Partyflock

elrow

elrow (afbeelding)
SiteSite elrow.com
E-mailinfo@elrowfamily.com
AdresBarcelona
Telefoon+34 932 063 034
Aanwezigheidfacebookpageflickrinstagramsoundcloudyoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda elrow
925 bezoekersMaassilo, Rotterdam
664 bezoekersMiddenvijver, Antwerpen
video's 2146 bezoekersQueen Elizabeth Olympic Park, London
Statistieken


x
99·feesten
3·in de toekomst
96·in het verleden
5·nieuwsberichten
57·video's
1·winactie
1172·bezoekers · herkomst
898·unieke bezoekers
269Partyflockfans · herkomst
928.3 KFacebooklikes
1·albumfoto
zeer goed·stemresultaat (245 stemmen)
Nieuws
Elrow presenteert
1 september 2017
Met geprezen residenties in Ibiza, Madrid, Londen en Amsterdam is 2017 is nu al een spectaculair jaar voor elrow en die lijkt voorlopig nog niet ten einde.
Nassau Festival keert na de succesvolle eerste editie van vorig jaar terug tijdens Koningsdag op donderdag 27 april naar zijn unieke plaats van herkomst: het historische Olympisch Gebied. 1
De bombastische partij Elrow geeft op zaterdag 31 december haar eerste Nederlandse New Years Eve feest in de industriŽle Scheepsbouwloods op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord.
Met nog twee maanden te gaan is het programma helemaal rond en kunnen de ADE plannen worden gesmeed. Al sinds de opening van de WesterUnie is de industriŽle club een vaste speler tijdens ADE. Een hoop organisaties en labels verzorgden er de afgelopen jaren legendarische avonden. In lijn met het festival zelf groeit de WesterUnie ook dit jaar gestaag door. Nooit eerder waren alle drie de zalen (WesterUnie, Westerliefde & het Transformatorhuis) van woensdag t/m zondag geopend.
Het is bijna zover de allereerste Koningsdag! 18hrs festival & het Spaanse elrow gaan dit uitbundig vieren tijdens de allereerste editie van Kingsday Madness op de Riekerhaven in Amsterdam. 1 Stage, 7 DJ's, massa's opblaasspullen, overweldigende hoeveelheden oranje confetti, clowns, steltenlopers, maffe acts en natuurlijk techno! 1