Partyflock

Oldskool Masters

Oldskool Masters

gepubliceerd door , op
Oldskool Masters (flyer)
Oldskool Masters is hèt feest voor de liefhebber van Early Hardcore, Millenium Hardcore, Oldskool en Classics! Op line-up staan (internationale) dj's die veel voor de scene hebben betekend. Op het event vind je geen lange lijsten met dj's. Het concept is juist bedoeld om een ode geven aan de beste dj's van toen en nu verdeeld over 2 area's.

Het event vindt plaats in Hotel Gorinchem. Op deze locatie is het voor de bezoekers ook mogelijk om na het feest te overnachten. Hiervoor is een special hotelarrangement samengesteld, waarbij de bezoekers o.a. de mogelijkheid hebben om na het feest extra lang uit te slapen.

De organisatie besteed veel aandacht aan het samenstellen van line-up en dat zie je zeker terug.

Early/Millenium Hardcore

Hosted by MC TMC

Oldschool/Classics

Trailer:
Check hier de officiële trailer van Oldskool Masters en kom alvast lekker in de stemming voor het gezelligste early, millennium en oldschool feest.Tickets en Info.
De early bird tickets zijn al lang en breed uitverkocht. Reguliere tickets kosten slechts € 17,50 euro en zijn verkrijgbaar op txp-events.­nl
Daarnaast is een hotelarrangement samengesteld voor slechts € 105,- euro op basis van 2 personen. In het arrangement zit o.a. 2 tickets voor Oldskool Masters, een hotelkamer voor 2 personen, laat ontbijt en late uitcheck.

1 opmerking

Leuk filmpie :D