Partyflock

XSENSE

XSENSE

XSENSE (afbeelding)
SiteSite xsense.nl
E-mailinfo@xsense.nl
AdresBoteyken 309
3454 PD
De Meern
Telefoon+31 30 744 0051
KvK30229828
Aanwezigheidfacebookpagetwittervimeoyoutube
Medewerkers
Informatie
X-Sense deelt creativiteit in de vorm van unieke elektronische muziek festivals. Samen met creatieve geesten en top-DJ's ontwikkelen we belevenissen die alle zintuigen prikkelt; belevenissen die aansluiten op de behoeftes, emoties en lifestyle van onze bezoekers!

De liefde voor elektronische muziek en de passie voor het organiseren van hoogstaande producties zit in onze roots. Ons doel is om bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen, waarin je continue op een creatieve, vernieuwende wijze wordt verrast.

Wij geloven in het verhaal dat jouw belevenis vertelt: It is not about what you create, but, more important, why you create it.
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
130·feesten
5·in de toekomst
125·in het verleden
92·nieuwsberichten
14·fotoshoots
1996·foto's
68·video's
2·actieve winacties WIN
31·winacties
8059·kliks
24670·bezoekers · herkomst
11719·unieke bezoekers
222Partyflockfans · herkomst
2.8 KFacebooklikes
2859·albumfoto's
3·verslagen
5·opmerkingen
6·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (8715 stemmen)
Nieuws
B-Front, Warface vs Killshot, Crypsis vs Act of Rage, Sub Sonik (live), Regain vs D-Sturb vs Insidiouz, Deetox (live) en nog veel meer artiesten staan dit jaar op Dedicated om het festival op zijn grondvesten te laten trillen
Lief Festival 2017
14 april 2017
De slogan 'Don't ever lose your sense of wonder' rees eerder al op en heeft een innige verbintenis met Lief Festival gekregen. 1
Ventureland
12 april 2017
Er wordt gefluisterd over een verlaten paradijs. Achter een afgebakende wildernis schuilt een nu nog verborgen Party Paradise.
De zomer kan op vrijdag 7 juli al flink worden ingeluid: op het strand van de Cattenbroekerplas verschijnt de tweede editie van het gezelligste muziekevenement 90's on the Beach.
Ben je klaar om jouw vrijheid nog écht goed te vieren? De programmering van de allerlaatste Mumbai Color Festival is compleet!
Dedicated Outdoor
6 maart 2017
Dedicated gaat maar om één ding, namelijk de volledige overgave aan Hardstyle.
Op 3 juni barst de gekte weer los op World of Pleasure. Waar bezoekers de zomervakantie knallend inluiden in een wereld waar werkelijk alles mogelijk is. 1
Al vanaf 2013 wordt Fort Vechten succesvol omgetoverd tot het kleurrijke Mumbai Color Festival. Op Bevrijdingsdag (5 mei) vieren we de vrijheid voor de laatste keer op onze eigenwijze, kleurrijke manier! Beschilder je beste vrienden, gooi kleurpoeder over je crush en dans in een wolk van dwarrelende kleuren en dampende house tot zelfs familie je niet meer herkent… 1
Overwinteren met een ongeëvenaarde festivalvibe en een flinke dosis humor?! Sneeuwbal Winterfestival haalt voor het vijfde jaar de gekke winterse gezelligheid naar buiten en knoopt daar een stevige line-up aan vast!
Lief Festival danst nog diep in het muzikale geheugen rond, maar doet het festivalhart alweer verlangen naar de zomer van 2017! Op 2 september 2017 leiden de paden van het Utrechtse Strijkviertel je langs het onbekende, het onverwachte, het intrigerende…...Laat jij je verwonderen op Lief Festival? 6
6 waarderingen
Sen Willemse
Super goede concepten!
Robaco Bossa
(Y)
Hamerling
:respect:
gekkegasten
perfect voor elkaar
LJ-Jochem
Top feesten altijd (Y)
liefle­kkerte­ddybee­rtje
super geweldig xx mel

5 opmerkingen

goeie feestjes...:bounce:
kaartje te koop geheime liefde vandaag in bunnik prijs 40 euro 0610171688
BABE!
Artiest Rebelle
waarom staat dedicated 22 september 2012 nog niet op partyflock? hij stond wel op de timetable van riverdance als reclame :)
Uitspraak van BABE! op dinsdag 22 mei 2012 om 11:24:
hij stond wel op de timetable van riverdance als reclame

stond lineup er ook bij? Ben benieuwd:D!
Prima organisatie en ze hebben leuke, gezellige feesten rondom Utrecht. Ik ben fan :-) Punt van aandacht is wel het geluid op de feesten want heb al een paar keer meegemaakt dat dit matig of gewoon slecht was.