Partyflock
 
­ Nederland

Mysteryland onthult veelbelovende line - up en spectaculair programma voor 2024 editie

gepubliceerd door , op
Mysteryland, het langstlopende dance festival ter wereld, maakt zich op voor een onvergetelijk weekend vol creativiteit, diverse muziekgenres, een wereldse foodcourt en talloze uiteenlopende activiteiten. Door voortdurend grenzen te verleggen en een meeslepende ervaring te creëren, trekt Mysteryland met haar 29e editie festivalgangers van over de hele wereld aan voor een magisch weekend.

Zoals voorgaande jaren keert Mysteryland terug naar het schitterende Floriadeterrein, dat tot leven wordt gebracht met indrukwekkende kunstinstallaties en spectaculaire stages. Van de geliefde Peepshow Bingo van vorig jaar tot een extra dosis opwinding tijdens het Midnight Bingo spektakel op vrijdag, legt het festival dit jaar extra nadruk op creativiteit.

Het dance festival staat bekend om haar diverse muzikale programmering en ook deze editie is daar geen uitzondering op. Niemand minder dan techno koningin Charlotte de Witte zal de mainstage afsluiten met een ongekende closing act. Daarnaast kunnen liefhebbers van het techno genre het hele weekend genieten van de cutting-edge sounds van onder andere HI-LO, I Hate Models, Lilly Palmer, ARTBAT en 999999999. Dit jaar verwelkomt Mysteryland opnieuw verschillende hostingpartijen, waaronder Elrow met een langverwacht 3-daags spektakel, terwijl Joy haar debuut maakt als de nieuwe stagehost. Andere opvallende namen die de line-up zullen versterken zijn onder meer Nic Fanciulli, WADE, Sam Divine, Chelina Manuhutu, Franky Rizardo, Ilario Alicante, Archie Hamilton en nog veel meer.

Met een breed scala aan muziekstijlen, waaronder Techno (inclusief Hardtechno en Melodic Techno), House, Hardstyle, Trance, EDM, R&B, Hip Hop en Afrobeats, heeft het festival voor ieder wat wils. Speciale back-to-back optredens worden verzorgd door Fedde le Grand b2b Mark Knight, Chelina Manuhutu b2b Fleur Shore, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Max Dean b2b Luke Dean, Yellow Claw b2b Natte Visstick en vele anderen.
Ook dit jaar neemt het hardere stijlen genre een prominente plek in op het festivalterrein, met als hoogtepunt de meest indrukwekkende indoor hardstyle stage die Mysteryland ooit heeft gehad. Bezoekers kunnen uitzonderlijke showcases met state-of-the-art LED-schermen en audiovisuele elementen verwachten, die samen een ongeëvenaarde ervaring zullen creëren.

Op de Mysteryland camping valt nog veel meer te ontdekken, zoals de Healing Garden, waar campinggasten tot rust kunnen komen om daarna volop te genieten van de diverse afterparties. Voor bezoekers zijn er talloze accommodatietypen, van de reguliere 'bring your own tent' tickets en camperplekken tot het 'Friends Camp' en 'Comfort Camp' voor degene die op zoek zijn naar meer luxe. De laatste twee opties zijn volledig uitgerust met een zwembad, wellnessruimte, restaurant en een luxe ontbijtbuffet. Bovendien is de camping deze editie dichter bij het festivalterrein, waardoor lange wandelingen overbodig zijn.

Voortbouwend op het succes van vorig jaar is duurzaamheid wederom een belangrijke pijler voor Mysteryland. Initiatieven zoals het vaste, lokaal opgewekte groene stroomnetwerk, dat vorig jaar werd geïntroduceerd, blijven een essentieel onderdeel van de inspanningen om de milieu-impact te verminderen. Tijdens de 22e viering van Mysteryland op het Floriadeterrein zal de line-up worden versterkt met meer dan 250 artiesten. Kortom, Mysteryland belooft een magisch hoogtepunt te worden voor liefhebbers van elektronische muziek die op zoek zijn naar een unieke festivalervaring.




6 opmerkingen

Jammer dat Thunderdome het veld heeft moeten ruimen met deze vernieuwing..
Urr betekend dit dat Q-Dance niet meer een open air stage heeft?

Ook dit jaar neemt het hardere stijlen genre een prominente plek in op het festivalterrein, met als hoogtepunt de meest indrukwekkende indoor hardstyle stage die Mysteryland favoriet ooit heeft gehad. Bezoekers kunnen uitzonderlijke showcases met state-of-the-art LED-schermen en audiovisuele elementen verwachten, die samen een ongeëvenaarde ervaring zullen creëren.
Q-dance is hier überhaupt berhaupt geen stage host meer begreep ik...
Uitspraak van chatbabe op vrijdag 1 maart 2024 om 21:15:
Q-dance is hier überhaupt berhaupt geen stage host meer begreep ik...



Wat is het verschil tussen een stagehost en een evenementen organisatie dat ipv een buitenpodium voor de verandering eens een keer wordt gekozen voor een festivaltent?
Uitspraak van toerist op zondag 17 maart 2024 om 11:29:
Wat is het verschil tussen een stagehost en een evenementen organisatie dat ipv een buitenpodium voor de verandering eens een keer wordt gekozen voor een festivaltent?


De stage host was voor hardstyle altijd q-dance. Nu is het hardstyle elite.
Uitspraak van chatbabe op zondag 17 maart 2024 om 18:12:
De stage host was voor hardstyle altijd q-dance. Nu is het hardstyle elite.


Aha, Nou, dat gaat lekker met q-dance dan de laatste paar jaar. Het ene na het andere concept is gestopt en zelfs op Qlimax durven ze het niet meer aan alleen hedendaagse hardstyle te programmeren.

Het enige concept wat nog staat als een huis is Defqon.

Flinke dip in hardstyleland. De rek lijkt er een beetje uit te raken qua vernieuwing. Ze proberen wel wat, Maar ze moeten gewoon w weer naar de basis en dan met een originele saus