Partyflock
 
­ Nederland

Breakfast Club viert 10 jarig bestaan in RADION

gepubliceerd door , op
Breakfast Club
31 januari 2020
FeestBreakfast Club · 10 Year Anniversary
Datumzondag 1 maart 2020
LocatieRADION Site
Breakfast Club, het meest beroemde ontbijtfeest van Amsterdam, viert op zondag 1 maart haar 10 jarig jubileum in Club RADION. Met een groot 12 uur durend programma verdeeld over drie zalen, en in de ochtend natuurlijk een groot feestelijk verjaardagsontbijt, belooft het een waardige viering te worden.

Het programma voor deze bijzondere editie bestaat uit een frisse selectie nationale en internationale smaakmakers. Zo maakt de Duitse house 'don' Move D eindelijk zijn Breakfast Club debuut met een extra lange dj set in de grote zaal, speelt techno grootmeester Function een zeldzame house set en presenteren nieuwe dj helden en boezemvrienden Or:la en Roi Perez een exclusieve 4 uur durende b2b in de knusse Bovenkamer. Nationaal talent is er met 'man van het moment' Identified Patient. Ook Red Light Radio oprichter Orpheu The Wizard duikt diep in zijn tas voor een op maat gemaakte Breakfast Club set. Natuurlijk zijn vaste residents, Caim, Jaime Frias en Tom Liem ook van de partij. Opkomend talent is er met de jonge honden van Children Of Valis en Mokumse publieksfavoriet Pieter Jansen. Uiteraard wordt er een groots gratis verjaardagsontbijt geserveerd.

Over Breakfast Club
Bekend om hun onconventionele openingstijden, het losbandige publiek, uitbundige sfeer en de eigenzinnige programmering eist Breakfast Club zijn eigen plek op in het Amsterdamse 'nachtleven'. Wat begon als een kleinschalige afterparty in Canvas heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevend dagfeest met vooruitstrevende actuele programma’s en internationale bekendheid. Zo organiseren ze jaarlijks ook het bekendste nieuwsjaarsfeest van Amsterdam, in vaste samenwerking met 'Is Burning'. En behoorden de twee uitverkocht ADE edities tot één van de meeste besproken events van het festival. Tijdens het 10 jarig jubileum viert Breakfast Club haar verleden, maar er wordt vooral ook vooruit gekeken. Want na 10 jaar is Breakfast Club relevanter en populairder dan ooit.

Line up