Partyflock
 

Hakkuhfest - The battle edition

anoniem gepubliceerd op
Hakkuhfest - The battle edition
21 mei 2006
FeestHakkuhfest · The battle edition
Datumzaterdag 27 mei 2006
LocatieKloosterzicht
27 mei 2006 is het weer zover: de 6e editie van Hakkuhfest zal gaan plaatsvinden. Dit vrij nieuwe concept bestaat sinds 24 juli 2004. Een groep jongeren uit brabant wilde een hardcore feest geven omdat zij allemaal ongeveer tegelijk jarig waren. Er waren na afloop alleen maar positieve reacties en inmiddels is er een jonge organisatie tot stand gebracht die verantwoordelijk is voor de feesten. Zij willen alleen maar zien dat iedereen keihard los gaat op de snelle breakbeats, vette kicks en een dikke bass die uit de speakers knalt als de nieuwste mainstream hardcore, vetste industrial hardcore maar natuurlijk ook duistere darkcore word gedraaid, voor de terrorfreaks die van het snellere werk houden worden de bpm’s ook flink verhoogd naar 300-500 bpm.

Locatie is café Kloosterzicht waar al eerdere edities van Hakkuhfest hebben plaatsgevonden maar ook andere feesten zoals Madnez en Hardcore Madnez, er hebben in deze locatie al eerder bekende namen uit de scene opgetreden zoals: Partyraiser, Paul Elstak, Dione aka E-Noid, Lunatic, Miss Hysteria en Mental Defective. Op Hakkuhfest part 5 - organised chaos stonden 170 man los te gaan op de dikke geluidsinstallatie en sets van Noizemarine, Elcol, A-Vitamin, Robofish en Xipe Totec en Dione aka E-Noid.

De editie van 27 mei zal in het teken staan van battles en zal dus garant staan voor keihard beuken. Artiesten die zich willen bewijzen en al hebben bewezen op Hakkuhfest krijgen weer de kans. Bigfoot en Antrax zullen als eerste tegen elkaar gaan draaien. Hyper Active zal het op gaan nemen tegen Schizophrenic. Daarna zullen resident dj’s Noizemarine en Elcol een duistere set neerzetten. Eye-con en Endonyx laten daarna hun beste draaistijlen zien. Als afsluiter gaan Dark Magician en G-Tech voor het snellere werk zorgen. Er zal een zeer goede geluidsinstallatie aanwezig zijn. Ook is er gedacht aan decoratie en lichtshow die iedereen goed zal kunnen zien, horen en voelen.

Ook gaat Hakkuhfest in de 2e helft van 2006 een nieuwe locatie aandoen. Daarover kan nog niet te veel gezegd worden. De kaartverkoop is inmiddels gestart, kaarten en merchendise kun je vinden op de vernieuwde site www.hakkuhfest.nl . Er zijn ook kaarten verkrijgbaar bij de lokatie zelf.

See you next time suckers !

16 opmerkingen

 
doh je draait :)
Werkzaam bij PFSquad
Artiest PFSquad MC
Bigfoot :respect:

Helaas kan ik er niet bij zijn !.
Zit die avond op Hardcore Saniturium

Sorry Marc maar volgende keer ben ik er wel bij ;)
Duidelijk afwezig.. :cheer:
Uitspraak van PFSquad MC op zondag 21 mei 2006 om 17:17:
Zit die avond op Hardcore Saniturium


Komt ook wel goed daar denk ik ;)
 
heb er weer zin in mannen!
Werkzaam bij ITSOTC Events
Artiest {SHOWLIST artist 23969, 25565}
ff naar bigfoot luisteren he:p
Artiest {SHOWLIST artist 147032, 24174}
aanwezig :jaja:
ja word weer leker ragguh daar :P

als iedereen gezelligheid en goeie zin meeneemt zorgen wij voor de rest ;)

tot zaterdag :bier: ;)
 
heb vette inkope gedaan voor dit feessie om te draaie noizie;)
Mooi Mooi Mooi laat maar wat lekker snels horen zaterdag :D
ben benieuwd ;)

tot dan.
Uitspraak van Jasper ® op maandag 22 mei 2006 om 21:56:
Ik vind mijn opmerking toch gaver Nikki


ikke nie.. want jij doet schijnheilig O:)
Uitspraak van Jasper ® op zaterdag 27 mei 2006 om 12:52:
Nikki.. Jij spreekt voor mij
En ik spreek voor jou


jah klopt..
heb men werk nie kunne verzette :O