Partyflock
 
­ Nederland

The Boy Next Door brengt festival banger uit met Mr. Polska en MocroManiac

anoniem gepubliceerd op
Na een moeilijke periode kan The Boy Next Door weer het doen wat hij het liefste doet: van optreden naar optreden leven op alle festivals deze zomer. Om dit te vieren brengt de DJ vandaag zijn single 'Niet Helemaal Lekker (Bennie)' uit, samen met niemand minder dan Mr. Polska en MocroManiac. De mannen kennen elkaar al een tijdje uit de scène en staan samen gegarandeerd voor een keiharde beuker. 'Niet Helemaal Lekker (Bennie)' komt uit via Kill Your Darlings en is vanaf vandaag beschikbaar op alle online streamingplatforms.

The Boy Next Door wacht al tijden op een zomer waarin alles gewoon weer kan: "Iedereen is zo klaar met het thuiszitten, dus het is tijd voor een Nederlandse festival rammer waarmee je helemaal los kan! Dit keer samen met Mr. Polska en MocroManiac, mannen die wat mij betreft thuis horen in het rijtje legends van de Nederlandse sound!". De DJ had zijn wereldwijde doorbraak met de monsterhit Whenever met Kris Kross Amsterdam en Conor Maynard, de song is inmiddels méér dan 319 miljoen keer gestreamd op Spotify. Daarvoor had hij al succes met onder andere de Top 40-hit 'La Colegiala' met Jody Bernal. Afgelopen jaar startte de positieve allemansvriend een nieuw hoofdstuk in zijn muzikale carrière door te tekenen bij Kill Your Darlings, het label van Mr. Polska.

Speciaal voor 'Niet Helemaal Lekker (Bennie)' werkte The Boy Next Door samen Mr. Polska en MocroManiac. Het is voor de laatstgenoemden niet de eerste keer dat ze samen op een plaat staan, in 2013 hadden zij al een mega hit met 'Allermooiste Feestje (Remix)' samen met Yellow Claw. Mr. Polska kan tegenwoordig niet meer normaal over straat in Polen, waar hij maandelijks 2 miljoen luisteraars heeft op Spotify en daarnaast de meest gestreamde artiest is op onder andere TikTok, YouTube en Apple Music. Hij heeft hier 44 dagen op #1 gestaan in de charts met zijn single Złote Tarasy, een landelijk record. In Nederland brengt Mr. Polska met Turfy Gang en Jebroer releases uit die miljoenen keren gestreamd worden. MocroManiac scoorde grote hits met onder andere 'Obsessed' en 'Money'.

Ook Mr. Polska is blij met de samenwerking: "De werelden van drie artiesten komen samen op deze track, die een bom energie komt brengen in alle clubs en op alle festivals. Een onverwachtse combinatie waar ik superblij mee ben.". MocroManiac voegt toe: "Echt dope dat ik onderdeel ben van deze banger, ik was meteen down toen ik gevraagd werd om mee te doen! We zijn niet helemaal lekker!"