Partyflock
 

Tijdloze combo op Poema’s verjaardag

gepubliceerd door , op
Feestgangers die vier jaar geleden de verjaardag van Poema RAW vierden, herinneren zich nog als de dag van gister hoe twee individueel aangelegen Spaanse artiesten besloten om als duo op te treden voor een afgeladen club. Dat dit besluit aan de basis stond van een samenwerking die uiteindelijk vier jaar later ook op Awakenings Festival te zien zou zijn, had niemand destijds kunnen zeggen. Dat dit duo na vier jaar tijd nog steeds een muzikale klik heeft en dit over weet te brengen naar hun publiek, valt in een tijd waarin de Techno muziek opnieuw vertakt, als bewonderenswaardig te worden genoemd. Club Poema RAW is inmiddels 6 jaar oud en heeft laatst genoemde artiesten in de afgelopen jaren regelmatig over laten komen om Utrecht compleet uit zijn dak te zien gaan. Voor het eerst in vier jaar tijd zullen de twee heren opnieuw samen de Utrechtse club rocken. Natuurlijk gaat dit over niemand minder dan Alex Under 🇪🇸 & Paco Osuna 🇪🇸!

In aanloop naar dit spetterende optreden zullen Poema RAW's eigen Kevin Arnemann (TWSTD) en Erik Heijting (Twig) de avond op passende wijze inleiden. Beide heren hebben een indrukwekkende zomer achter de rug. Met optredens op onder anderen Rockit Open Air, Soenda Festival en Smeerboel op het Strand mogen zij zichzelf gevestigde namen noemen binnen de Nederlandse techno scene. Kom daarom vroeg ter support van deze artiesten van eigen bodem!

Poema RAW heeft er zin in! De club zal volledig in het teken staan van het zesjarige bestaan, de twee Spaanse techno koningen zullen een maar liefst drie uur durend optreden bezorgen aan alle fans, hun lieftallige gastvrouw is er natuurlijk weer bij en Tjaling Hu zal een video expositie geven met maar liefst 9 beeldschermen.

Niemand wil aanstaande zaterdag 25 september missen. Koop gauw een ticket op www.clubpoema.nl in de voorverkoop voor slechts 10,- euro en bespaar maar liefst 5,- euro (deurverkoop is 15,- euro). Dit staat garant voor een compleet gekkenhuis!

1 opmerking

Eerste! En ik moet zeggen, wat heb ik er ongelovelijk veel zin in!!! EERST Heijting, en dan Under en Osuna B2B. Kan niet anders dan legendarisch worden.
laatste aanpassing