Partyflock
 
­ Nederland

Funkadelic viert vijfjarig bestaansfeestje in september nogmaals

gepubliceerd door , op
De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan toch echt definitief: omcirkel 21 september 2013 in je agenda, want na meer dan een jaar te zijn weggeweest keert Funkadelic eenmalig terug naar 'The town where it all started' Almere. Waar zou het Funkaldelic 5 year anniversary part 2 anders kunnen plaatsvinden dan in de enige echte hotspot van Almere, namelijk Club Anno?!

Vijf jaar geleden, om precies te zijn op 8 februari 2008, was de grand opening van Funkadelic in het grote Nox Almere. Al snel werd duidelijk dat er een nieuwe hype was ontstaan. Twee dagen van te voren waren alle 1200 tickets volledig uitverkocht en de eerste Funkadelic had gelijk zijn statement gemaakt! Vijf jaar later trekt Funkadelic op verschillende locaties nog steeds volle zalen met bezoekers uit het hele land en inmiddels ook uit onze buurlanden Duitsland, België en Engeland.

De afgelopen vijf jaar heeft Funkadelic de grootste DJ's in de Funkybooth gehad, om er een paar te noemen: Chuckie, Afrojack, Mastiksoul Portugal, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell, Benny Rodrigues, Erick E, Lucien Foort, ROOG, Sidney Samson, Gregor Salto, Alvaro, Don Diablo, Shermanology, Quintino en nog veel meer.

Ook voor deze speciale editie heeft de organisatie weer voor een ijzersterke line-up gezorgd. Als we de naam Housequake noemen, weet iedereen gelijk over welke twee DJ's we het gaat. Meestal staat er maar één van deze twee houselegendes in de line-up van Funkadelic, maar alsof ze niet alleen een Funkadelic avond op z'n kop krijgen hebben ze op deze speciale dag een primeur want Erick E & ROOG zullen beiden de funkybooth betreden. So be prepared for an outdoor event cause together they will blow the roof off! Beide heren zijn zeer enthousiast en hebben beloofd twee funky solosets neer te zetten.

Alsof dit niet genoeg is, komt ook superster en vaste waarde Michael Mendoza nog even langs. Zijn agenda staat bomvol met boekingen op de grootste festivals, in binnen- en buitenland en heeft hij onlangs een track gemaakt met niemand minder dan Do. Maar ook Michael kon een gaatje vrijmaken om de funkybooth te beklimmen! Van Michael kan iedereen zoals altijd een energieke en keiharde knalset verwachten.

Verder staan in de funkybooth:
Brian Chundro & Santos:deze golden boys hebben onlangs getekend bij één van Nederlands grootste agencies en hebben een agenda waar je U tegen mag zeggen.
Village Brothers:twee jonge topproducers uit Rotterdam die heel hard gaan. Ze hebben vele boekingen o.a. op Bloemendaal en in Duitsland en starten binnenkort een eigen concept genaamd House Rituals.
Team Rush Hour:Aan de populariteit van deze twee broers komt maar geen einde. Ze hebben boekingen door het hele land, regelmatig in het buitenland en hebben een enorme hype gecreëerd met hun clip 'Madavakah'. De heren hebben beloofd om speciaal voor deze editie in hun woonplaats, een paar nieuwe bangers te produceren.
Soriënto:deze jongeman wordt getipt als één van Nederlands grootste talenten, is pas 19 jaar en staat te popelen om de funkybooth te betreden.


Voor degene die het niet meer weten: het één-, twee-, drie- en vierjarig bestaan van Funkadelic werd in Club Anno gevierd en waren allemaal uitverkocht! Dus wil je deze speciale editie van Funkadelic niet missen dan wordt er strikt aangeraden om je ticket z.s.m. in de voorverkoop via bijvoorbeeld
koop tickets te bemachtigen.

De eerste 50 super earlybird tickets kosten slecht €5 de normale earlybird tickets €10. De voorverkooptickets €12,50 en indien voorradig meer aan de deur! Deze tickets zijn alleen verkrijgbaar via www.funkadelicevents.nl.
Hou je van een beetje luxe, wil je niet in de rij staan of heb je iets te vieren dan is het mogelijk om een van de drie VIP tafels te reserveren via info@Funkadelicevents.nl. Ook zijn er max. 50 losse VIP tickets beschikbaar in de voorverkoop voor €30. Deze geven toegang tot de VIP area, is inclusief sushi, een welkomstdrankje en heeft een aparte ingang zodat je niet in de rij hoeft te staan. Deze tickets zijn alleen verkrijgbaar via www.funkadelicevents.nl