Partyflock
 
­ Nederland

Coldharbour Recordings naar Beachclub Vroeger

gepubliceerd door , op
Donderdag avond 5 mei heeft Markus Schulz in zijn wekelijkse Global Dj Broadcast radioshow de aankondiging gedaan: na uitverkochte indoor-edities in Amerika, Canada en Europa strijkt het succesconcept neer in Nederland! Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee heeft de eer om het allereerste Europese outdoor-event van Coldharbour Recordings in Nederland te houden. Op 6 augustus zal het er op Bloemendaal weer internationaal uitzien. Na een eerdere succesvolle outdoor-editie in Canada zal ook deze een succes gaan worden. Met een line-up aan internationale trance-artiesten die in de aankomende weken aangekondigd zal worden kun je alleen maar zeggen dat dit een feest is waar je als trance-liefhebber zeker bij wilt zijn.

Het event heeft twee area's: een mainstage buiten en een binnen-area, waar ook trance-artiesten zullen draaien. De line-up van deze area zal de komende maand bekend worden gemaakt. Er zijn diverse winacties opgezet op diverse sites waar men ook merchandise en een gesigneerd album van Markus Schulz kan winnen.

Early bird tickets zijn te koop via koop tickets.

Coldharbour
Coldharbour nights zijn events die op diverse locaties gehouden worden in de wereld. De line-ups zijn meestal namen op het label en de namen die tot de Schulz Music Group behoren, maar er worden ook 'special guests' op de line-ups geplaatst.

1 opmerking

na uitverkochte indoor-edities in Amerika, Canada en Europa strijkt het succesconcept neer in Nederland!

Waaronder al twee in Nederland:
https://partyflock.nl/party/277322:Coldharbour-Night
https://partyflock.nl/party/290981:Coldharbour-Night-2

Coldharbour nights zijn events die op diverse locaties gehouden worden in de wereld.

Waaronder New York, LA, Miami, Seattle, Washington, Chicago, San Francisco, Denver, Ibiza. En dan twee keer in Venlo :P

De line-ups zijn meestal namen op het label en de namen die tot de Schulz Music Group behoren, maar er worden ook 'special guests' op de line-ups geplaatst.

Klopt, de eerst naam is inmiddels gisteren bekend gemaakt; Mr. Pit die al een tijdje op het label zit :)

Als het goed is volgen er nog 7 over de komende tijd :)

Dikke zin, super early bird's al in de pocket (en die zijn ook al uitverkocht).
laatste aanpassing