Partyflock
 
­ Nederland

Electronation & Plantage 13
ADE Special

gepubliceerd door , op
Electronation & Plantage 13
18 augustus 2011
FeestElectronation & Plantage 13 · Ideal Audio, Monaberry & Herzblut Labelnight
Datumzaterdag 22 oktober 2011
LocatieSugar Factory Site
Na 3 eerder uitverkochte edities, bundelen Electronation en het Duitse Plantage 13 opnieuw de krachten om de Sugar Factory te rocken op de zaterdagavond van Amsterdam Dance Event! Ook dit jaar weer wordt het niet voor minder gedaan dan enkel de absolute top van het Plantage 13 roster, namelijk Oliver Huntemann, Stephan Bodzin, Super Flu, Nicolas Masseyeff en Sebrok

Net als ADE vorig jaar, is dus ook Duitse held Oliver Huntemann weer van de partij. Maar dit keer met een gloednieuwe liveset van zijn karakteristieke kale, industriële techno sound, waarmee hij momenteel de wereld rondtoert. Eigenlijk heeft de man geen introductie meer nodig, want deze techno veteraan en internationale gigant zal er zeker voor zorgen dat zijn recent opgestarte Ideal Audio label de enige juiste introductie krijgt die het verdiend!

Zijn partner in crime bij vele projecten zal ook aanwezig zijn. Vanaf de eerste releases voor het eigen Herzblut label, heeft levende legende Stephan Bodzin zichzelf altijd onderscheiden met zijn zowel compleet unieke, als tijdloze melodieuze techno sound. Een set van meneer Bodzin is iets wat je enkel maar kan ervaren.. een vervreemdende reis door de geest van een muzikaal genie!

Ook present zijn de jongens van Super Flu, wiens ster de afgelopen paar jaar met een duizelingwekkende vaart is gerezen. Na de release van het debuut album op het eigen Monaberry label, waren Super Flu voor het ze het wisten headliner op alle grote festivals en clubs over de hele wereld!

Om deze enorme line-up af te maken, is tenslotte nog Franse publiekslieveling Nicolas Masseyeff met zijn melodieuze live-set toegevoegd en zal Sebrok laten zien waarom hij Ideal Audio's grootste belofte is!

De tweede zaal zal de hele avond gehost worden door Paul Hazendonk en een selectie van zijn Manual Label. Deze Manual Music Area zal als de perfecte plek dienen met kwalitatief hoogstaande Nederlandse techno, voor iedereen die even wilt ontsnappen aan de absolute chaos in de grote zaal.

2 opmerkingen

Werkzaam bij Cyndium
Ade heeft leuke dingen dit jaar.
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
zeker! (Y)