Partyflock

Balatonmeer Zamárdi

Balatonmeer Zamárdi

op de kaart
AdresZamárdi
Hongarije
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Balatonmeer Zamárdi via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Balatonmeer Zamárdi
Laatste feest was op woensdag 4 juli 2018: Balaton Sound
Statistieken


x
24·feesten
geen·in de toekomst
24·in het verleden
12·nieuwsberichten
1·fotoshoot
69·foto's
14·video's
1008·bezoekers · herkomst
318·unieke bezoekers
6Partyflockfans
159·albumfoto's
2·waarderingen
geweldig·stemresultaat (339 stemmen)
Nieuws
Afgelopen week was het groot feest in het anders rustige kustplaatsje Zamárdi, Hongarije.
Het Hongaarse festival Balaton Sound kondigt een derde reeks namen aan voor de 2018-editie. Onder meer Rita Ora, Big Sean, Big Shaq, GoldLink en Sander van Doorn (als Purple Haze) zijn toegevoegd aan het affiche. 2
Eén is leuk, twee is beter, drie is goud. Niet omdat je wekenlang uit je plaat wilt gaan, maar omdat je hiermee Europa beleeft op een manier die je je leven lang niet vergeet.
Balaton Sound, het vijfdaagse non-stop muziekfestival aan het azuurblauwe Balatonmeer, maakt de eerste batch grote internationale namen bekend voor de 2018-editie.
Voor het eerst dit jaar krijgt Elrow, het wereldwijd bekende feestconceptenmerk, een eigen podium op Balaton Sound.
Het vijfdaagse non-stop muziekfestival aan het azuurblauwe Balatonmeer bevestigt de komst van 17 nieuwe artiesten. Onder de namen zijn Tiësto, Jason Derulo, Netsky live, Afrojack, D.O.D. en Jamie Jones. Liefhebbers van elektronische en hiphop muziek zijn aan het juiste adres bij het grote strandfeest, dat van 5-9 juli plaatsvindt in de Hongaarse badplaats Zamárdi.
Het beste van elektronische en urban muziek is ook aankomend jaar weer aanwezig tijdens het vijfdaagse muziekfestival aan het Balatonmeer in Hongarije. De elfde editie van Balaton Sound kondigt de eerste rij namen aan met onder meer Hardwell, The Bloody Beetroots (live), Nicky Romero en Headhunterz.
Tegelijkertijd met de start van de kaartverkoop zijn de eerste tien acts voor het Balaton Sound Festival bekendgemaakt. Onder andere Armin van Buuren, Macklemore & Ryan Lewis en Oliver Heldens zijn bevestigd voor de tiende editie van het Hongaarse festival, wat elk jaar veel bezoekers trekt uit Nederland en België.
Nadat het Hongaarse festival Balaton Sound afgelopen winter de European Festival Award voor 'Best Medium-Sized Festival' in de wacht sleepte, blijkt opnieuw dat het festival razendsnel aan populariteit wint. Momenteel zijn er nog slechts 3.000 tickets beschikbaar. De kans is daarmee zeer groot dat het festival voor het eerst helemaal uitverkocht raakt. 3
Vrijdagse nieuwstelex
11 januari 2013
Elke week verschijnen er wel berichten die te kort zijn om als persbericht te publiceren, maar die wel de moeite van het vermelden waard zijn. We verzamelen ze elke week en publiceren ze op de vrijdagmiddag. Kun je nog even helemaal up-to-date het weekend in! 4
2 waarderingen
O L A
Verliefd op deze locatie (L)
manmetbuik
Balatonmeer veranderd na 2 dagen festival in open riool, voor de rest helemaal top , heerlijk uitbrakken daar!!