Partyflock
 
­ Nederland

Titan en de Wasted Penguinz op koningsnacht en -dag in Woerden

gepubliceerd door , op
Hard of Woerden
6 maart 2014
Op vrijdag 25 april zal Club One weer op zijn grondvesten trillen. De tweede editie groteren editie van Hard of Woerden is een feit! Crushin Events heeft een goede line-up weten te strikken met een mooie opbouw van melodieus naar genadeloze raw hardstyle. Trots maken zij dan ook de headliner van de avond bekend.

Titan
'[Eindbaasder eindbazen' [artist=52609] is de headliner van deze avond! Vanaf 2009 is hij getekend bij het gerespecteerde hardstyle label Fusion, waar hij al meerdere producties op heeft uitgebracht, zoals 'Hooked' & 'My Angel.' Hoogtepunt in zijn carrière tot nu toe was zijn performance in team Red op Hardbass 2014. Een ding is zeker, Titan gaat Club One tot de laatste steen slopen.

Maar Titan is natuurlijk niet de enige artiest die de location=13276] gaat afbreken. Check hier de andere artiesten:

D'Cepticon
De eerste in dat lijstje de Woerdense D'Cepticon. Deze man kon natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. Dit grote talent is hard aan de weg aan het timmeren, met als hoogtepunt zijn boeking op Supersized Raw. Met zijn verrassende platenkeus en feilloze mixtechniek weet hij de tent altijd op zijn kop te krijgen.

Deazel
De volgende artiest die ze bekendmaken is Deazel. Deze talentvolle DJ is de resident van het succesvolle concept WEARE1 in Almere en staat regelmatig met grotere namen in de line-up. Ook heeft hij zijn eerste buitenlandse boeking in Praag met o.a. Ruffneck gehad. Deazel staat er om bekend zich niet in te houden dus wees gewaarschuwd!

Amaros
Nog een oude bekende in dit lijstje, namelijk Amaros. Deze man is getekend bij Hard Music Records waar hij pas geleden zijn eerste release 'Tear the rooff of' heeft gehad. Hij zal als derde DJ van de avond niet rustig aan gaan doen, maar het gas juist in gaan trappen!

Sound Interference
De mannen van Sound Interference zullen deze avond gaan openen. Ze hebben al meerdere DJ contests gewonnen en zullen gaan zorgen voor de perfecte opening van de avond.

MC The Gambler.
De avond zal gehost worden door MC The Gambler. Hij heeft al meerdere malen met grote namen zoals Chain Reaction, Hard Driver en Thera gestaan en weet het publiek altijd los te krijgen

Deze artiesten zijn de perfecte ingrediënten om een perfecte avond te krijgen en Club One te laten schudden op z'n grondvesten als nooit tevoren

Bekendmaking Headliner Kingsday: Wasted Penguinz
Maar niet alleen koningsavond zal het gekkenhuis zijn! Crushin Events heeft het voor elkaar gekregen om op Koningsdag een internationale topper naar Woerden te halen, namelijk de Wasted Penguinz! Deze mannen zijn bekend van hun grote hits 'Melancholia' en 'Anxiety'. Vorig jaar kwam hun laatste album uit, 'Wistfulness.' Op de parkeerplaats van het Westdampark in Woerden gaat met 'kingsday' het dak eraf met de nummers #83 van de afgelopen DJ Mag top 100!

De andere DJ's die deze Koningsdag zullen draaien zijn: D-Mension, Secret Bass, MickeyG, D'Cepticon vs Pittboy en D-Entrax

Nog mooier is dat de toegang op Koningsdag gratis is!

Tickets Kingsnight
De regular kaarten kosten €12,50 en zijn verkrijgbaar via koop tickets.

3 opmerkingen

Werkzaam bij NRG VIBE
leuke line up Deazel & D'Cepticon :respect:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3883, 3752}
Artiest Deazel
:cheer: