Partyflock
 
­ Nederland

Ontdek de volledige line-up voor Doel Festival 2023

gepubliceerd door , op
Na een ongelofelijke eerste editie in september 2022 keert Doel Festival voor de tweede ronde terug naar de straten van het afgelegen polderdorp. De prachtige locatie en de unieke sfeer in de straten van de mysterieuze gemeente lieten een blijvende indruk achter op de avontuurlijke bezoekers van het eerste evenement. Ondanks de stromende regen was het een ongelooflijk succes, met nul incidenten en een vlotte samenwerking met de plaatselijke bewoners en autoriteiten. De voortdurende open dialoog met de lokale gemeenschap bewijst dat er een solide basis is voor de komende jaren. De enige verandering die we in 2023 mogen verwachten, is dat Doel Festival zijn activiteiten op slechts één dag, zaterdag 16 september, zal concentreren.

Na een razend populaire voorverkoop vorige week presenteert de organisatie met trots de volledige line-up van artiesten die de vijf podia van het festival zullen bespelen tijdens de lange dag van muziek, kunst en cultuur. Met een lange lijst die de diepere kant van elektronische muziek vertegenwoordigt zullen zowel ervaren elektronicaliefhebbers als gepassioneerde ravers genieten van de trip.

Line-up


Allereerst zijn de beukende techno van wereldwijde smaakmakers DVS1 en Barker opvallende namen in dit indrukwekkende overzicht. Ook induveteranen Calibre en Om Unit zijn uitgenodigd voor hun kenmerkende sound van diepe drum 'n' bass, breakbeat en house. Meer nog, lokale helden John Noseda, Lola Haro en Peter Van Hoesen zijn enkele van 's lands meest gerenommeerde artiesten op hun gebied, van respectievelijk euforische disco tot diepe techno.