Partyflock
 
­ Nederland

Metz neemt je mee naar Ibiza

gepubliceerd door , op
Metz on Sunday
1 september 2010
Op Zondag 19 september keert Metz terug op zijn vaste locatie het Prinses Theater te Rotterdam. Deze avond is dan ook het startsein voor weer een aantal spetterende Metz Edities in het Rotterdamse!

Natuurlijk worden jullie op de thuisbasis verwelkomd met een heerlijk drankje en de echte metz hapjes. Dus welkom thuis.

Nadat Metz de afgelopen maanden 2 uitverkochte Beach edities heeft neer gezet op het strand van Rockanje gaat Metz op deze Ibiza Edition terug naar de zomer! Ibiza was on fire dit jaar en de DJ's die dan ook deze avond op de Metz De Bühne verschijnen hebben een klik met het eiland. De Poolparties die daar het afgelopen seizoen hebben plaatsgevonden waren uniek. Een beleving die iedereen nog op zijn netvlies heeft staan.

Vanavond heeft Metz dan ook deze DJ's weten te strikken om speciaal op Metz nog even terug te gaan en te denken aan die mooie zomer op het eiland.

Brothers in the Booth, ja wie kent deze twee mannen niet. Bekend van hun website Link2Party en echte Erick Morillo fanaten. Sinds enige maanden zijn zij nu ook te vinden in de DJ Booth. Verwacht deze avond dan ook iets aparts iets waar deze mannen volledig achter staan! Een beleving die je zeker niet mag missen. Niet voor niets hebben deze mannen nu een eigen vaste vrijdag in Club Vie. Maar op Metz mogen en gaan ze nog iets verder. Wat het is moet je zelf komen voelen en meemaken maar het Ibiza gevoel zal zeker overheersen!

De tweede man is op Metz inmiddels uitgegroeid tot de lieveling van de Metzers. Zijn Ibiza sets staan nog steeds bij iedereen in hun geheugen geschreven. Legendarisch waren ze en ook deze keer neemt mooi boy Jasper Clash je weer mee langs alle uithoeken van het eiland. Verwacht vocals met een techy sound maar ook de tribals zullen niet achterwege blijven in zijn set. Als de organisatie het over Metz on Sunday heeft en de organisatie voegt daarbij de termen strand en zomer aan toe dan is de optelsom snel gemaakt. Uitkomst = MR Metz.

Zijn inspiratie haalt hij uit het fameuze party eiland Ibiza en die internationale sound neemt hij altijd weer mee terug naar Nederland. Hij is resident van het concept en zorgt iedere editie voor een uitzinnige dansvloer. Op alle vorige Metz Edities bracht hij het publiek in extase met zijn set en ook dit keer zal het zweet van alle lichamen stromen met zijn echte Metz sound.

De vocalen zijn deze avond in handen van MC S. Ze maakte haar debuut op de afgelopen Metz on the Beach editie en bezorgde gelijk menig een het kippevel.

Verwacht dus wederom een top avond zoals je van Metz gewend bent. Mooie mensen en de juiste sfeer dat is waar het concept bekend om staat. Dit in combinatie met altijd de juiste DJ's en sound maakt Metz al 10 jaar lang een feest waar als je 1 keer bent geweest altijd blijft terugkomen!

Check voor updates: www.metzonsunday.nl