Partyflock
 
­ Nederland

Opening Escape Caffé & Lounge 31 mei 2007

gepubliceerd door , op
De 20jarige Escape rockte in april met de The Shapeshifters uit Engeland, verantwoordelijk voor dikke clubhits als Lola’s Theme, Incredible en Back to Basics. En in mei wordt de grootste uitbreiding in de historie van de club verwacht. Op donderdag 31 mei staat namelijk de opening van het langverwachte Escape Caffé en de Escape Lounge gepland!

Dit betekent een nieuwe, luxe hotspot in hartje Amsterdam, recht naast de vertrouwde Escape Venue aan het altijd bruisende Rembrandtplein. Het voormalige Ritz cafe wordt namelijk op dit moment volledig gestript en verbouwd tot een onherkenbaar nieuwe toplocatie. En de voorkant van de Escape zal één stijlvol geheel worden met het luxe Caffé. Hier kan je overdag een heerlijk hapje en drankje doen. Als de avond invalt kan je je naar de Escape Lounge boven begeven, alwaar je onder het genot van de sounds van de dj van exotische cocktails en exclusief fingerfood kan genieten, weggezakt in heerlijke fauteuils. Of je waagt een dansje op de spiksplinternieuwe dansvloer of gaat naar een mooi feest in de naastgelegen Escape of Escape deLux. Meer details over de opening en invulling worden binnenkort bekend gemaakt.

De zaterdagavonden in mei zijn ook weer top in Escape. Op Bevrijdingsdag, zaterdag 5 mei zal resident en programmeur Raymundo een ‘bevrijdende’ en maar liefst 6 uur durende solo set weggeven tijdens Framebusters. Classics, de beste house van nu, en toekomstige hits zullen de revue passeren. Zijn eigen aankomende topreleases zullen in zijn zinderende set uiteraard niet ontbreken. Alles zet hij in om de zaal maximaal los te krijgen! Hij wordt hierbij bijgestaan door Costar op zijn saxofoon en yaNto met zijn lyrics. Eric Fender host de Escape deLux met zijn eclectische sounds. Een week later, op 12 mei, is het weer tijd voor de community avond van Raymundo en Frederik Abas. Al hun vrienden worden uitgenodigd op het VIP podium en samen met Mc yaNto wordt het weer een spetterende knalfuif! Danney Canova host met zijn muzikale vrienden de bovenzaal avond. Zoals altijd weet hij precies wat de dames willen horen en krijgt hij ze binnen no time op de dansvloer.

Zaterdag 19 mei is Mister Stereo Productions aanwezig, Peter Gelderblom! Deze drukbezette muziekliefhebber is al jaren actief in het nachtleven en had in het verleden o.a. twee nachtclubs in Rotterdam. Hij heeft nu een eigen platen zaak, Rhythm Import, en brengt regelmatig dikke remixes en hits uit op het label van het Spaanse houseduo Chus & Ceballos. Hij werkt ook regelmatig samen met producer Rene Amesz, en hun platen worden door dj’s als Danny Tenaglia en Pete Tong grijs gedraaid. Samen met Raymundo zal Peter deze avond laten horen welke tracks op Ibiza in de zomer iedereen op de dansvloer zullen trekken! Uiteraard is er ook weer een editie van Eclectic @ deLux inbegrepen bij deze hete Framebusters avond: Rubywax (GLDJ’s) & friends zorgen hier voor de beats ’n bleeps. Op zaterdag 26 mei is Sneakerz resident Jeroenski van de partij. Hij heeft nu een dikke hit te pakken samen met ROOG en zijn broer Greg: Your Mind is Twisted. Ook met Tettero gaat het lekker, naast zijn drukbezochte Divinity feesten is hij ook in de rest van het land steeds vaker achter de decks te vinden. De eclectische sounds in deLux worden verzorgd door J-Harlem, bekend van o.a. Hed Kandi’s Stereo Sushi en Luxlife in het Patronaat in Haarlem.

1 opmerking

Was errug gezellig!!!! :woep: