Partyflock
 

The official closing van Nopeisdope at the Beach deze zondag in Beachclub Vroeger

gepubliceerd door , op
Nopeisdope
7 augustus 2011
FeestNopeisdope · Official Closing Beachparty
Datumzondag 18 september 2011
WinactieNopeisdope actiegesloten
LocatieVroeger
Deze zondag is echt je allerlaatste kans om een concept feest op het strand van Bloemendaal mee te maken. Nopeisdope sluit dan een heerlijke zomer af met een gigantisch knalfeest. Uiteraard is er veel over het weer te doen geweest maar Nopeisdope heeft hier eigenlijk geen last van gehad. In Beachclub Vroeger maakt dit eigenlijk ook niet echt uit want het feest vindt plaats onder een heerlijk doorzichtige overkapping die ook nog eens verwarmd wordt. Deze ingredienten hebben er mede voor gezorgd dat Beachclub Vroeger de nummer één locatie is op het Nederlandse strand.

Na het afsluiten van deze zomer zal Nopeisdope uiteraard niet stil zitten. Maak je maar op voor de Clubtour 2011/2012 die van start zal gaan op 1 oktober in de Effenaar in Eindhoven. Houd www.nopeisdope.com goed in de gaten en houd de data van Nopeisdope in je agenda vrij!

Volgend jaar keert Nopeisdope uiteraard terug in Bloemendaal en zal de opening van het strandseizoen 2012 in Beachclub Vroeger op 18 maart plaatsvinden. Zo ver is het nu nog niet, eerst ga je nog een laatste keer met z'n allen helemaal los in Beachclub Vroeger!

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.nopeisdope.com en bij alle Freerecordshops in Nederland en België.

De complete Line-up in your face!

Nope Area
Jean
Skitzofrenix
Leroy Styles
Lucky Charmes
Mitch Crown
D-Rashid
Ralvero
Firebeatz
Mirwais & David Gravell
The Darkraver
Outsiders
Mark Junior
Marlicious

Hosted by Lady Bee and Boogshe

Dope Area
Phalerieau (Phalerieau)
Nizzle
Goodgrip
Deejay Kid
Fullscale
Naffz

3 opmerkingen

Nopeisdope sluit dan een heerlijke zomer af met een gigantisch knalfeest.

Welke heerlijke zomer ?? :/
Tja die zon was ver te zoeken deze zomer. Maar! Voor een leuk feest neem je zelf de slingers mee toch! Iedereen uit zijn zomerdip en lets go to da beach! Vamos ala playa! Kijk eens wat een linup dan! Oke die slingers neem ik dan wel weer mee! Vroeghar is here to stay!
die van start zal gaan op 1 oktober in de Effenaar in Eindhoven.


(Y)
laatste aanpassing