Partyflock
 

De Finale van Nachtspelen

gepubliceerd door , op
Nachtspelen
12 november 2013
Wat ooit begonnen is als een kleinschalig vriendenfeestje, is uitgelopen tot een feest vele malen groter dan aanvankelijk gedacht.
Opzienbarende records zijn gebroken en vriendschappen gesloten. Maar helaas, aan al het goede komt een eind. Na zeven jaren feest is het mooi geweest voor Nachtspelen. Met dertien edities op hun naam hebben ze besloten dat het tijd is om weer verder te gaan, nieuwe wegen te bewandelen en frisse concepten te creëren.

Voor deze finale der finales op zaterdag 16 november is een selectie gemaakt die garant zal staan voor een keiharde workout, inclusief meezingers, beukende house hits, heerlijke disco, ingewikkelde soul, smerige schlagers en een overdosis aan spierpijn.

Zet je schrap voor de aller, aller, allerlaatste editie van de Nachtspelen ooit. Met de finish in zicht wil de organisatie iedereen hartelijk bedanken voor 'al jullie onvermoeibare inzet, wilskracht, discipline en uithoudingsvermogen. We hopen jullie allen te mogen verwelkomen tijdens het officiele uitblazen van onze vlam. De entreeprijs is verlaagd zodat iedereen weer gezellig kan komen meespelen!'

Nog één keer gaan ze ervoor, de laatste loodjes, het onderste uit de kan! Het was te gek, maar eerlijk is eerlijk, al dat sporten is eigenlijk best wel vermoeiend...

Line-up
WesterUnie
Eind goed, al goed arena

Cinnaman
Les Deuxx (Andela & Caron)
Philip Young
Brian S
Hero de Janeiro
Hope & Diapri
Frank & Robbie Zorab (Café Diep)
Mc El uitslover
Video: Danny Merk, Zoek Dekking & Mixil

WesterLiefde
Ons kent ons verjaardagszaal

Wanka (Birthday)
Zender (Birthday)
Dj Turne
Thomas Robson
Godard
Mc Prudence Madison

Hall of Fame
Memory lane - Nachtspelen Expo

Stefano Richetta
Dikke Thomas met z'n vette platen
Mulat
Dj Elfje (Café Diep)
El-Rub-a-Dub
Master Ukkie
en vele anderen!

Voorverkoop € 17.50
Deurprijs € 22.50
Koop je ticket bij koop tickets