Partyflock
 
­ Nederland

You want it raw? You'll get it raw!

gepubliceerd door , op
Zaterdag 1 november keert Hard2B terug in Rhenen met het rauwe hardstyle concept Demolition. De naam zegt het eigenlijk al, alles moet kapot deze avond. Een avond vol raw hardstyle en beukwerk van Titan en de resident DJ's zullen er voor zorgen dat iedereen genadeloos uit z'n plaat zal gaan!

De succesvolle voorgaande edities met onder andere Digital Punk en Atmozfears waren al meer dan geslaagd. Deze editie gaat de voorgaande zeker overtreffen. Een perfecte combinatie van: Een toplocatie, dedicated publiek en een snoeiharde line-up zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke avond!

De Early Birds waren binnen no time uitverkocht. Regular tickets koop je nu voor maar € 8,50.

Line-up
Relisher:Een dj met een unieke sound en ontzettend veel passie voor hardstyle. Met verschillende gigs op de evenementen hardstyle Sessions en Strike is hij geen onbekende in de regio.
Kepler & Paradox:Een dj duo met een zeer uiteenlopende sound. Van euforisch tot raw. Ze draaien het allebei. Op Demolition hebben ze alleen niets te kiezen. raw gaat het worden en niet anders!
Amaros:Een veelbelovend hardstyletalent waar je in toekomst nog veel meer van gaat horen. Met al een aantal gigs op zijn naam tussen grote namen als Radical Redemption, Digital Punk, Chain Reaction en Crypsis weet hij wat het publiek wil en zal hij dit dan ook geven.
San Marco & The Pusher:Hét dj duo uit de regio. Wie kent ze niet? Een paar weken terug stonden ze nog op Fuze Outdoor tussen namen als E-Force, Frequencerz en Digital Punk. 1 november staan ze voor Titan.
Titan:Moet hier nog iets over verteld worden? Titan is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de hardstylescene. Zijn rauwe sound en energieke sets passen perfect binnen het thema van Demolition.
Nemesis:Deze twee zeer enthousiaste talenten hebben al jaren een passie voor raw-hardstyle. Dit duo heeft onder meer op Craft, Ravezone on the Beach en Inception gestaan. Met hun meest recente gig op het feest van Neophyte geeft dit duo al aan 100% raw te zijn!
Dark Chapter:Met al eerdere gigs op de Hard2B Playoffs is hij geen onbekende voor het Hard2B publiek. Steeds harder en harder gaan draaien en dat maakt hem tot afsluiter van deze editie van Demolition.
MC Democian:Last but not least de MC, die ook bij de vorige editie onderdeel van het succes was. Zij aan zij gestaan met namen als Code Black, Radical Redemption, Crypsis en Brennan Heart. Weet goed wat een artiest vraagt van een MC en speelt hier uitstekend op in.


Timetable
22:00 – 22:45 Relisher (bekend van o.a. hardstyle Sessions en Strike)
22:45 – 23:30 Kepler & Paradox (bekend van Future of hardstyle en Hard2B Playoffs)
23:30 – 00:15 Amaros (bekend van o.a. Angels & Demons en All you need is Hard)
00:15 – 01:00 San Marco & The Pusher (bekend van o.a. Fuze Outdoor, 24 en Noisecontrollers)
01:00 – 02:30 Titan (bekend van o.a. Q-Base, Decibel en Defqon 1.)
02:30 – 03:15 Nemesis (bekend van o.a. Craft, Inception en Wonderland 2014)
03:15 – 04:00 Dark Chapter (bekend van o.a. Maximum Force en Mundo Madness)
Hosted by MC Democian (bekend van o.a. Lakeside festival en Purge)


Tickets (via koop tickets)
Early Bird Tickets:€5 (uitverkocht)
Regular Tickets:€8,50
Doorsale (indien niet uitverkocht):€12,50


Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Zorg er dus voor dat je een legitimatiebewijs bij je hebt. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Auto en Parkeren
Zorg dat je goed voorbereid op weg gaat en plan je reis. Je kunt de navigatie instellen op Grebbeweg 69, Rhenen. Parkeergelegenheid is er voldoende. Parkeren kan iets verderop op de parkeerplaats van Ouwehands dierenpark.

Lockers
Je spullen opbergen? Dat kan. Je kunt hiervoor een locker huren voor maar €2.

Drugsbeleid
Hard2B werkt volgens zero tolerance beleid. Alle vormen van geestverruimende middelen zijn niet toegestaan.

Wil je toch nog meer weten check dan www.hard2b.nl voor meer informatie!