Partyflock

RADION

RADION

op de kaart
Onderdeel van Broedplaats ACTA.
AdresLouwesweg 1a
1066 EA
Amsterdam
Nederland
Telefoon+31 20 452 4709
SiteSite radionamsterdam.nl
E-mailinfo@radionamsterdam.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramyoutube
Informatie
RADION, a scalar field in quantum field theory in spacetimes with additional dimensions.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van RADION via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
437·feesten
6·in de toekomst
431·in het verleden
1·feest elders
38·nieuwsberichten
2·fotoshoots
183·foto's
5·video's
3537·kliks
8498·bezoekers · herkomst
2269·unieke bezoekers
457Partyflockfans · herkomst
41.9 KFacebooklikes
47·albumfoto's
2·opmerkingen
5·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (1024 stemmen)
Nieuws
'Never change a winning team'. De afgelopen 3 jaar zorgden Panorama Bar residents Tama Sumo & Lakuti voor onvergetelijke Koningsnachten in Radion.
RADIIION
14 september 2017
Gelegen in broedplaats ACTA, Amsterdam Nieuw-West, is RADION een zinnenprikkelende plek met veel muziek, kunst en cultuur. In de collegezalen waar vroeger tandartsen werden opgeleid, staan nu wekelijks -in vijf verschillende ruimtes- dag- en nachtvlinders te excelleren.
Breakfast Club will be back again on Saturday October 21st during ADE with a smashing edition, spread out over 3 areas at Radion Amsterdam with an appetizing programme and a free of charge breakfast.
Bekend met namen als Manic Monday, Lucid Interval, Per's Paradise, Choice, The Gathering en/of Sex, Love & Motion? Dan heb je ooit een tijd in Mazzo rondgehangen.
Alter Ego Night
18 maart 2017
Naar een verkleedfeestje gaan zonder je thuis te verkleden? Dat bestaat. De Amsterdamse organisatie Alter Ego maakt zich weer op voor hun jaarlijkse beruchte Alter Ego Night.
Een jaar lang Kommune. Het rondreizende circus, gecureerd door Nathan Surreal, bracht feesten voor liefhebbers op kleine locaties als Cruquiusgilde en OT301. Klein maar fijn, dat geldt ook voor het verjaardagsfeestje van komende vrijdag.
Met nog zo'n anderhalve maand te gaan maakt de Amsterdamse partyorganisatie Strength of Unity zich nu echt op voor de viering van haar 10-jarig bestaan op zaterdag 15 oktober in de RADION. Dit met een hele speciale editie van Ouwe stijl is botergeil, voorafgegaand door de gratis te bezoeken gabber markt/expo. 5
Door de festivaldrukte waar we ons momenteel in bevinden zouden we haast de vorderingen van het aankomende Amsterdam Dance Event over het hoofd zien. De gele vlaggen worden namelijk langzaam maar zeker weer in hun masten gehesen en RADION heeft inmiddels haar volledige programma bekend gemaakt. Eerder werden al twee edities van de Breakfast Club aangekondigd. Nu is ook het volledige nachtprogramma aangekondigd.
Tien jaar geleden waren er nog geen iPhones, zat men allemaal op Hyves en MSN en moest je de route naar een feestje van te voren uitprinten. Tien jaar geleden rekenden sommigen nog terug naar de gulden en mocht je nog gewoon een biertje bestellen en een feestje bezoeken op je 16e, waar je een papieren kaartje voor kocht in een tabakszaak! Tien jaar geleden was Beatrix nog de koningin der Lage Landen en was 1996 - het hoogtepunt van de gabberstroming - slechts tien jaar geleden. 6
5 waarderingen
:bounce: X-Tatic :bounce:
toffe toko
Niemand
Locatie was wel oke alleen veel te klein voor zoveel mensen en veel te weinig parkeerplek
Tassie G
lekker dichtbiij en ruim opgezet
Lover of life
place to B
Nickker'
Na kort geleden een verlies te hebben geleden in de Amsterdamse clubscene deze club een kans gegeven en ik ben zeer tevreden. Goed geluid, verrassende line-ups en een gepaste locatie om lekker in te dwalen.

2 opmerkingen

First! Ben benieuwd naar wat deze locatie ons de komende jaren gaat brengen :)
Ja ik ook. Heerlijke plek tot nu toe!