Partyflock
 
­ France

Zombies vieren Amsterdam Halloween

published by , on
Amsterdam Halloween
1 Septembre 2011
Amsterdam Halloween wordt dit jaar weer groter, gekker en gruwelijker. DIt Steeds populairder wordende feest staat in het teken van de dreigende epidemie van bloed-dorstige zombies. Amsterdam Halloween presenteert The Walking Dead en zet de deuren van WesterUnie, WesterLiefde en Transformatorhuis op het Westergasfabriekterrein open voor een meute van freaky, wandelende doden. Vele besmette feestgangers kunnen op zaterdag 29 oktober los op elkaar en op de adembenemende partymuziek van onsterfelijke artiesten als Boemklatsch, 2000 and One, Jaziah, Egbert-Jan Weeber, When Harry met Sally & TESSisMore en anderen. Voorafgaand aan deze party is er een Zombiewalk die om 20:30 uur vertrekt vanuit NZ-lijn metrostation Rokin richting het enge Westergriezelpark.

Zombie is de nieuwe vampier
Na het succesvolle TrueBlood Vampire Ball in de Stadsschouwburg in 2010 (van dezelfde organisatoren) is het nu Zombie-time tijdens The Walking Dead Halloween Amsterdam. Geen sexy vampierentanden in je nek maar zinloos rond strompelen en aan andermans ruggengraat knagen. Dat is Halloween Party Style 2011 waar diehard feestgangers zich in herkennen! De Zombie is dead and kicking! Zombies zijn een angstwekkende parodie op de ideale burger: doelloos en zonder persoonlijkheid maar ondertussen op jacht naar de hersenen van zijn buren. Psychotisch, creepy en ledematen verliezend: moeders houdt uw dochters thuis!

The Walking Dead op FOXlife
Na de succesvolle True Blood première-party heeft de tv-zender FOXlife dit jaar opnieuw de samenwerking gezocht met de organisatoren van dit feest voor de lancering van hun nieuwe successerie. Niet helemaal toevallig is dit feest dan ook tevens de premiere party van de FOXlife serie The Walking Dead.

Organisatie
Amsterdam Halloween is een initiatief van feestmakers Gijs van de Wint, Eelko Anceaux en Kamiel Lindhout, en vindt dit jaar voor de derde keer plaats. Amsterdam Halloween mag zich inmiddels HET Halloween-feest van Amsterdam noemen. Dit jaar is, speciaal voor de gelegenheid, ook de samenwerking gezocht met partyorganisatie Cirque Excentrique die op geheel eigen wijze een creatieve bijdrage gaat leveren. Ook is er een samenwerking aangegaan met Pacific West, Toko MC, Het Ketelhuis en de Westergasfabriek BV. Het hele Westerpark wordt omgebouwd tot een angstaanjagend WesterGriezelPark. Op deze manier wordt voor het derde jaar ingespeeld op de groeiende populariteit van Halloween in Nederland.

Kaarten
De kaartverkoop is begonnen met een speciale 'over-my-dead-body-I-pay-only-17,50'-actie via www.amsterdamhalloween.nl. Deze actie-prijs geldt voor de eerste 500 kaarten; daarna kosten de kaarten 27,50 . Er mag ook gelachen worden.

4 comments

Over 5 jaar vieren we allemaal Halloween :P

Eerst Monstersball en nu dit!
dernière édition
Quote of *Backfire* on Vendredi 2 Septembre 2011 at 21:59:
Eerst Monstersball en nu dit!


Laten we wel even voorop stellen dat Amsterdam Halloween er eerder was dan Monsterball ;)
Vorig jaar was het al super, kan alleen maar beter dit jaar!
En ik maak ook wat zombies dus perfect :P