Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers op Kerstavond in Anno

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
20 november 2012
Wederom komen ze naar Anno Almere en wel op Kerstavond: Latin Lovers On Tour! De exclusieve locatie Anno zal deze nacht alweer dé place to be zijn met een warme latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen met een tikkeltje oogverblindende kerstdecoratie! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal de gehele Anno net als de succesvolle vorige vier edities van top tot teen aankleden in de meest tropische kerst setting. En ook deze keer neem Latin Lovers weer een heerlijke Line up mee naar Almere: DJ ROOG! Verder staan ook Jasper Clash, Undercontrol, Nick Base en MC Haits tijdens Kerstavond in Anno!

Zoals al eerder genoemd, zal Latin Lovers voor de vijfde keer met haar On Tour de gehele Anno omtoveren tot een tropisch oord met een kersttintje. Exotische vlinders, tropische palmbomen, een decor vol bamboe en een volledige kerstsfeer zullen de avond maken tot een legendarische nacht. De deejays zullen alleen maar de lekkerste sexy Latin house draaien van dit moment vol met percussies, trommels en zinderende vocalen.

En omdat het Kerstavond is komt Latin Lovers dit keer met een dikke headliner: DJ ROOG! 50% van de Housequake formatie viert zijn Kerst maar al te graag in Anno met Latin Lovers. ROOG zal zijn nieuwste platen meenemen naar Almere en is klaar voor een avondje trommelen! Verder kun je genieten van de lekkerste en nieuwste tunes van de heetste residents Jasper Clash, Undercontrol, Nick Base en natuurlijk MC Haits met stem.

Latin Lovers On Tour is op Kerstavond voor de zesde keer in Anno, Almere. Zet hem dus snel met een dikke pen in je agenda! Kaarten kosten maar 10 euro in de voorverkoop. Koop je kaartje in de Anno of gewoon bij een Free Record Shop filiaal bij jou in de buurt. Natuurlijk kun je ze ook online bestellen, dit kan via koop tickets.