Partyflock
 
­ Nederland

Tomorrowland

gepubliceerd door , op
Tomorrowland
10 juli 2006
In 2005 vond Tomorrowland voor de eerste keer plaats in België op het Schorre in Boom. Tomorrowland is de Belgische versie van het Nederlandse Mysteryland. Mysteryland bestaat al sinds 1993 en is daarmee het oudste dancefestival ter wereld. Verschillende dancestijlen komen op dit exclusief outdoorevenement samen in verschillende tenten en outdoorstages op hetzelfde terrein. Naast de grootse club & labels staan in de tenten de allergrootste DJ’s ter wereld geboekt. En naast deze DJ’s tracht Tomorrowland veel meer aan te bieden dan alleen maar muziek. Het weekend van 29 en 30 juli 2006 verwacht ID&T weer heel wat feestgangers voor de tweede editie van Tomorrowland in het Schorre in Boom. Het entertainmentbedrijf ID&T verwacht dit jaar de kaap van 15.000 bezoekers te overtreffen. De lokatie is de ideale omkadering voor Tomorrowland. Prachtig aangelegen terreinen met veel groen, heel wat vijvers, grote open ruimtes en bovendien een natuurlijk amfi-theater waar de mainstage voor het nodige spectakel en kippenvelmomenten zal zorgen.

Tomorrowland belooft één van de mooiste dagen van de zomer te worden. Alle in¬grediënten om Tomorrowland onvergetelijk te maken zullen van de partij zijn. Bezoekers kunnen zich verwachten aan de grootste dj’s ter wereld, op een unieke locatie, in een prachtig decor! Op zaterdag 29 juli 2006 zal er een compact campingfestival plaatsvinden om een 2000 tal kampeerders reeds warm te maken voor wat er volgt op zondag 30 juli 2006.

Meer dan 3 weken wordt er met man en macht gebouwd om alle bezoekers één fantastische zomerdag te bezorgen waar iedereen het ganse jaar met plezier op terugkijkt.

ID&T MAINSTAGE
Het hart van Tomorrowland is en blijft de ID&T Main Stage, waar alle grote kleppers hun sets spelen. Dit openluchtpodium staat in het midden van een vallei, omgeven door groene hellingen, als een natuurlijk amfitheater. Op het einde van het festival verzamelt de menigte hier om te genieten van een spectaculair vuurwerk, traditioneel één van de hoogtepunten. De headliners op de ID&T Main Stage zijn dit jaar de Nederlandse trancegoden Armin van Buuren en Ferry Corsten, de Franse houseplayboy David Guetta en technomeester Chris Liebing uit Duitsland. Marco Bailey en Filterheadz (live) verdedigen de Belgische eer op het hoofdpodium.

KOZZMOZZ
Vorig jaar vierde Kozzmozz zijn tiende verjaardag. Daarmee is de Gentse organisatie veruit het langst bestaande, meest succesvolle en meest gerespecteerde technoplatform in België. Het verhaal begon met de kleine Josef K Boat party’s en later de megaraves in ICC en ‘t Kuipke. De laatste jaren is de Gentse Vooruit de thuisbasis van Kozzmozz. Daarnaast was de organi¬satie reeds te gast in verscheidene gereputeerde clubs (The End, Rex, Space, Nightlife) en op meerdere festivals (Axion Beach Rock, Pinkpop, Dour...). Kozzmozz kreeg op de eigen evenementen al klinkende namen als Jeff Mills, Adam Beyer, Cari Lekebusch, Dave Angel, Technasia, Slam en Dj Hell over de vloer. Daarnaast volgt de K-crew voortdurend de nieuwste trends en talent uit binnen- en buitenland op de voet. Zullen de Kozzmozz tent dit jaar in lichterlaaie zetten: Rush, Ben Sims, Surgeon, Oscar Mulero en natuurlijk niet te vergeten de K-residents T-QT-Quest Kozz.

VERSUZ
Vier jaar geleden rees deze nieuwe megaclub op uit de assen van de voormalige Dockside in Hasselt. Het voorvoegsel ‘mega’ is hier zeker op zijn plaats, gezien Versuz met zijn oppervlakte van 2500 vierkante meter en met zijn verschillende zalen ongetwijfeld één van België’s grootste en meest succesvolle clubs is. De gevarieerde mainstream muziekkeuze (dance, trance, groove, r&b ) staat elk weekend garant voor een vol huis. De verdienste daarvan ligt grotendeels bij de residents B, Dave Lambert (afsluiter van de laatste editie van Sen¬sation) en Tom Leclercq. Vorig jaar werden zij in de Versuz tent op Tomorrowland geflankeerd door onder meer Armin van Buuren en Dr. Kucho. Dit jaar is de eer aan men of the moment, Bob Sinclar, Axwell en de Versuz residents

Q-DANCE
Q-dance mogen we gerust ‘s werelds nummer één in de categorie ‘hardstyle party organisatoren’ noemen. Aanvankelijk oriënteerde Q-dance zich vooral op onze Noorderburen met concepten als Q-Base, In Qontrol, X-Qlusive en Teqnology. Dat het genre echter ook bij ons razend populair is, werd snel duidelijk door het succes van de Q-dance Stage op de vorige Tomorrowland, waar de line up, aangevoerd door de Japanse superster Yoji Biomehanika, zeer in de smaak viel. Op 4 februari werd de populariteit van de Q-dance aanpak bevestigd met Qlimax in de Hasseltse Ethias Arena, het eerste Belgische evenement voor de organisatie. Deze zomer zijn het onder meer Promo, Ghost, Coone en Scot Project die de massa de sterren van de hemel zullen doen jumpen.

RENDEZ FOU
Eén van de nieuwe area’s op Tomorrowland is die van Rendez Fou. Die naam associëren we quasi automatisch met stijl en originaliteit. Dat laatste is geen wonder, als je weet dat de organisatie voor de eerste edities van het partyconcept de Lully- en Redottezaal van de Vlaamse Opera in Gent als locatie koos. Het exclusieve festijn sloeg aan en het succes dwong de Rendez Fou organisatie snel om naar een grotere locatie uit te wijken. Op 1 april vond de zesde editie van het gebeuren plaats in de Gentse Eskimo Factory. Voor hun area op Tomorrowland selecteerde Rendez Fou schoon volk waaronder Starski & Tonic, Red D, Mystique, TiNo, Guy-Ohm & Funky Frenic en de opener van de laatste Sensation White, Maxim Lany, hier samen achter de decks met Carlito.

CAFÉ D’ANVERS
In 1989 knalde er voor het eerst muziek door de geluidsinstallatie van Café d’ Anvers in de Antwerpse Verversrui. In 1993 kwam de club pas echt tot leven dankzij de nieuwe Nederlandse kapitein Pim De Rhoodes, die niet alleen geweldige dj’s, maar ook een trendy en extravagant publiek naar de club lokte. Vier jaar later kregen eigen talenten als Sven van Hees, Smos & Baby B hun kans, en zo bleef Café d’Anvers voortdurend evolueren. Eén van de kleurrijkste figuren achter de draaitafels van de club is vandaag Dj PRINZ, die de Free Vibes en Push It party’s introduceerde. Hij tekent net als de residents Smos & Baby B, Filliz en Bartholomeo present op Tomorrowland. Als hoofdacts nodigde Café d’ Anvers deze keer niemand minder dan Silicone Soul en Raoul uit.

PERFECTO
Perfecto is het geesteskind van de wereldberoemde muzikale duizendpoot Paul Oakenfold. Het palmares van deze Londenaar is veel te lang om hier neer te pennen, maar we laten toch niet onvermeld dat hij de eerste elektronische muzikant was die met een optreden het Guiness Book of Records haalde, en dat hij een poosje geleden een spetterende dj set op de Chinese Muur ten beste gaf. Oakenfold was twintig jaar terug al A&R (Artist and Rep¬ertoire) Manager van Champion Records. In 1989 besloot hij zijn kennis aan te wenden om met Perfecto Records zijn eigen label op te starten en een stevig platform voor talent uit de elektronische muziekscène uit te bouwen. Daar kwamen releases van Timo Maas, Carl Cox en BT uit voort. Naast Oakenfold himself, is de Perfectotent in handen van onder andere Markus Schulz, Mark Norman vs. Cor Fijneman en Menno de Jong vs. Estuera. De Perfectotent wordt samen gehost met de Nederlandse promotors Storm Productions, wiens main deejay Emjay niet alleen op de affiche prijkt, maar samen met P. Oakenfold tevens verantwoordelijk is voor het Tomorrowland Anthem, ‘Stimulate’ (Emjay & The Atari Babies), dat een stevige hit belooft te worden.

MISSISSIPPI
Mississipi is natuurlijk in de eerste plaats de tweede grootste rivier van de Verenigde Staten en is afgeleid van het oude Canadese woord misi-ziibi, wat zoveel betekent als ‘grote rivier’, maar het is ook de naam van het Antwerpse urban party concept van promotor Ironyx. Club Mississipi heeft sinds zijn ontstaan in 2004 een vaste stek en partner gevonden in Café d’Anvers, gelegen in het hartje van de Antwerpse rosse buurt. Club Mississipi staat synoniem voor gesofisti¬ceerd feesten en trek een upfront crowd aan die flink uit de bol gaat op een mix van Hiphop, R & B, Raggaton, Worldbeat, Calypso, Latin, Funk and Soul. Op de balcony kan je genieten van een glaasje champagne met als soundtrack de beste house classics. Speciaal voor Tomorrowland wist Mississipi de Amerikaanse levende hip hop legende DJ Kool (‘Let Me Clean My Throat’), die onlangs nog Stereo Sushi in de fik zette, te strikken. Verder ook nog stomende urban sets van Mad D & Vista, Chen, Serom, Luck E, Sense en natuurlijk de Gentse porno koning TLP.

39 opmerkingen

:D
als ik ga zal het alleen voor Q-stage zijn :)
 
Artiest Sinclair
´waar iedereen het ganse jaar met plezier op terugkijkt´ :-D

´waar alle grote kleppers hun sets spelen´ :-p

Ik ben erg benieuwd naar dit evenement... Markus Schulz :respect: Uiteraard present met onze belgische vriendjes en vriendinnetjes (y)
Mwah eerst de volledige line-up maar eens afwachten......
 
Artiest Fie
Tuurlijk, belgie heeft wel weer n goeie line up... waarom mysteryland niet??????? :frusty:
laatste aanpassing
Beetje te ver weg:(
Uitspraak van RemQo 83 op maandag 10 juli 2006 om 12:18:
Beetje te ver weg


Idem dito en kan trouwens niet ook op die data.
 
Uitspraak van poupoulossos op maandag 10 juli 2006 om 12:13:
ah eerst de volledige line-up maar eens afwachten......


Dit is de volledige line up ;-) Zie agenda!
Heb er zin in :D

Lekker BBQ-en :D
Dat wordt dus ID&T mainstage en Q-dance
nu nog de weergoden gunstig stemmen, en het feest is compleet

grappig bij de main info op hun site :
Drugs are not allowed at Tomorrowland, but if you use them do not combine several drugs. Overdoses are often the result of drug combinations. Let the Dj do the mixes
:)
en nog veel meer nuttige tips (y)
laatste aanpassing
Kan je hier in NL ook ergens de campingtickets erbij kopen???
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
Ik ga lekker naar free festival :D
vorig jaar een feestje dus nu weer van de partij en zeker in kozzmozztent ahjaaaaa
 
Wordt gezelig :)

om 12 uur jarig, dus :cheer:
Uitspraak van verwijderd op maandag 10 juli 2006 om 12:26:
Dit is de volledige line up



:$

Dan moet ik eerst maar eens beter leren lezen dan.......
Heb er zin in :)
vorig jaar niet kunnen gaan ...:(

maar dit jaar zeker wel..:D:D
he der al zin in

greetzz
dikke line-up :kwijl:
laatste aanpassing
 
Dat word een leuk feestje, line-up is erg lekker!
 
:frusty:
Ook present in La Belgique :yes:
 
aanwezig !
voor de belgen presenteren ze z'n line up bij q-stage!!!


en wat doen ze bij ons.,.,., stelletje klo*tz*akk*n.,.,.,

helaas kna ik dit jaar niet maar volgend jaar eerder tommorland als mysteryland met z'n line up!!!!
 
q-dance wordt een feestjuhh
dj ghost gaat weer beuken worden hehehe
party all night long
Uitspraak van Lennert op maandag 10 juli 2006 om 21:15:
voor de belgen presenteren ze z'n line up bij q-stage!!!



Wij zijn moeilijke mensen kwa line-up, als hem ni aanstaat komen wij gewoon niet, dus moeten ze wel... en tis maar 2de editie dus moeten ze nog volk trekken...
Artiest Davy D
De eerste Tomorrowland was in Rotterdam.
En die was zeker niet van id&t.
Uitspraak van Benny B CM op dinsdag 11 juli 2006 om 02:36:
en tis maar 2de editie dus moeten ze nog volk trekken


vandaar dat er best wel veel mensen uit nederland komen b)
K benner ook bij :yes: ..

Zin in ieder geval! Nu maar hopen dat het weer mee zit :)
 
wh0eiii,, heb dr al zin in :P
wordt zeker lekker!;)
yes yes lioneke dat wordt et zeker
 
cafe d'anvers!! Los, club midden in de rosse buurt in antwerpen.. kicke tent..
yay, extra area - Samsung Retro Arena

Filip Delie en Elof << WAhooooo