Partyflock
 
­ Nederland

Electronation presents
Terry Toner 10 uur marathonset @ Woodstock 69

gepubliceerd door , op
Electronation presents
26 augustus 2009
FeestTerry Toner · 10th marathon set
Datumzondag 30 augustus 2009
LocatieWoodstock 69 Site
Zondag 30 Augustus is het weer zover..Terry Toner zal neerstrijken in de moeder der vaderlandse strandtenten voor zijn jaarlijkse 10 uur durende marathonset. Woodstock 69, de laatste strandtent aan het Bloemendaalse boulevard blijft een van de meest bijzondere locaties waar elke weekend weer een Ibiza achtige ambiance word gecreëerd met de kopstukken uit de nationale en internationale Dj-scene.

Deze mini-festivals op het strand blijven altijd een hoogtepunt van de zomer of het nou mooi weer is of niet en om eerlijk te zijn, wat is er perfecter om na al het festivalgeweld van de dag ervoor je te begeven in een omgeving van goede muziek, zon, strand en een verdwaalde zee in de nabijheid? Naast de 10 uur durende set van Terry zal de binnenruimte over worden genomen door lokale lokale talenten Tron, Jimnastics, Vinnie Mattone, EL EL, Public Speakers, Teenage Luck & Paul Sebastian.

Als een van de kopstukken van de Amsterdamse organisatie ElectroNation is Terry Toner al jaren een begrip in de vaderlandse scene. Zomer 2009 kruipt al langzaam naar het einde en met gigs op verschillende mainstages waaronder Dancevalley, Loveland, Outdoor Stereo en optredens en residencies in Sonar Festival (Barcelona), Cafe Danvers (Antwerpen) en Klinch (Melkweg) is zijn marathonset een gepaste hoogtepunt van zijn zomer.

Om 14.00 zal hij uit de startblokken gaan voor een 10 uur durende muzikale reis dat van Italo, Space Disco, Deep-, Minimal-, Tech-House uiteindelijk zal eindigen in zijn welbekende energieke Electro en Techno sound.

Dit is nog een sfeer impressie die we hebben kunnen vinden van afgelopen edities.




Entree is gratis tot 15.00 daarna is het 7,50€ incl. een drankje.
De 30 graden en zon is in ieder geval besteld, nu nog hopen dat ie er is en hopelijk tot dan!

Zondag 30 Augustus
Outside:
Terry Toner 10uur marathon
Inside:
Tron, Jimnastics, Vinnie Mattone, Public Speakers, Teenage Luck & Paul Sebastian
Woodstock69, Bloemendaal aan zee
Entree tot 15.00 gratis, daarna 7,50€ incl drankje

www.woodstock69.nl
www.electronation.nl
www.facebook.com/terrytoner

2 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
:respect: