Partyflock
 
­ Nederland

Mascarada

gepubliceerd door , op
Mascarada
18 december 2009
Mascarada keert met dikke line-up terug naar de Monza in Utrecht
Voor de tweede keer strijkt het populaire gemaskerde concept neer in de Monza. Zaterdag 23 januari is het tijd voor “Mascarada“, het gezelligste house feest vol pracht en praal en de beste house muziek met dit keer in de line-up: Sunnery James & Ryan Marciano (2hour set), Baggi Begovic, Chris Rox b2b Jasper Clash, Marc MacRowland & MC Jessie K.

Ook deze editie laat Mascarada niet onopgemerkt voorbij gaan. Wat dacht je van een 2 uur set van de Glamour Boys Sunnery James & Ryan Marciano. Overal waar deze mannen verschijnen is het dringen voor de Dj booth. Gillende meiden die zich nu dus onherkenbaar achter hun masker kunnen verschuilen en dampende lichamen op de dansvloer zorgen elke keer voor een uitzinnige vreugde tijdens hun set. Op deze editie maken ze hun debuut op Mascarada, wees erbij en geniet!

Als tweede in de rij en zeker niet de minste, komt de man achter de decks die muziek ademt, drinkt en zelfs eet. Baggi Begovic zal na zijn indrukwekkende set op Mascarada in ’s Gravenzande, waar hij het dak eraf draaide, ook in Monza van zich laten horen. Zijn platentas gevuld met de sound van Mascarada is er eentje waar Baggi zeer zuinig op is. Als hij hem opent weet je niet wat je te wachten staat. Ook voor Baggi zet jij deze avond je masker op.

Het volgende duo dat langs komt staat in de Monza bekend als de mannen van Latin Lovers. Maar deze avond zullen ze jullie verrassen. Geen Latin maar dikke beats en stevige vocals die Jasper Clash & Chris Rox door de Monza zullen blazen. Het is een genoegen om deze twee mannen elkaar te zien opzwepen achter de decks. Elke keer weer weten zij het publiek te overtuigen van hun kunnen. Stil staan is dan ook tijdens hun set niet toegestaan.

De resident van Mascarada mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje. Marc MacRowland weet wat er op Mascarada van hem verwacht wordt. Zijn sound en zijn uitstraling maken van Marc een Dj waar je niet meer omheen kan. Deze avond is hij de man die nog meer mysterie toe zal voegen. Want wat gaat hij doen? Welke plaat zal hij deze keer weer uit de Funktion One speakers laten galmen? Dit weet je alleen als je erbij bent en je laat meenemen in een reis die Mascarada heet.

De vocalen zullen deze avond worden verzorgd door de meest sexy MC die Mascarada voor jullie kon vinden. Jessie K is een echte “houseangel” met een stem zoals je die nog maar zelden tegenkomt in de scene. Een voice die zeker kippenvel bezorgt!

Het concept waarbij de mysterieuze beleving hoog in het vaandel staat, is Mascarada!
De sfeer en het uitzinnige publiek zorgen altijd op iedere editie voor een volle dansvloer, waarbij de handen de lucht in gaan en de mensen niet stil kunnen blijven staan. Stel je eens voor; de broeierige, decadente sfeer uit Venetië, mensen die de gehele avond gemaskerd in hun mooiste uitgaanskleding lopen, met overheersend parfum en een scala aan tres chique en etiquette die de boventoon voeren. Keer weer terug naar deze tijd en dans op de house muziek zoals deze bedoeld is. Zaterdag 23 januari zet jij je masker op en zorg je dat je op tijd aanwezig bent zodat je niks gaat missen van deze nu al legendarische avond.

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 20224, 106925, 63696}
de Glamour Boys Sunnery James & Ryan Marciano :lol: