Partyflock

Total Confusion presents Enzyme

 

Total Confusion presents Enzyme

gepubliceerd door , op
Wie kent hem niet? Een legende in de hardcore-scene en één van de veteranen van Nederlandse bodem: Ruffneck! 23 Maart komt hij langs met een showcase van de beste dj's van zijn Enzyme label. Met namen als Nosferatu, Lunatic & Miss Hysteria, Ophidian, Enzyme X en de labelbaas Ruffneck zelf wordt P60 compleet met de grond gelijk gemaakt. Naast deze gruwelijk harde line-up natuurlijk de resident en publieksfavoriet Dr. Rude. Veel bruter dan dit wordt het niet.

Na een geslaagde editie op zaterdag 26 januari is Total Confusion op 23 maart weer terug! Deze editie staat helemaal in het teken van Enzyme Records, namen zoals Ruffneck, Nosferatu, Ophidian en Lunatic & Miss Hysteria en Dr. Rude laten P60 kennismaken met de keiharde sound waar Enzyme voor staat. Duisterder en harder dan dit wordt het niet!

Enzyme Records werd opgericht door Patrick van Kerckhoven (DJ Ruffneck) toen hij had besloten niet verder te gaan met de labels 'Gangsta Audiovisuals' en 'Supreme Intelligence'. Van Kerckhoven nam zelf ook een stapje terug om zo het publiek te doen geloven dat hij gestopt was en nieuw talent ook een kans te geven. Hierdoor dachten veel mensen dat het label was opgericht door Nosferatu en Endymion. Omdat de artiesten die bij Enzyme zitten verschillende stijlen produceren is er besloten om een aantal sublabels in het leven te roepen. In de loop der jaren is Enzyme uitgegroeid tot een onmisbare naam in de hardcore-scene.

Total Confusion opent haar deuren op zaterdag 23 maart om 22:00. Voor meer informatie en kaarten check de Partyflock eventpagina of de P60 website. De kaarten (€17.- vvk / €18 aan de deur) zijn te koop via de P60 website, alle Primera winkels en natuurlijk aan de kassa op de avond zelf.

7 opmerkingen

wat een kutpersbericht, feestje lijkt me wel vet overigens!
Uitspraak van pvdp op maandag 18 maart 2013 om 17:43:
wat een kutpersbericht, feestje lijkt me wel vet overigens!

je bent zelf een kutpersbericht
verwijderd
Toffe boekingen voor P60 :)
Get ready for the innovative hardcore sound and enjoy your night.­

22:00 – 23:30 Dr.­ Rude
23:30 – 01:00 Lunatic &­ Miss Hysteria
01:00 – 02:00 Ruffneck
02:00 – 03:00 Nosferatu
03:00 – 04:00 Ophidian
04:00 – 05:00 Enzyme X