Partyflock
 
­ Nederland

Apenkooi presenteert Chinees Nieuwjaar

gepubliceerd door , op
Apenkooi
31 oktober 2012
FeestApenkooi · Oud & Nieuw Site
Datummaandag 31 december 2012
WinactieApenkooi actiegesloten
LocatieWesterUnie Site
Net zoals afgelopen jaren, organiseert Apenkooi weer een spetterende Oud & Nieuw editie. Reis mee naar het verre Oosten. Naar het land van de Sambal-bij, de loempia's, draken, lampionnen en klappermatten. Op de vaste stek in West ga je het nieuwe jaar in knallen. De WesterUnie, WesterLiefde en het Transformatorhuis worden volledig omgetoverd tot een heuse China Town.



Aan goede muziek zal het niet ontbreken tijdens Oud & Nieuw, Apenkooi pakt extra groot uit met headliner: Dr. Lektroluv, bekend van zijn onafscheidelijke handtelefoon en draagt tijdens zijn sets een groen masker. Dr. Lektroluv is uitgegroeid tot een fenomeen. De ultra dikke electrosets van Lektroluv staan vol verrassingen.

Boem, klatsch. Kick, snare. Zo eenvoudig kan het zijn. Sterker nog: zo eenvoudig was het toen Boemklatsch in 2001 opgericht werd. Zeven jaar later is een groepje feestende vrienden uitgegroeid tot een kleurrijk en energiek collectief. Een crew die verder kijkt dan zijn neus lang is en niet bang is om nog harder te feesten dan zijn eigen publiek. Dat belooft wat..

The Flexican & MC Sef zitten samen bij hip-hop groep Flinke Namen en zijn bekend van hun eigen 'Yours Truly' avonden waar het dak er altijd volledig af gaat. Apenkooi heeft ze tijdens Oud & Nieuw weten te strikken en net als twee jaar geleden wordt dit weer keihard!

De muziek van Olivier Weiter is melodieus, energiek en opzwepend. Naast zijn draaikunsten, maakt hij er altijd een fantastische show van. Het duo Lustige Lola & Weltschmerz zorgen voor de gezellige disco deuntjes deze avond en Tom Ruijg voor de beste deep house platen.

Apenkooi heeft ook wat oude bekende van stal gehaald, waaronder Beesmunt Soundsystem en Tettero. Zij zorgen voor de lekkerste housy deuntjes om met je voetjes van de vloer te gaan. Ook knallen Henzel & Disco Nova en Cinnaman met ons het nieuwe jaar in. Verwacht een mix van Electro, Disco, UK Garage en Hip Hop.
De Meisjes Zonder Smaak gaan het podium weer volledig afbreken en na vorige editie mag ook Gabi deze keer niet ontbreken.

Trek je qipao of je tai chi pak maar aan en houd je eetstokjes stand-by, want je wordt ondergedompeld in de Chinese cultuur. Kom sumoworstelen, gokken of doe mee met de karaoke. Verwacht een aaneenschakeling van gekke acts, bizarre hoekjes en heel veel extra's.

Kaartjes
Tickets gaan als warme maaltijden over de toonbank, dus laat ze niet koud worden. Ga naar koop tickets! Alle Oud & Nieuw edities van Apenkooi waren de afgelopen jaren in de voorverkoop uitverkocht, dus wees er snel bij.

1 opmerking