaald om er een 'sparkling' feest van te maken.

Door middel van een line-up van DJ's waar je best "U" tegen mag zeggen willen wij er voor zorgen dat iedereen flink aan het dansen slaat, maar ook dat men zich bewust wordt van de problemen die kinderen in Zuid Afrika dagelijks ondervinden. Een feest met een boodschap dus.

Waarom dit feest
Thema en titel van de avond is 'Ignite the Spark'. Deze keuze is gemaakt omdat elke vlam begint met een klein vonkje. Abstracter gezien begint hoop ook met een vonkje. En juist dat vonkje gaf The Spark-Foundation sinds haar oprichting in 2001 aan vele kinderen in ontwikkelingslanden. Op een laagdrempelige manier worden grote resultaten geboekt. Door middel van verschillende sportprogramma's wordt er bij de kinderen gewerkt aan zelfvertrouwen, fantasie gestimuleerd, gezondheid verbeterd en hun sociale vaardigheden bevorderd. Daarnaast worden ook faciliteiten opgeknapt, zoals sportvelden, bibliotheken, leslokalen en sanitaire voorzieningen. Ook worden lesmaterialen aangeschaft.

Doel van de avond is geld inzamelen om een school te adopteren in Zuid-Afrika. Voor 5000,- euro kan een school al geadopteerd worden..

Geef jij ook dat kleine vonkje hoop aan de kids die het zo hard nodig hebben?

Wat kun je verwachten 7 juli
Tijdens deze avond en nacht zullen verschillende DJ's Club Imax met hun opzwepende muziek vullen. De line-up bestaat uit: KRY, Chris Rox, Lin, Quinten de Rozario, Jesse Voorn en Jasper Clash. Een mix dus van gevestigde namen en aanstormend talent. De DJ's zullen vocaal worden bijgestaan door MC Angelissa.

Binnen het thema cirque du soleil zijn er verschillende surprise acts en zullen ook voor het eerst The Spark Dancers hun opwachting maken.

Speciaal voor deze avond en omdat ze de problematiek van de kids in Zuid Afrika een warm hart toedragen treedt iedereen gratis op, zodat de opbrengst van de avond nog hoger wordt en besteed kan worden waar het het hardst nodig is.

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 32321, 46663}
Ignite the Spark! = Vonk aansteken ?
Goed over nagedacht mensen! :vaag:
laatste aanpassing