Partyflock
 

Dance-tunes - Volledige versie beschikbaar

gepubliceerd door , op
Dance-tunes - Volledige versie beschikbaar
22 maart 2005
Dance-Tunes.com is een download service waar zowel losse tunes van nationale en internationale Dance labels als dj-mixen en live-sets van evenementen tegen betaling op beschikbaar zullen zijn. Dance-Tunes.com heeft hiervoor inmiddels overeenkomsten gesloten met vele toonaangevende Dance labels. Van tunes uit de eerste dagen van de house tot de nieuwste releases. Het aanbod van Dance-Tunes.com wordt elke dag steeds uitgebreider omdat er nog steeds nieuwe Dance labels zich bij Dance-Tunes.com aansluiten. Ook zullen er in de komende tijd exclusieve en unieke tunes via Dance-Tunes.com beschikbaar worden.

Vooral de (toekomstige) live-sets van de evenementen zijn uniek om dat deze niet via andere download services verkrijgbaar zullen zijn. Dit zijn unieke opnamen die worden gemaakt tijdens de evenementen van ID&T en Q-dance. Zo zijn nu al de sets van Ferry Corsten, die hij draaide op Trance Energy, verkrijgbaar en zullen daar de live-sets van Yoji Biomehanika en Ronald van Gelderen, die zij hebben gedraaid op Trance Trance Energy, nog aan worden toegevoegd. Komende week wordt hier ook nog eens de live-set van Luna, die hij draaide op In Qontrol gehouden afgelopen zaterdag in de RAI in Amstersdam, aan toegevoegd.

Een andere unieke feature op Dance-Tunes.com is het betalen met een Sms-bericht. Losse tunes, albums en zelfs een starter bundel kunnen met een Sms-bericht worden betaald. Dance-Tunes.com wil ook diegene die geen Credit Card heeft de mogelijkheid geven om tunes via Dance-Tunes.com aan te schaffen. Daarnaast accepteert Dance-Tunes.com de reguliere Credit Cards en Rabo Direct als betaalmiddel. Naar verwachting zal in april PayPal ook als betaalmiddel beschikbaar worden.

De audio bestanden die Dance-Tunes.com aanbiedt zijn MP3’s in een kwaliteit van 192 kBps en afspeelbaar via elk type (draagbare) media-speler. De MP3’s zijn ook voorzien van een zgn. ID3-V2 tag, waardoor de informatie in de media-speler verschijnt. Ook de previews van de tunes zijn in de 192 kBps kwaliteit te beluisteren. Via Dance-Tunes.com is het mogelijk om tunes voor te beluisteren zonder daar ingewikkelde handelingen voor te moeten verrichten, een bezoeker hoeft dus niet geregistreerd te zijn om tunes voor te kunnen luisteren. Wanneer een bezoeker een tune wilt aanschaffen dan hoeft hij zich slechts eenmalig te registreren. Met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord kan hij daarna altijd inloggen en tunes kopen.

Dance-Tunes.com is nog volop in ontwikkeling en beweging, iedere dag komen er nieuwe tunes bij. Via een nieuwsbrief kunnen bezoekers op de hoogte worden gehouden van nieuwe releases, unieke live-sets of nieuwe features op Dance-Tunes.com. Wekelijks zal Dance-Tunes.com via deze nieuwsbrief de nieuwe releases van de tunes of aanvullingen van tunes en allerlei andere nieuwtjes bekend maken.

40 opmerkingen

waarom betalen voor je live sets als het ook gratis kan? :S
 
Artiest {SHOWLIST artist 4709, 31282}
Hier zit ik niet echt op te w88. :s Als ik een track wil hebben koop ik hem op vinyl en voor een set ga ik wel naar een party of pluk hem van de radio dus waarom zou ik hier voor geld uit gaan geven
laatste aanpassing
 
Artiest Clone
Denk dat niemand hierop zit te wachten. Ik koop ook gewoon mijn vinyl en CD's download ik. Als ik een CD echt goed vind koop ik hem uiteraard origineel! Maar dit... :nee:
 
:vaag:
ID&T is weer bezig op z'n bek te gaan, geloof ik :S Het is een mooi concept, maar ik geloof niet dat iemand gaat betalen voor iets dat ook gratis kan.
goh vandaar dat q-dance geen livesets meer op de site zet !
 
zou best leuk zijn, en om een eurootje voor een liveset te lappen vind ik niet erg.

denk dat mijn muziek er alleen niet tussen zal zitten, gezien duncans 'liefde' voor udc en uk hardhouse en freeform

lees: ik kan er niets mee
7,70 eur is echt veeel te duur voor een set (die van ferry corsten dus) waarvan de kwaliteit ook nog eens zeer matig is
laatste aanpassing
 
onder het motto: waarom betalen als het gratis kan??? als ze weer eens hun tijd en geld stoppen in het geven van goede feesten ipv id~t mobile, radio en dit soort ongein....
id&t = super grote commerciele bende ... dit bewijst het maar eens..

(let op: ik heb nix tegen op commercie, maar je kan ook TE ver gaan.. )
laatste aanpassing
 
idd commerciele bende maar dan nog betwijfel ik of ze er veel aan zullen verdiene..ik ben best bereid om er bijv. 1 euro ofzo voor te betalen, ALS ik em nergens anders gratis kan krijgen.

Maar ik neem aan dat als enkelen ervoor betalen dat zo'n set dan binnen no-time op i-net staat en denk dat dan voor veel mense de keus snel is gemaakt: ervoor betalen of gratis
hmmz zit ik niet op te wachten idd :S

waarom zou ik gaan betalen voor een set of een bepaalde titel als ik die gewoon kan downloaden.

daarnaast de "speciale" sets waar ze het over hebben die bij feesten live ook via de radio te beluisteren zijn kan je ook met een simpel " nero" programma gelijk laten opnemen op je pc.

en dan nog de zo gehete "ID3-V2 tag"
dat is niet zo interessant...alleen makkelijk.

of dat een kind van 5 dat niet kan :S
elke simpele ziel zou wel kunnen weten hoe je dat erin moet zetten...

lijkt mij trouwens meer belangrijk dat het geluid etc van een titel goed is...lijkt mij niet dat je de hele tijd naar een ID3-V2 tag staat te kijken of ie nog wel goed staat :(

al hoe wel het is misschien een leuk concept dat ze lanceren al zakt mijn broek er van af :S

en die prijzen dan...absurt.
laten ze de prijzen maar omlaag brengen..kijken of ik ze dan ga dowqnloaden...dan staat de kwaliteit nog voorop :S

misschien dat het bij veel mensen wel aanslaat maar dat is ook maar een kleine marge

is wel weer kenbaar wie er aan de centen denkt.
niet waar "duncan" (baas van id&t)

tevens ben ik het wel eens met DA_BRAMOS.
laten ze maar weer eens goeie event concepten neerzetten al is sensation en mysteryland daar de enige van :respect:

en dat radio gedoe :S laten ze maar weer wat terug naar het verleden gaan dat er dan nog hardstyle in de avond uren wordt gedraaid.

in plaats van alleen maar victor corel en andere.....op ze zacht gezegd de dance DJ's
laatste aanpassing
Werkzaam bij Partyflock
ALs het goedkoop zou zijn, zou ik best wat willen downloaden.

Maar ik vind het TE duur...snap best dat er rechten afgedragen moeten worden enzo en dat ID&T winst wil maken, maar ik denk dat er een behoorlijke marge op zit!
ID&T is weer bezig op z'n bek te gaan, geloof ik Het is een mooi concept, maar ik geloof niet dat iemand gaat betalen voor iets dat ook gratis kan.


Gratis downloaden gaat moeilijk worden! Live sets van Q-dance en ID&T zullen namelijk niet meer op de radio te horen zijn omdat ID&T Radio er niet meer is. Deze kunnen dus ook niet meer gratis geript worden zoals dat vroeger nog wel ging. Dus daarom gaan ze livesets nu betaald aanbieden via Dance-Tunes.Com.

SLAM! FM gaat namelijk geen ID&T of Q-dance evenementen uitzenden.
 
ja maar als een paar ervoor betalen komt het toch wel gratis op i-net
 
Artiest ViTo
dan heb je altijd wel een freak met goede opnameapparatuur die de set online gooit...Nee, ID&T slaat naar mijn mening wederom het plankje mis...
@ Dance-tunes.com
"Dance-Tunes.com wil je nu alvast verblijden met 2 unieke downloads van Ferry Corsten. Deze live-sets zijn opgenomen op Trance Energy 2005 !!!!! Deze live-sets kan je downloaden voor een introductieprijs van € 7,70."

Een introductieprijs...? :X Wat wil dat betekenen? Dat ze de prijzen nog hoger gaan schroeven :-/
laatste aanpassing
Artiest Mount
kans zit er wel in.. ze vergeleken de kosten al met de kosten van een cd
 
Werkzaam bij Creative Elements
Idioot duur maar het brengt natuurlijk wel dataverkeer met zich mee als je een mix van een uur download X ??? klanten. Maar waarom proberen ze niet gewoon de verkoop van cd's te stimuleren via hun eigen site ? Voor 10 euro op de site en 21 euro in de winkel. 10 euro is hoger dan de prijs die ze krijgen als een winkel een CD van ze in koopt (dus dat is meer winst voor ID&T).Ze hebben niet al dat dataverkeer. Als ze zich zo nodig tot de online markt willen richten zou dit ook kunnen want de tussenhandelaren bestaan niet meer op deze manier :D:D:D Ik denk dat mensen het dan wel degelijk de moeite zullen vinden om 10 euro te betalen aangezien ze een echt product krijgen ipv een download op mp3 kwaliteit.

Hiermee kan ID&T meteen reclame folders mee sturen als ze weer een feest geven als mensen een CD bestellen. Of bijvoorbeeld kortingen op TICKETS.. Stel je wilt naar Innercity dan koop je de CD als pre order krijg je een kleine korting op de tickets en zo vult het elkaar aan. Misschien scoren ze dan wel nog beter met hun evemenenten CD's aangezien een hoop mensen op goedkopere tickets zitten te wachten. Van die consumentenprijs in de winkel zien ze verder weinig terug en zo komen ze hun klanten toch tegemoed. Ze gaan er iig niets op achteruit. Het is alleen maar een extra stimulans voor beide.

Dat MP3 verhaal heb ik een hard hoofd in maar wie weet :D het blijft een beetje pionieren natuurlijk.
laatste aanpassing
ik vindt het inderdaad ook jammer! maar wie legt mij uit waarom Itunes dan wel een succes is?
Ze willen gewoon mee gaan met Itunes en al die andere legale-download-sites. Ze denken waarschijnlijk dat het een gat in de markt is, maar er bestaat al lang zo iets als Audiojelly.com die ook alleen dance muziek aanbied. Als extra (USP) bied ID&T ook live-sets aan...kan best gaan lopen toch?
Tuurlijk zit er een commercieel tintje aan, maar om nou te zeggen dat ze het allemaal alleen maar om het geld doen. Nee, gaat me te ver. Lees anders 'Het verhaal van ID&T deel 1' (Release) eens, maakt een hoop duidelijk.
Artiest DJM82
Tegen betaling? F*ck de hedendaagse muziekindustrie.
 
Omdat ze al meer dan 10 miljoen Ipods verkocht hebben en aan het begin van de mp3 ontwikkeling stonden en dat iedereen zich op Ipod gericht heeft.

Net zoals Partyflock.. er zijn tig sites waar je berichtjes kunt sturen maar PF was de eerste en van het 1 kwam het ander.

Net als q-dance ze waren de eerste die het anders deden met dat uplifting hardhouse wat later hardstyle werd.

Zo heeft elke pionier zijn succes.. Daarom is ID&T ook zo groot in de dance :)

Volgens mij is dat downloaden bij ID&T een experiment.. als het niks is nokken ze er zo weer mee lijkt me :P
Je moet het niet vergelijken met gratis downloaden, maar met de andere muziek-tegen-betaling-download-sites.
Daar kom je nu eenmaal weinig tot geen goede dance tegen.
En dan vind ik een initiatief als deze zeer goed !
 
En de livesets die zij aanbieden zijn toch bout. Ok, Ferry Corsten kan goed zijn. Op DV 2002 draaide hij ook BK - Revolution. Ik bespaar mijn centen liever
born2porn jij en betalen? lul niet man :P

ik hoop dat id$t hier weer hard mee de boot in gaat :) als je dit al betaald voor een mp3 kan je net zo goed cd's kopen.
 
Wederom een poging om centjes uit de dance liefhebber te knijpen... (zie toegangsprijzen, consumptiebonnen enzovoorts.) Als men (muziekindustrie) grip verliest, zal deze alleen nog maar harder proberen vast te houden en zo de prijzen op alle mogelijke punten te verhogen.

"Hoe vergroot je de neerwaartse vicieuze cirkel?"

Beetje jammer hoor.
 
Ja daar heb je gelijk in. En om eerlijk te zijn heb ik liever losse tracks dan een live set daar kan ik niks mee. Voor een keertje luisteren is wel ok, maar daar houdt t meestal mee op.
 
toch gaan we die kant op dankzij al die rechten die er betaald voor moeten worden..
ze zijn zelfs al bezig de clubs en party organisatoren rechten te laten betalen voor elke plaat die de dj draait op t feest.. alleen zijn er weinig dj-s die de track list wilt opgeven.. of zelfs niet meer weet aan t einde wat ze nu wel gedraaid hebben en wat niet lol... dus wilt niet vlotten..

music is freedom.. lang leve internet en de free download.. dan maar crimineel..

check mn site: 16 mixen online for free download ;)

WWW.MJMP.NL
Als ze nu eens beginnen met de kwaliteit sterk te verhogen (ipv 192 kBps MP3) en CUE sheets bijleveren voor de livesets ga ik het misschien een toegevoegde waarde vinden... Tot die tijd: No thanks!
 
whahhhahahahahahaahahahahahahhahahahahahahahaahhah­ahahhah

















soulsee­k en gij zult vinden
 
Artiest SinSuline
k wou net zegge....;) ---> slsk



wat een lachertje weer....ze zette zich constant achter elkaar voor schut.......
niemand hier gaat me vertellen dat als ze een set van de radio opnemen de quality beter is als die 192 kbps die ID&T aanbied. FM band is hooguit 92 kbps...

neemt niet weg dat ik echt mn geld niet eindeloos lang naar Id&T toe gaan verschuiven :P
 
Niet om ID & T te plagen ofzo, maar die liveset van Ferry staan alweer op Emule....
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
benieuwd of t gaat lopen. zijn de tracks trouwens radio edits of originele 12"s?
 
Artiest {SHOWLIST artist 4216, 130938}
goed initiatief dit!
Hopelijk brengt de online verkoop van muziek betere tijden in de muziek wereld.

Ik ben benieuwd of het gaat lopen
 
goh vandaar dat q-dance geen livesets meer op de site zet !


Had je goed voorspelt jongen ;) (Y) :D

ach die sets ken je toch wel downloaden..
 
Die set van Ferry Corsten kon je al lang downloaden.. :-S
ID&T is flink in zn eigen bed aan t schijten, wat maken die sukkels er een bende van zeg :s.. "we maken de kaartjes goedkoper" hoor ik die Duncan zeggen, hoeveel is dat in werkelijkheid geworden?? Zullen ze de fee wel weer omhoog gooien voor de kaarten...klein voorbeeld van de matenaaierij van tegenwoordig...kaarten voor Tiesto's release party kosten 37,50 excl fee, incl fee 44 euro...klantenbinding van de organisaties??? :s
laatste aanpassing
It's all about the money.

Maar zoekt en gij zult vinden....
Nadeel is dat de 30MB set die je nu overal vind van Yoji niet degene is die van TE is. Is een set die ze op de radio draaide voor dat het feest begon (luister op 8:50 en de radiodj zegt het zelf).

Maar ik zal hem krijgen :@

Downloaden moet ook een beetje een sport blijven ;)