Partyflock

RADION

RADION

RADION (afbeelding)
Onderdeel van Broedplaats ACTA.
AdresLouwesweg 1a
1066 EA
Amsterdam
Telefoon+31 20 452 4709
SiteSite radionamsterdam.nl
E-mailinfo@radionamsterdam.nl
Aanwezigheidfacebookpage
op de kaart
Informatie
RADION, a scalar field in quantum field theory in spacetimes with additional dimensions.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van RADION via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda RADION
43 bezoekers
Mercal, Ringo
46 bezoekers
Jaime Frias, Joris Zwetsloot, Mark Antoni, Ocke Weeda
72 bezoekers
Answer Code Request, Deniro, Lenson
50 bezoekers
Schwefelgelb, Second Wave DJs
111 bezoekers
Miss Djax (nog niet compleet)
Elders
Laatste feest was op zaterdag 11 juni 2016: Edit Festival, Spaarnwoude, Haarlem
Statistieken


x
355·feesten
5·in de toekomst
350·in het verleden
1·feest elders
35·nieuwsberichten
2·fotoshoots
183·foto's
5·video's
3173·kliks
7113·bezoekers · herkomst
2005·unieke bezoekers
536Partyflockfans · herkomst
37.9 KFacebooklikes
48·albumfoto's
2·opmerkingen
5·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (948 stemmen)
Nieuws
Bekend met namen als Manic Monday, Lucid Interval, Per's Paradise, Choice, The Gathering en/of Sex, Love & Motion? Dan heb je ooit een tijd in Mazzo rondgehangen.
Alter Ego Night
18 maart 2017
Naar een verkleedfeestje gaan zonder je thuis te verkleden? Dat bestaat. De Amsterdamse organisatie Alter Ego maakt zich weer op voor hun jaarlijkse beruchte Alter Ego Night.
Een jaar lang Kommune. Het rondreizende circus, gecureerd door Nathan Surreal, bracht feesten voor liefhebbers op kleine locaties als Cruquiusgilde en OT301. Klein maar fijn, dat geldt ook voor het verjaardagsfeestje van komende vrijdag.
Met nog zo'n anderhalve maand te gaan maakt de Amsterdamse partyorganisatie Strength of Unity zich nu echt op voor de viering van haar 10-jarig bestaan op zaterdag 15 oktober in de RADION. Dit met een hele speciale editie van Ouwe stijl is botergeil, voorafgegaand door de gratis te bezoeken gabber markt/expo. 5
Door de festivaldrukte waar we ons momenteel in bevinden zouden we haast de vorderingen van het aankomende Amsterdam Dance Event over het hoofd zien. De gele vlaggen worden namelijk langzaam maar zeker weer in hun masten gehesen en RADION heeft inmiddels haar volledige programma bekend gemaakt. Eerder werden al twee edities van de Breakfast Club aangekondigd. Nu is ook het volledige nachtprogramma aangekondigd.
Tien jaar geleden waren er nog geen iPhones, zat men allemaal op Hyves en MSN en moest je de route naar een feestje van te voren uitprinten. Tien jaar geleden rekenden sommigen nog terug naar de gulden en mocht je nog gewoon een biertje bestellen en een feestje bezoeken op je 16e, waar je een papieren kaartje voor kocht in een tabakszaak! Tien jaar geleden was Beatrix nog de koningin der Lage Landen en was 1996 - het hoogtepunt van de gabberstroming - slechts tien jaar geleden. 6
RADION Amsterdam liet vandaag weten Koningsnacht te vieren met Amsterdamse organisaties MOOD en Aspirations. Eerder deze week lanceerde de club al het programma voor Koningsdag. Dit behelst het 25-jarig jubileum van Berlijnse club Tresor.
De Berlijns/Amsterdamse organisatie, PRCPTN is weer terug in RADION. 19 maart is het feest en mogen zowel Duitse als Nederlandse electronische muzikanten hun unieke eigenschappen uitsloven voor het publiek. De interessante line-up bied plaats voor Duits talent tot Nederlandse veteranen en heeft een verrassend frisse uitwerking bij het publiek.
Met het Breakfast Club Nieuwjaarsontbijt nog vers in het geheugen kunnen liefhebbers alweer uitkijken naar de volgende editie. De Amsterdamse organisatie bestaat namelijk 5 jaar en viert dit op zaterdag 20 februari met een compleet winterfestival op het terrein van Thuishaven aan de Contactweg in Amsterdam West.
5 waarderingen
:bounc­e:Terr­orGian­t:boun­ce:
toffe toko
Niemand
Locatie was wel oke alleen veel te klein voor zoveel mensen en veel te weinig parkeerplek
Tassie G
lekker dichtbiij en ruim opgezet
Lover of life
place to B
Nickker'
Na kort geleden een verlies te hebben geleden in de Amsterdamse clubscene deze club een kans gegeven en ik ben zeer tevreden.­ Goed geluid, verrassende line-ups en een gepaste locatie om lekker in te dwalen.­

2 opmerkingen

First! Ben benieuwd naar wat deze locatie ons de komende jaren gaat brengen :)
Ja ik ook.­ Heerlijke plek tot nu toe!