Partyflock
 

HardPleasure - The Second Edition

gepubliceerd door , op
HardPleasure - The Second Edition
12 september 2005
Op 7 mei van dit jaar werd een kersvers concept in de hardere house scene gelanceerd. Met het oog vooral gericht op plezier kwam Hard Pleasure als een lang verwachte frisse wind de De Waakzaamheid binnenwaaien. Zoveel organisaties zijn tegenwoordig vergeten waar het allemaal om draait. Hard Pleasure wist de vier essentiële ingrediënten voor een geslaagd feest bij elkaar te brengen: kwaliteit in muziek en geluid, een geschikte locatie en misschien wel het belangrijkste; een goede sfeer. Hard Pleasure verwelkomt daarom alleen party minded people. Om dit te waarborgen, wordt gevraagd om voetbal shirts en extremistische uitingen thuis te laten.

Hard Pleasure kreeg zijn gelijk en leverde een feest om niet snel te vergeten. Het is daarom ook onvermijdelijk dat er vervolg moest komen. 12 november is het zover. Hardpleasure is weer gereed om Koog a/d Zaan te laten beven tot in de vroege morgen. Opbouwend van anderhalf uur knallende Hardstyle overgaand in beukende Hardcore wordt het tempo bepaald. De De Waakzaamheid heeft als locatie niet alleen de gunstige ligging, hoge decibellen, maar ook geen verplichte sluitingstijd wat het zo aantrekkelijk maakt. Wanneer het ’s ochtends nog volledig los gaat op de dansvloer, gaat het feest gewoon door.

De aftrap wordt gegeven door de steeds groeiende Justin Putuhena. Deze hardstyle dj heeft naam gemaakt als één van de hoofd producers van DJS records – Exclusive. Hij wordt opgevolgd door een battle tussen een Dj Wacko en Ren. Deze opkomende talenten hebben beiden meerdere contest titels op hun CV. Zij hebben ook de titel ‘resident’ weten af te dwingen na hun optredens van de vorige editie. Het volgende koppel kan je alleen gemist hebben, als je de afgelopen jaren in winterslaap hebt doorgebracht. Lunatic en Miss Hysteria hebben zowat in elk hoek van het land gedraaid. Groot, klein, bekend of underground: dit duo heeft heel wat uurtjes op de teller staan. Na dit optreden komt een naam, die verder geen introductie nodig heeft. Buzz Fuzz gaat Hardpleasure de vroege uurtjes inleiden met zijn onbetwistbare vaardigheden. Om de avond waardig af te sluiten zullen A-Vision en The Carcass elk laatste beetje energie uit je lijf doen stampen. Wie de vorige editie heeft meegemaakt, weet dat dit meer dan het wachten waard is. Als dit niet al compleet genoeg was, zal niemand minder dan MC Da Mouth of Madness de host van de avond zijn.

Voor voorverkoopadressen en overige informatie kan je terecht op de speciale site www.hardpleasure.nl. Hier staat onder andere informatie over de dj’s, de routebeschrijving en als leuk extraatje een download van de set van Dj Ren van de vorige editie. Er worden ook 5x2 gastenlijstplaatsen verloot in de vorm van een prijsvraag. Deze datum in je agenda kost €15,- in de voorverkoop en €17,50 aan de deur.

32 opmerkingen

 
Anders ik wel :p
 
ziet er leuk uit... maar ga toch maar naar Houseqlassics! :jaja:
Top feestje de vorige keer (Y)

Een sfeer die je helaas nog weinig tegenkomt op de feesten :yes:

12 november ZEKER aanwezig :D
 
Werkzaam bij Rage-Online
Uitspraak van verwijderd op maandag 12 september 2005 om 12:03:
naar Houseqlassics!

idd :yes:
 
Artiest The Carcass
HardPleasure :yes:
 
zekers aanwezig :bounce: :yes:
Johan, zet die rummicup stenen maar in de kast, we gaan gewoon lekker los dus ;)
 
Liever Houseqlassics
Artiest {SHOWLIST artist 45555, 71383, 25959}
HQ idd
 
HardPleasure !!!


lekker knallen is de Waak :yes:
vorige keer was wel gezellig, maar denk dat ik deze keer op I Love Techno zit :)
Hey Johan!!!
Dat wordt zeker weer een super feestje!! Vorige keer was ook super!!
Dus voor iedereen die nog twijfelt... Hard Pleasure is echt een super feest, een keer wat anders dan Houseclassics!!
(K)
 
Artiest Da Hustla
The Carcass!
Geen sluitingstijd:D de hele morgen door met rammen en hakken !!!!

Los gaan denk
ja wordt wel weer een knaller ,vorige keer een groote reunie :bounce: ;)
 
ja ben toch wel van de partij!!
 
Carcass :P (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 34893, 129885}
a-vision vs carcass _O_
Dikke shit!
en A-Vision VS Carcass ook zeker vetjes!
als een lang verwachte frisse wind de Waakzaamheid binnenwaaien.


Dat kan echt niet in dat zweethok een frisse wind!!!!
 
Deal!
 
Ben er zeker! :bounce:
vorige keer was gruwelijk vet heb toen ook nog een cd gekregen van buzz fuzz was wel lache ben deze keer cker weer van de partij ging goed hard de vorige keer dus!!!! :P:P:P
2 patricia > ik zal de stenen thuis laten ;-)
let's do the samba..

heb er zeker zin in!

See ya all @ HP
 
Na zo een pers bericht kan ik natuurlijk niet wegbljven ;):p!!

Dat wordt stampen tot in de vroeg uurtjes :bounce:

latex
laatste aanpassing
 
zekers present!!
Werkzaam bij MK-Events
Artiest STRAFF
ga er zeker heen net als de eerste keer en alle andere keren als er weer een HARDPLEASURE komt ff mijn buurman DJ REN toe juichen .anaragt BwAmWamBAm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!