Partyflock
 
­ Nederland

Matrixx klaar voor Goldmember op 21 november

gepubliceerd door , op
Matrixx klaar voor Goldmember op 21 november
12 november 2009
Zaterdag 21 november organiseert Crazyland samen met Matrixx een van de hotste feesten van dit moment: Goldmember. Naast het feit dat de organisatie volledig uitpakt deze avond met show, entertainment en de juiste vibe, zullen Chuckie, R3HAB, Billy the Klit, Mike S vs Ko-c, Quintin en Sidney Samson de avond muzikaal aankleden.

Drie uitverkochte edities in Marcanti bewijzen dat Goldmember meer is dan een reguliere dance-avond. Goldmember is een totaalbeleving. Zoals je van Crazyland en Matrixx gewend bent kom je ogen en oren tekort als het gaat om entertainment en show: Sexy danseressen, spectaculaire theateracts, de dikste laser- en lichtshows en natuurlijk de vol enthousiaste partycrowd.

Zonder een uitzinnig publiek is een feest geen feest. Om het eenheids- en groepsgevoel te stimuleren heeft Goldmember een heldere dresscode: Black & Gold. Deze dresscode zorgt niet alleen voor de juiste vibe op het feest zelf, maar geeft je voorafgaand aan het feest ook al die positieve kriebel, als je jouw perfecte Goldmember outfit aan het uitzoeken bent. Goldmember is een totaalbeleving. Zorg er tenminste voor dat jouw top, shirt of blouse zwart- en/of goudkleurig is. Uitsluitend donkere broeken zijn toegestaan.

Wat niemand ontgaan is, is dat Matrixx een fantastische metamorfose heeft ondergaan. En laat het nu net zijn dat de club na haar verbouwing prachtig goud kleurt. Kortom heeft Goldmember alles in zich om een avond te worden die je niet snel zal vergeten, omdat alles klopt en alles past. Goldmember is een totaalbeleving en jij bent uitgenodigd als speciale gast, jij bent 21 november speciaal en de avond draait om jou… jij bent Goldmember.

Tickets kosten 17,50 (ex fee) en zijn te koop via Paylogic en op www.matrixx.nl. VIP tickets kosten 27,50 (ex fee) . Er zijn ook enkele VIP-tafels te reserveren via info@matrixx.nl . Wie nog niet in de verbouwde Matrixx is geweest, de vip is nu boven op het nieuwe balkon met een schitterend uitzicht over de hele club.

15 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
heerlijk kan niet wachten...
 
Ik ook niet :cheer:
 
dan al qlimax! :)

anders was ik hier wel heen gegaan
Matrixx klaar voor Goldmember...
Matrix klaar, wij klaar! :yes:
 
als dat geen knallen wordt!!!
woehoe ben er helemaal klaar voor!!!
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Vett !!!
Denk dat dit een heerlijk muzikaal hoogtepunt zal worden :K


Ook leuk om eens om de hoek een crazyland feestje te kunnen pakken (Y)
 
Wordt weer een geweldig feest!!!
Hier kijk ik nou echt naar uit!! :cheer: :cheer: