Partyflock
 

Terug naar toen met Mentel theo, K-otic & @ unlimited tijdens 90's on the beach

gepubliceerd door , op
De kaartverkoop voor 90's On The Beach 2024 is van start gegaan. Op vrijdag 12 juli keert het festival terug naar de Cattenbroekerplas in Woerden. Niemand minder dan Mental Theo, K-otic, 2 Unlimited, Jeckyll & Hyde, K-Liber, QMusic Het Foute Uur Live en Jeroen Post vullen dit jaar het programma.

Artiesten
Al zeven jaar is het 90's festival een begrip in Woerden. Opmerkelijk is dat er dit jaar ook populaire 00's artiesten op het programma staan. "We hebben gemerkt dat 00's artiesten het óók erg goed doen tegenwoordig. Met deze artiesten richten we ons nog wat meer op de jongvolwassen doelgroep. Zo wordt het festival toegankelijker voor een breder publiek", aldus de organisatie.

K-otic
Wie kent ze niet? Ontstaan uit televisieprogramma Starmaker werd deze jongerenband in 2001 in één klap razend populair. K-otic bracht ook daadwerkelijk chaos. Hun debuutalbum Bulletproof kwam binnen op 1, werd dubbel platina en was het best verkochte album van dat jaar. K-otic was de best bezochte Nederlandse live act mede dankzij 2 uitverkochte shows in de Heineken Music Hall en een volledig uitverkochte tour. Nog niet eerder had een Nederlandse popgroep dit voor elkaar gekregen. In 2003 besloot de band te stoppen. Tot de dag van vandaag wordt de bandleden gevraagd wanneer ze weer eens samen te zien zullen zijn. Op deze vraag kunnen zij nu eindelijk antwoord geven: op vrijdag 12 juli zijn ze te bewonderen aan de Cattenbroekerplas in Woerden.

Kaartjes
De kaartjes zijn sinds vrijdag 23 februari 12:00 in de verkoop via 90sonthebeach.nl. De organisatie werkt met ticketfases. De kaartjes in de eerste fase zijn het goedkoopst en maar beperkt beschikbaar. De allereerste pre-sale kaarten, die direct na het festival in de verkoop gingen, waren binnen no-time uitverkocht… De organisatie raadt dus aan niet te lang te wachten met het kopen van de kaartjes!