Partyflock
 
­ Nederland

Vrijdagse nieuwstelex

gepubliceerd door , op
Elke week verschijnen er wel berichten die te kort zijn om als persbericht te publiceren, maar die wel de moeite van het vermelden waard zijn. We verzamelen ze elke week en publiceren ze op de vrijdagmiddag. Kun je nog even helemaal up-to-date het weekend in!

DJ Contest vormt opmaat naar Beachboom 2013

Deze week is de inschrijving gestart voor de DJ contest van Beachboom. Getalenteerde DJ's worden uitgedaagd het in voorrondes tegen elkaar op te nemen en met de eer van het publiek te strijken om het zo tot de finale te brengen. De beloning is dit jaar extra bijzonder. Naast de openingsset op Beachboom verzorgt de winnaar van de Beachboom DJ contest ook een set op City of Dance in Middelburg. Check voor info beachboom.com.

Arctic Monkeys, Sigur Ro, alt-j en Portishead eerste namen eerste editie Best Kept Secret festival

Op 21, 22 en 23 juni 2013 vindt op het evenemententerrein van Event Center Beekse Bergen de eerste editie plaats van muziekfestival Best Kept Secret. Arctic Monkeys en Sigur Rós zijn de eerste headline-acts die dat weekend naar Hilvarenbeek komen. In totaal zullen meer dan 50 acts op diverse podia optreden, waaronder ook alt-J, Portishead, No Age, Swim Deep en Skaters. Bezoekers schaffen een passepartout voor het gehele weekend aan of losse dagkaarten voor de vrijdag, zaterdag of zondag. Overnachten is mogelijk op het ernaast gelegen campingterrein en vakantiepark. Line-up, festivalterrein, camping, strand, eten en drinken beantwoorden volgens organisator Friendly Fire aan slechts één criterium: 'Dit is het festival waar we zelf naar toe willen.' Kaarten voor Best Kept Secret festival zijn vanaf maandag 14 januari a.s. te koop.

Eerste namen Balaton Sound bekend: Steve Aoki, Justice, Dada Life, Hardwell and The Bloody Beetroots

Steve Aoki, Justice, Dada Life, Hardwell and The Bloody Beetroots are definitely coming to this year's Balaton Sound in Zamárdi, Lake Balaton, Hungary, between 11-14 July 2013. The beach resort of Zamárdi hosts Balaton Sound festival for the seventh year, starting 11th July and lasting four days all together. For a great start of 2013 the organizers have confirmed eight international all-stars, long-awaited by fans. It is also reassuring for the Sound fans that there is a lot more to come as they are not all Main Stage performers!

RAI 26 januari vol popmuziek op vinyl en cd

Traditioneel vindt voor alle vintageliefhebbers, vinylverzamelaars, Dj's en popfanaten op zaterdag 26 januari in de RAI Amsterdam de eerste Platen & CD Beurs van het nieuwe jaar weer plaats. Vinylplaten zijn ongekend populair en alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, CD's, singles en maxisingles aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia zoals vintage posters, T-shirts en muziek awards. Meer info? Check recordplanet.nl

Crowd funding project Pupkulies & Rebecca

De welbekende Berlijnse electronische act Pupkulies & Rebecca willen hun vijfde album gaan opnemen op de Kaap Verde in samenwerking met Kaap Verdiaanse muzikanten. Met dit project wordt niet alleen een album geproduceerd maar ook een documentaire over twee muziekculturen die samensmelten. Om alles te financieren hebben ze hun fans gevraagd een donatie te doen in ruil voor bijvoorbeeld het album of misschien wel een privéconcert. Doel is om 17.500 euro op te halen en er zijn nog 4 dagen te gaan. De première is gepland op een van de beste zomerfestivals van Europa: Fusion 2013.
indiegogo.com

4 opmerkingen

 
Goed bezig partyflock!(Y)
Uitspraak van actief op vrijdag 11 januari 2013 om 18:41:
Goed bezig partyflock!(Y)


Idd top