Partyflock
 
­ Nederland

Kiss op Scheveningen

gepubliceerd door , op
De metereologen voorspellen voor dit jaar de beste zomer van de laatste decennia. Soulmax (LOS) en IJzersterk (Dirty Discotheque) hebben zo ook hun voorspellingen, maar dan wat betreft het nieuwe beach concept Kiss, wat dit jaar hét toonaangevende feest van Scheveningen moet worden.

Met de handen in 1 geslagen zal de organisatie 2 edities neerzetten. Met te beginnen op zaterdag 9 juli in de Lipton Beach Lounge aan het Zwartepad in Scheveningen. Kiss staat voor een intiem event met een mix van bekende dj's, een trendy locatie een sexy sfeer en een dozijn swingende vrouwen (en mannen). Met als aftrap op de eerste editie te gast de man waar iedereen in de dancewereld momenteel over praat Gregor Salto. Bekent van de megahit “Can't Stop Playing” met Dr Kucho. Andere deejays zijn Victor Coral (RUSH) & Mikee Martillo. Als het regent, biedt de net verbouwde Lipton Beach Lounge onderdak aan ongeveer 700 man. No worries….Regen of zon het dak gaat er af.

Kiss is er absoluut eentje voor in de agenda; zaterdag 9 juli op de Lipton Beach Lounge te Scheveningen. Via www.ijzersterk.net en www.soulmax.nl houden we je op de hoogte!
Soulmax is ondermeer organisator van de haagsche clubnight LOS in het Paard, deze locatie is nog niet zo lang geleden verkozen tot club van het jaar. IJzersterk is organisator van de Good Afternoon feesten en Dirty Discotheque in de Silly Symphonies, ook zijn ze verantwoordelijk voor Sterrenslag.

Gregor Salto: (27) begon op z’n 8e met het volgen van klassieke pianolessen. Rond zijn 15e raakte hij helemaal in de ban van de housemuziek die toen opkwam en hij besloot dat hij house wilde gaan maken. Na vele releases waaronder Tonight’ (Fresh Fruit) heeft Gregor nu samen met Dr Kucho de mega hit “Can't Stop Playing” en is hij plots definitief doorgebroken als 1 van nederlands meest populaire deejay. En zet hij feest na feest op zijn kop.

Met het stichtten van zijn nieuwe label bedacht Gregor dat aangezien er zoveel meer Gregor’s rondlopen hij wel een ‘achternaam’ kon gebruiken. Daarom koos hij voor Salto, wat in het Latijn ‘Ik dans’ betekent. Dat er zal gedanst worden op Kiss is nu dus wel duidelijk!

25 opmerkingen

De metereologen voorspellen voor dit jaar de beste zomer van de laatste decennia.


Hele goeie zaak
 
verdomd goede zaak! :d
Kanniet beter , 4 weken op vakantie in nederland (H)
 
nice!
 
superrrrrr!!!!:D
 
aah oke dan..!!! :D
meer, meer, meer :D
enuhm komt er ook nog een madurodam loveparade in scheveningen
Bunny gaat u er ook heen dan
Ha nu ik weer reeds. Het is lekker dichtbij. voor mij ;) Ik zal er *prominent* aan wezig zijn (K)(Y)R@veGR@N. met nadruk op GR@N :D
 
En waar baseren ze die mooie zomer op dan :/

Merk er anders nog vrij weinig van
ja idd... alleen maar bewolking
 
wat niet is kan nog komen.. :)
ik zie dan wel of het weer lekker is of niet...
Uitspraak van Bart* op woensdag 15 juni 2005 om 11:34:
De metereologen voorspellen voor dit jaar de beste zomer van de laatste decennia.


Hele goeie zaak


beter dat ik besloten om op vakantie te gaan in de herfst dit jaar. optimaal genieten van de hollandse zomer voor mij :D B)
Uitspraak van Jochen op woensdag 15 juni 2005 om 16:19:
optimaal genieten van de hollandse zomer voor mij

:jaja: voor mij ook!
wat verstaan hun onder de beste zomer? wekenlang 30 graden cker?...pff der mag weleens aan de mensen worden gedacht met een lichte huid :P

sorry ik zeik weer te veel :P
 
nouu ik ben der wel hha met 30 grade lig ik er wel op me bedje met me corona haha :D
 
Ben er al 3 x op het strand geweest en alle keren wasset DICHT!!! slechterikken..
 
alleen als het niet regend pfff...
Daar zijn we cker van de partij.....:d

Lang Leve Scheveningen:[
***
laatste aanpassing