Partyflock
 
­ Nederland

Intents Festival opbouwmovie
Timetable and latest info day 2

gepubliceerd door , op
Beste astronauten, aliens, maanmannetjes: Intents bezoekers!
Het Intents Festivalterrein begint al goed vorm te krijgen. De eerste tenten staan al te wachten om gevuld te worden met dansende bezoekers. Oisterwijk loopt vol met trucks die volop nieuwe ruimte-attributen komen brengen. The ultimate universe is under construction, maar ze hebben wel alvast een voorproefje voor je:



Daarnaast kan de organisatie jullie blij maken met het volgende: één ding is in ieder geval al helemaal in elkaar geknutseld...de enige, echte, langverwachte Intents timetable!

Zondag: House, urban & electro
House-arts: Launch Platform

14:00 15:00 Nouveaubeats
15:00 16:00 Emas
16:00 17:00 Apster
17:00 18:00 R3HAB
18:00 19:00 Billy the Klit
19:00 20:00 Vato Gonzalez & MC Tjen
20:00 21:00 Quintino ft. Mitch Crown
21:00 22:00 Hardwell
Live music by Katya Gabeli & Norman Soares
Hosted by Mitch Crown & Mc Apster

Inside-Out: Deep Space
14:00 14:45 Stefan K
14:45 15:45 BIGGI
15:45 16:45 La Fuente
16:45 17:45 ElectroForze
17:45 18:45 Bassjackers
18:45 19:15 Live: Space Pirates
19:30 20:00 Live: Boef en de Gelogeerde Aap
20:00 21:00 DJ Duustere DNS presents: Superjam ft. Diggy Dex, Skiggy Rapz & Mr. Nathan
21:00 21:45 Live: Dio
21:45 23:00 Real El Canario


Belangrijke informatie
Legitimatie

De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden om je te legitimeren. Neem daarom een geldig en origineel legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt omgeweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de Politie Oisterwijk. Dit is 'zero tolerance'. Pas op wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoApparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera's met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is niet toegestaan om professionele fotoApparatuur mee te nemen. Ook het meenemen van een filmcamera is niet toegestaan. Er zullen door verschillende fotografen foto´s gemaakt worden. O.a. voor Partyflock, dj guide, en uiteraard de Intents Festival fotosite.

Roken
Per 1 juli 2008 zijn de Nederlandse horeca, sport, kunst en cultuur rookvrij. Op festivals mag overal gerookt worden met uitzondering van festivaltenten, deze worden gezien als horeca gelegenheid en hier geldt tevens het rookverbod.

Kluisjes
Ook dit jaar staan er weer kluisjes. Deze zijn te gebruiken om jassen, tassen en andere zaken in op te bergen. De borg bedraagt 5,00 euro, deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan.

Spullen
Wat mag je wel en niet meenemen. Eten en drinken mogen niet het terrein op. Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee.

Toiletten
Er wordt streng opgetreden tegen wildplassen. Alle toiletten zijn gratis, zorg dat je hier dus ook gebruik van maakt.

Auto & Parkeren
Er kan deze dagen gratis geparkeerd worden op de aangegeven parkeerplaatsen. Volg hiervoor de borden met daarop P1 en P2 weergegeven. Er zullen verkeersregelaars zijn om alles vlot te laten doorstromen.
Adres voor navigatie: Sportlaan, Oisterwijk.

Gratis Pendelbussen
De gehele dag zullen er gratis pendelbussen op en neer rijden tussen NS station Oisterwijk en het festivalterrein. Met deze pendelbussen ben je binnen 5 minuten op het festivalterrein. Let op: de laatste pendelbus rijdt vanaf het festivalterrein om 00:15 naar het station. Houdt hier dus rekening mee!

Festivalmarkt
Er is een festivalmarkt aanwezig waar je van aller handen spullen kunt kopen. Er staan stands waar je terecht kunt voor onder andere zonnebrillen, hebbedingetjes, kleding/petjes en andere toebehoren. Daarnaast kun je sigaretten kopen op het festivalterrein.

Ticketinformatie
Met de prachtige weersvoorspellingen voor aankomend weekend in het vooruitzicht vliegen de tickets over de toonbank. Wil ook jij dit geweldige festival niet missen, koop dan snel je ticket voor Intents Festival 2010
Zondag 6 juni (hottest house & more):
Flight ticket: € 17,50
First Class Flight Ticket (VIP): € 30,00

Combiticket (zaterdag/zondag):
Flight combiticket: € 35,00
First Class Flight combiticket (VIP): € 55,00 (SOLD OUT)
Flight tickets en combitickets zijn verkrijgbaar via Belcompany en Primera, www.intentsfestival.nl en www.timoco.nl

5 opmerkingen

 
zeld\fs ik nen er morgen hopelijk :D:D

wordt weer het gras laten luchten met me naald hakken oopsy