Partyflock
 
­ Nederland

Afrojack lanceert 2e editie Global Remix Battle

anoniem gepubliceerd op
Afrojack lanceert 2e editie Global Remix Battle
29 mei 2019
Deelnemers krijgen de unieke kans op een persoonlijk mentorschap van Afrojack, een officiële release van hun remix bij Wall Recordings en een set PMC result6 studio monitors

Afrojack en LDH Europe kondigen met trots de tweede editie aan van de zeer succesvolle Global Remix Battle powered by PMC Speakers. Vanaf vandaag tot en met 12 september 2019 kunnen producers hun versie van Afrojack's track 'Switch' remixen en insturen via de website www.afrojack.com/globalremixbattle.
Deelnemers maken kans op persoonlijke begeleiding van Afrojack, een officiële release van hun remix via Wall Recordings en een set PMC result6 studio monitors. De getalenteerde Nederlandse producer Buzz Low, Bas Lefeber, is één van de winnaars van Global Remix Battle I. Hij was één van de gelukkigen die naast het winnen van de wedstrijd ook een contract heeft getekend bij LDH Europe en nu begeleid wordt door niemand minder dan Afrojack. Met de tweede Global Remix Battle maakt iedere onontdekte producer, net als Buzz Low, kans op een wereldwijd podium voor zijn muziek.

Tijdens de eerste editie van de wedstrijd, die van september 2018 tot 14 januari jongstleden plaatsvond, werden meer dan 1.000 remixen ingestuurd. In maart zijn de vijf winnaars bekendgemaakt waarna twee zeer talentvolle producers een contract hebben getekend bij LDH Europe. Naast Buzz Low is ook de Japanse producer SLAY één van de talenten die zich in de kijker heeft gespeeld door deel te nemen aan de Global Remix Battle. Afrojack draaide de remix van SLAY tijdens het toonaangevende muziekfestival Ultra in Miami. Daarnaast werken ze nu samen aan nieuwe muziek. SLAY en Buzz Low treden daarmee in de voetsporen van andere succesvolle artiesten die Afrojack heeft geholpen bij het opbouwen van een carrière, zoals Quintino, R3hab, Fais, MC Ambush en vele anderen.

Iedere inzending van de Global Remix Battle wordt beluisterd en beoordeeld door het team van LDH Europe en Afrojack. De winnaars worden na de sluiting van de wedstrijd bekendgemaakt via de social media kanalen van Afrojack.

"Global Remix Battle II" – Hoe deel te nemen

Ga naar de website en download remix parts van "Switch", remix de track en upload deze via de website. Deelnemers vullen een registratieformulier in met alle relevante gegevens. Met een privé soundcloud-link kan de remix geüpload worden op de website. "Global Remix Battle II" sluit op 12 september 2019 en alle inzendingen worden beoordeeld door het team van LDH Europe en door Afrojack, die de resultaten en winnaar bekend maakt.