Partyflock
 

Open all areas op Crystal & Diamonds
Indoor mini-festival

gepubliceerd door , op
De tijd vliegt weer! Iedereen kijkt nu uit naar 27 april want dan gaat Crystal Venue helemaal open in alle zalen met het dikste (dirty) house, club, lounge, latin en trance mini-festival Crystal & Diamonds. Deze tweede editie van dit superfeest gaat alle registers lostrekken en zet voor jou een geweldige uitgaans-experience neer. Ruim 2000 mensen kunnen naar binnen dus zorg dat je op tijd bent voor de deuren sluiten. De kaartjes gaan al hard over de digitale toonbank wat maar weer aangeeft hoeveel zin iedereen al heeft in Crystal & Diamonds.

Vooral de speciale 'Lady-tickets' gaan hard. Veel dames vinden dit een perfect avondje uit en daar zullen veel heren het zeker mee eens zijn. De 'Lady-tickets' kosten maar €15,- en bieden entree voor twee dames. Geen geld dus ladies! Zeker voor wat je ervoor terugkrijgt. Een superdik feest met top-acts in elke zaal, waanzinnig geluid en een adembenemende lichtshow staan op jullie te wachten.

Superlichtshows


Voor de heren, en de dames die alleen komen, is het ook goed te doen bij Crystal & Diamonds want een normaal kaartje kost in de voorverkoop slechts € 12,50. Als je ziet welke dj's er allemaal komen dan is ook dat gewoon een schijntje voor een dik feest als dit. De hele club zal gevuld zijn met sexy, classy partypeople dus daar hoor jij gewoon bij te zijn.

Crystal & Diamonds pakt dik uit
Bij een dik feest zoals Crystal & Diamonds hoort natuurlijk een dikke line-up. Daar is over nagedacht en wat er zaterdag 27 april allemaal op de 3 podia zal staan is niet niks! Superpopulair en wereldwijd bekend zijn bijvoorbeeld Brian Chundro & Santos en natuurlijk Dj Jean die samen met Lil Quint, Maliqe en Biggi de hoofdzaal op zijn kop gaan zetten. Dat ga je niet willen missen!

It's like that...


Ook in de Booming zaal is gekozen voor een line-up die zo dik is dat je er makkelijk een festival mainstage mee kan vullen. Mister Crazyland dj Mike S is er een heel goed voorbeeld van. Samen met de eveneens wijd bekende dj's MEM, Ed Mission en Lesley Styles gaat hij ervoor zorgen dat je gewoon niet stil kan blijven staan maar losgaat op de vetste booming house sounds.

Tussendoor kun je even chillen en bijkomen in de Lounge area, waar Jess&Miss zullen zorgen voor een echte 'feelgood' sound. Dit duo dat bestaat uit Jessy Freyee & Miss El Nino weet heel goed hoe ze jou in hogere sferen kunnen brengen met hun muziek.

Loungen met Jessy Freyee & Miss El Nino


VIP madness
Wil je nou eens echt een superavond hebben, kom dan eens als VIP naar Crystal & Diamonds. Zo kun je de hele nacht op het podium of Backstage staan met een geweldig uitzicht over de hele zaal, heb je een eigen bar en gratis eigen toiletten en wordt je op en top verwend met regelmatig lekkere snacks, fruit of ijsjes. Voor niet meer dan € 30,- krijg je een speciaal VIP-bandje en ben jij één van de sterren van de avond.



Met Crystal & Diamonds zet Crystal Venue een superdikke productie neer met alles erop en eraan. De lichtshow zal adembenemend zijn, de danseressen en acts stijlvol en verrassend, de decoratie van de zalen helemaal op de stijlen afgestemd en de hele club zal een classy en partyminded sfeer ademen. Parkeren is gratis en voor de deur en openbaar vervoer vlak om de hoek. Van 22:30 tot 05:00 gaat het gas erop en zal het indoor festival Crystal & Diamonds je een geweldige nacht bezorgen. En dat is wat jij wil! Zorg dus dat je erbij kan zijn en haal nu je kaartje in de voorverkoop. Crystal & Diamonds is hot!

7 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Heeeel dik dit! Voor iedereen wat wils en voor allemaal gewoon een supervet feestjuh. Helemaal AAAAAANNNNN is dit :D :D :D
Werkzaam bij NRG VIBE
zo leuk feestje

Mike S in da house :honger: :respect:
Yeah volgende week is het zover! Zin in! :D :honger: :respect: