Partyflock

XSENSE

XSENSE

XSENSE (afbeelding)
SiteSite xsense.nl
E-mailinfo@xsense.nl
AdresBoteyken 309
3454 PD
De Meern
Telefoon+31 30 744 0051
KvK30229828
Aanwezigheidfacebookpagetwittervimeoyoutube
Medewerkers
Informatie
X-Sense deelt creativiteit in de vorm van unieke elektronische muziek festivals. Samen met creatieve geesten en top-DJ's ontwikkelen we belevenissen die alle zintuigen prikkelt; belevenissen die aansluiten op de behoeftes, emoties en lifestyle van onze bezoekers!

De liefde voor elektronische muziek en de passie voor het organiseren van hoogstaande producties zit in onze roots. Ons doel is om bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen, waarin je continue op een creatieve, vernieuwende wijze wordt verrast.

Wij geloven in het verhaal dat jouw belevenis vertelt: It is not about what you create, but, more important, why you create it.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda XSENSE
1445 bezoekersFort bij de Vechten, Bunnik
Alamaison, Bold Moves, Deepend, Ferro, Henri Pfr, Julio & Baby Jesus, Lo Andela & Tom Caron, Locklead, Mia More, Michel de Hey, Mikey Nice, Paul Mayson, Sagan, Samuel Deep, Steve Void, Tez Cadey, Vin Postéga
385 bezoekersPark Transwijk, Utrecht
Statistieken


x
133·feesten
2·in de toekomst
131·in het verleden
97·nieuwsberichten
14·fotoshoots
1996·foto's
73·video's
33·winacties
8089·kliks
25544·bezoekers · herkomst
12106·unieke bezoekers
230Partyflockfans · herkomst
2.9 KFacebooklikes
2861·albumfoto's
3·verslagen
5·opmerkingen
6·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (8977 stemmen)
Nieuws
Koning winter
19 september 2017
Overwinteren met een ongeëvenaarde festivalvibe en een flinke dosis humor?! 2
Hrfst ligt op de loer
4 augustus 2017
Zodra de dagen korter worden, begin je het te voelen. De herfst komt eraan! Verwacht de fijnste Tech- en Deephouse op een bijzondere locatie in Fort Vechten, met verschillende knusse area's, de lekkerste gebrouwen bieren en de bekende intieme HRFST sfeer.
90's on the beach
10 juli 2017
De zomer zit goed in ons bol! Met heel veel plezier kondigen XSENSE en The Zoo aan dat het nostalgische festival 90's on the Beach nu ook naar Woudenberg komt.
Er wordt gefluisterd over een verlaten paradijs. Achter een afgebakende wildernis schuilt een nu nog verborgen Party Paradise.
Utrecht - Lief heeft 5 area's gecreëerd op haar festivalterrein en heeft een flinke lijst met muziekkunstenaars uitgenodigd om ons te overrompelen met klanken van zuivere Techno, Deep-/Techouse, House, Disco en Funk. Met onder andere DUBFIRE, Enrico Sangiuliano, Lucas & Steve, KLaudia Gawlas, Jay Hardway, Johannes Heil, HAEKEN en Zonderling wordt Lief's festivalwereld rijk gevuld. Wie er verder nog meer te vinden zijn? Ontdek het hier… 5
B-Front, Warface vs Killshot, Crypsis vs Act of Rage, Sub Sonik (live), Regain vs D-Sturb vs Insidiouz, Deetox (live) en nog veel meer artiesten staan dit jaar op Dedicated om het festival op zijn grondvesten te laten trillen
Lief Festival 2017
14 april 2017
De slogan 'Don't ever lose your sense of wonder' rees eerder al op en heeft een innige verbintenis met Lief Festival gekregen. 1
Ventureland
12 april 2017
Er wordt gefluisterd over een verlaten paradijs. Achter een afgebakende wildernis schuilt een nu nog verborgen Party Paradise.
De zomer kan op vrijdag 7 juli al flink worden ingeluid: op het strand van de Cattenbroekerplas verschijnt de tweede editie van het gezelligste muziekevenement 90's on the Beach.
Ben je klaar om jouw vrijheid nog écht goed te vieren? De programmering van de allerlaatste Mumbai Color Festival is compleet!
6 waarderingen
Sen Willemse
Super goede concepten!
Robaco Bossa
(Y)
Hamerling
:respect:
gekkegasten
perfect voor elkaar
LJ-Jochem
Top feesten altijd (Y)
liefle­kkerte­ddybee­rtje
super geweldig xx mel

5 opmerkingen

goeie feestjes...:bounce:
kaartje te koop geheime liefde vandaag in bunnik prijs 40 euro 0610171688
BABE!
Artiest Rebelle
waarom staat dedicated 22 september 2012 nog niet op partyflock? hij stond wel op de timetable van riverdance als reclame :)
Uitspraak van BABE! op dinsdag 22 mei 2012 om 11:24:
hij stond wel op de timetable van riverdance als reclame

stond lineup er ook bij? Ben benieuwd:D!
Prima organisatie en ze hebben leuke, gezellige feesten rondom Utrecht. Ik ben fan :-) Punt van aandacht is wel het geluid op de feesten want heb al een paar keer meegemaakt dat dit matig of gewoon slecht was.