Partyflock

Flexcitement

Flexcitement

Flexcitement (afbeelding)
organisator
SiteSite flexcitement.com
AdresHaarlem
Nederland
KvK34183879
Aanwezigheidfacebookpagelinkedinsoundcloudtwitteryoutube
Medewerkers
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Flexcitement
Frank & Nick Reünie #10 1 AppicPatronaatHaarlem
FlexyFrank, Toyax
Statistieken


x
77·feesten
1·in de toekomst
76·in het verleden
71·nieuwsberichten
18·video's
23·winacties
2063·bezoekers
1544·unieke bezoekers
3Partyflockfans
55Facebooklikes
159·albumfoto's
2·verslagen
goed·stemresultaat (1013 stemmen)
Nieuws
Na vier uitverkochte edities komt hét 25+ Oud en Nieuwfeest van Haarlem terug met wederom een thema waarbinnen álles kan en mag: Dans la Discoteque! Fete des Tetes viert ook nog eens haar 5e jubileumjaar, dus wordt er uitgepakt met een heuse verlichte discovloer in het thema 70s discostijl. Dit alles in hartje Haarlem, in het intieme Toneelschuurcafé.
25+ Party
21 maart 2017
Heb jij altijd al op het podium van Patronaat willen optreden? Dan is dit je kans! Op de 25+ Party op vrijdag 7 april kan je jouw favoriete boyband of girlband plaat meezingen of playbacken on stage!
Het is 2016 en in 1996 vond het eerste Frank & Nick feest plaats, namelijk hun eindexamen feest. Dit wordt dus een zeer bijzondere avond vrijdag 4 november, het 20 jarig jubileum! Om dit te vieren is er een optreden van dé Nederlandse 90s act: de Party Animals!
Vrijdag 6 november verzamelen alle Haarlemse dertigers weer in de grote zaal van het Patronaat voor een avond vol ouderwetse gezelligheid, herinneringen, muziek uit hun jeugd en vele, vele vrienden en leeftijdsgenoten!
Op vrijdag 5 juni verzamelen de leukste 25plussers van Haarlem zich weer in de kleine zaal van Haarlems poptempel het Patronaat voor muziek, gekkigheid en gezelligheid!
Je eerste avond uit, aangeschoten door de Breezers, je eerste zoen. Wie kent deze tijd niet? Instagram, Facebook en mobieltjes bestonden nog niet in de jaren 90, dus je kon schaamteloos je gang gaan! En daar werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Maar die mooie periode is alweer lang geleden dus hoog tijd om je weer even jong te voelen tussen leeftijdsgenoten op vrijdag 6 maart in de Haarlemse poptempel: het Patronaat!
Na het grote succes van afgelopen jaar keer Fête des Têtes terug! Dit feest is dé uitgelezen gelegenheid voor Haarlemse 25plussers om oudejaarsavond buiten de deur te vieren. Het wordt op 31 december in het café van de Café de Toneelschuur één groot toneelspel waar iedereen straalt en in de spotlights staat. Laat jezelf van een andere kant zien op dit smaakvolle feest! 1
Veel Haarlemmers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte feesten in het aloude Stadscafé. Sinds zes jaar verzamelen deze Party Animals zich iedere eerste vrijdag van november in de grote zaal van het Patronaat. De editie in 2013 was ruim van tevoren uitverkocht dus dat belooft wat voor vrijdag 7 november als het feest voor het zesde jaar op rij los barst!
Je eerste avond uit, teut dankzij bier of bessen, je eerste zoen. Wie kent deze tijd niet? Digitale foto's, Facebook en Hyves bestonden nog niet in de jaren '90, dus je kon schaamteloos je gang gaan!
Je eerste avond uit, teut dankzij bier of bessen, je eerste zoen...Wie kent deze tijd niet? Digitale foto's, Facebook en Hyves bestonden nog niet in de jaren '90, dus je kon schaamteloos je gang gaan! Trek je strakke levi's broek en dito bloesje of naveltruitje van weleer aan, neem een slok Passoa of Pisang ambon en spring vrijdag 8 februari ouderwets op je fiets naar het Patronaat! 3