Partyflock
 
­ Nederland

Ook Utrecht viert vijfjarig bestaan Latin Lovers

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
17 september 2010
FeestLatin Lovers · 5 Year anniversary
Datumzaterdag 30 oktober 2010
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatieMonza Site
Latin Lovers komt ook naar de Domstad om haar vijfjarig bestaan te vieren. Op zaterdag 30 oktober staat deze editie gepland en het beloofd ook dit keer weer een hele sexy, intieme avond te worden! Strand, palmbomen, tropische sferen en niet te vergeten een waanzinnige line-up zullen jouw gemis van de zomer even aan de kant zetten. Het vijfjarig bestaan zal ook in Utrecht uitbundig gevierd worden en jij zult je deze avond laten mee slepen op de beats van Lucien Foort, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash, Peter Gelderblom en vocals van MC Jollygood!

De uitzinnige menigte, mooie mensen in combinatie met een topsfeer hebben ervoor gezorgd dat Latin Lovers & Club Monza een heerlijke combinatie is. Vanaf 23.00 uur opent Club Monza daarom wederom haar deuren naar een tropisch droom oord, waarbij het vijfjarig bestaan, de enige echte Latin Lovers decoratie en de uitstraling van de club zorgen voor een heerlijke vibe. Tot diep in de nacht kan er genoten worden van al het moois dat Latin Lovers jou te bieden heeft!

Onder mooie dingen wordt onder andere Lucien Foort verstaan. Deze funky drummer is inmiddels in iedere uithoek van Nederland bekend. Met een CV met locaties en feesten als Lief festival, Mysteryland, Dirty Dutch en zijn eigen Heroes of Housemusic heeft deze duizendpoot aan de organisatie van Latin Lovers doorgegeven verliefd te zijn op Club Monza. Naast Lucien zal ook Baggi Begovic deze avond weer heerlijke salsa platen met een gevoelige beat op de plaat leggen, dat wordt schudden met die billen! Ook Baggi Begovic is niet meer weg te denken uit de hedendaagse scene en staat alweer te trappelen om op deze verjaardag van Latin Lovers zijn kunsten te tonen. Jasper Clash is op dit moment hotter dan hot. Zijn nieuwe plaat met Rene Amesz gaat uitkomen op het legendarische Stealth Records label van Roger Sanchez. Waar Jasper Clash komt staan de vrouwen in de rij voor de booth, net als bij zijn maatje Chris Rox. Samen zijn zij de drijvende kracht achter het inmiddels roemruchte concept. Ook komt Peter Gelderblom gelukkig langs. Deze kanjer weet elke keer weer de zaal volledig te laten ontploffen met zijn heerlijke trommelplaten. Waar Peter Gelderblom is ben je verzekerd van een geslaagde avond. Dit alles wordt vocaal understeund door de nieuwe aanwinst van Latin Lovers. Slingerend van palmboom naar palmboom weet hij de zaal op te hypen. Latin Lovers heeft het natuurlijk over de talentvolle MC Jollygood!

Speciaal voor het vijfjarig bestaan: Ladytickets!
Omdat 70% van de bezoekers op Latin Lovers bestaat uit de mooiste dames, doet de organisatie speciaal voor de ladies graag iets terug. Voor een bedrag van €15,00 kunnen alleen de dames deze ladytickets bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. Eén ladyticket is dus geldig voor twee dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via www.footclub.nl en www.easyticket.nl

Laat de trommelgeluiden door je lichaam trillen en de oorstrelende vocals op je inwerken. Begeef je zwetend op de dansvloer of heerlijk ontspannend met een koud drankje in een lichte zeebries. Het mag wel duidelijk zijn, 30 oktober viert Latin Lovers haar verjaardag in Utrecht en bevind jij je nergens anders dan in Club Monza

1 opmerking

 
Weer een Latin Loverssss! :D
Misschien maar eens een kijkje nemen!!