Partyflock
 
­ Nederland

Rockit Open Air 2010 Timetable

gepubliceerd door , op
ROCKIT Open Air
2 april 2010
De timetable van ROCKIT Open Air is rond. Met nog 5 weken voor de boeg en een zomer die een meer dan mooie intrede heeft gedaan, begint de kaartverkoop ook in een stroomversnelling te komen. Vanaf 11:00 uur staan de artiesten en DJ's weer te trappelen om de bezoekers te vermaken met hun beste tunes en tracks op 31 juli.

Highlites
James Zabiela trakteert op meer dan muziek!
Kom vroeg! De eerste 1500 bezoekers ontvangen namelijk een voucher waarmee ze een exemplaar van de nieuwe compilatie "Masters Series" (van de gelijknamige tour, uitgebracht op Renaissance).
De exemplaren van deze speciale flexi-DVD, waarop naast de compilatie ook 2 exclusieve video's te vinden zijn van een tour diary en the making of the Master Series en screensavers, desktop wallpapers en meer, worden tijdens de set van James Zabiela uitgedeeld. James Zabiela draait van 18:15-19:45 op de TWSTd stage.

Techno Wizzard Jeff Mills voor een bliksembezoek in Nederland
Jeff Mills, de Techno Wizzard uit Detroit brengt op 31 juli een bliksembezoek aan Nederland om weer een opmerkelijke set neer te zetten. Opmerkelijk, want de optredens van deze Detroitse held zijn altijd veelbesproken; doorspekt met energie weet hij met een bijna bovenaardse snelheid tracks aan elkaar te smeden tot een geheel. Dit optreden maakt deel uit van z'n tour om zijn lang verwachte concept en concept, "Sleep Wakes" (Axis Records) te promoten. Jeff Mills staat van 16:00-18:00 in de Static tent.

Dimitri is back!
Een andere held, maar dan van Nederlandse bodem, is natuurlijk Dimitri. Dimitri stond aan De Basis van een stroming waarvan niemand toen kon bevroeden dat deze zo groot zou worden. Als een ware ambassadeur introduceerde hij wekelijks nieuwe tracks op de Nederlandse dansvloeren. Thuisbasis: de legendarische RoXy. Voor velen de onbetwiste Koning, want eerlijk is eerlijk: Het is als zoeken naar een speld in een hooiberg om een DJ te vinden die het gevoel weet te evenaren die Dimitri in zijn hoogtij dagen wist te creëren op de dansvloeren. Dimitri sluit The Flipside af op het eiland (21:30-23:00)

Naast deze drie grootheden treden er natuurlijk meer artiesten op bij ROCKIT Open Air. De line-up ziet er veelbelovend uit. Zie voor de volledige timetable www.rockitopenair.nl of klik op de link naar het evenement.

Afterparties
Na het festival zijn er natuurlijk weer de gebruikelijke afterparties in Club Poema (Utrecht) en Studio 80 (Amsterdam). Beide afters beginnen om 23:00 uur. De line-ups worden in de eerste week van juli bekend gemaakt.

Kaarten a € 45,-(excl. fee) zijn verkrijgbaar via www.rockitopenair.nl en www.fca.nl.
Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar bij alle Primera winkels in het land.
De voorverkoop voor de afterparties start maandag 5 juli aanstaande en zijn verkrijgbaar via dezelfde kanalen.

ROCKIT Open Air - Never Grow Up!
Zaterdag 31 juli 2010
Maarsseveense Plassen, Maarssen (Utrecht)
Open: 11:00 - 23:00

Meer info:
www.rockitopenair.nl
www.fca.nl

12 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
heerlijk intiem festival :cheer:
laatste aanpassing
 
Nature One
Dimitri (y) fijn dat ie terug is!
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 63115, 23766}
Uitspraak van <3 11:11 <3 op donderdag 1 juli 2010 om 08:53:
Dimitri fijn dat ie terug is!

Klinkt goed
Wordt weer helemaal top heb er nu al zin in!!! Hoop dat het net zo chill wordt als vorig jaar..
blijft een heerlijk feest.. gaat het 5e jaar op rij worden voor me

Uitspraak van Ro...:banana: op woensdag 30 juni 2010 om 15:26:
Uitstekende timetable bij Rockit
Artiest {SHOWLIST artist 33552, 687, 14846}
Krijgen in ieder geval beter weer dan twee jaar terug, haha
laatste aanpassing
Ik verkoop twee tickets voor € 40,- per stuk. PB maar bij interesse!