Partyflock
 

Lakedance data en line-up bekend

gepubliceerd door , op
Lakedance data en line-up bekend
10 mei 2009
Zaterdag 27 juni is het weer tijd voor het meest zomerse feest van het Zuiden Lakedance, bij Sunrise op Aquabest. Cocktails, warm publiek en meeslepende house dj's garanderen een heerlijke dag op het Brabantse strand, van 12.00 tot 23.00 uur. Aan het einde van het strandseizoen volgt traditiegetrouw op dezelfde locatie een tweede Lakedance editie. De organisatie heeft deze week bekend gemaakt dat dit zal zijn op zaterdag 22 augustus.

Na zes eerdere edities is het duidelijk dat Lakedance een blijvertje is. Het concept heeft een goede naam opgebouwd, qua aankleding, sfeer en strandgevoel. Lakedance is ook in 2009 een betaalbaar mini festival, waar kwaliteit voorop staat. De Lakedance line-up is dit jaar dikker dan ooit! Bezoekers kunnen rekenen op house dj's van eigen bodem die tot de wereldtop behoren of spoedig behoren, zoals: Laidback Luke, Funkerman, Erick E, Bart B More, Hardwell, Mason, Jeroenski, Sunnery James & Ryan Marciano, Bjorn Wolf, Dirk Dali, KruH, Shermanology, Jordy Lishious, Daniel Bovie & Roy Rox en percussionist Medito. Ook de Duitse headliner Sharam Jey staat 27 juni op het programma. Met zijn mix van house, techno, electro en disconouveau brengt hij een muzikale tsunami teweeg op het strand van Aquabest.

Binnen in Sunrise presenteert Lakedance de 'Salsa Breeze Area' waar een tiental dj's zomerse tunes verzorgt een mix van salsa, latin house en andere Caribische invloeden. Sfeervolle Salse Breeze feesten worden al drie jaar georganiseerd bij Sunrise. Dit concept wordt nu voor het eerst doorgevoerd op Lakedance, en later dit seizoen ook bij feesten van Extrema. Het swingende lijf even de welverdiende rust gunnen kan 27 juni in het lounge gedeelte of bij de massage stand, waar professionele masseurs vakkundig te werk gaan. Het tropische decor, verschillende cocktailbars en een uitgebreide food area maken het Lakedance feest compleet.

Early Bird Aktie & combitickets
De voorverkoop van Lakedance tickets is keihard van start gegaan. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.lakedance.nl en bij alle Primera winkels. De 500 Early Bird tickets (à 25 euro ex fee) zijn bijna uitverkocht! De prijs van kaarten die daarna verkocht worden blijft gelijk, maar kopers van een Early Bird ticket worden verrast met exclusieve privileges:
- Aparte VIP ingang bij aankomst
- Gehele dag toegang tot het Lakedance VIP deck incl. (cocktail)bar
- Gratis welkomstcocktail op VIP deck + exclusieve Lakedance gadget
Meer details over de invulling en opzet van het VIP deck worden binnenkort bekend gemaakt op www.lakedance.nl. Zeker is dat vroege vogels er 27 juni warmpjes bijzitten!

De tweede editie van Lakedance vindt later dit jaar plaats op zaterdag 22 augustus. Ook voor deze editie zijn er nu 500 Early Bird tickets verkrijgbaar, die recht geven op de VIP behandeling. Daarnaast zijn er combitickets te koop die toegang verschaffen tot beide Lakedance edities, voor een gereduceerde prijs van slechts 40 euro (ex fee). Degenen die reeds een kaartje voor Lakedance 27 juni gekocht hebben en dit graag willen 'upgraden' naar een combiticket kunnen een mailtje sturen naar: info@lakedance.nl. Combitickets zijn exclusief de genoemde VIP faciliteiten die bij de Early Bird tickets inbegrepen zijn.

Winactie
Wil je twee vrijkaarten winnen en ben je in een creatieve bui? Druk 'het ultieme Lakedance gevoel' uit in beelden of woorden, bijvoorbeeld door middel van een foto, filmpje, gedicht en/of andere leuke tekst. Maar liefst 25 inzendingen worden beloond met twee vrijkaarten en online geplaatst op www.lakedance.nl. De beste/origineelste inzending wint (naast 2 vrijkaarten) ook een Meet & Greet met één van de Lakedance dj's onder het genot van een flesje rosé! Mail (voor maandag 8 juni) jouw interpretatie van het ultieme Lakedance gevoel naar: prijsvraag@lakedance.nl. Typ in het onderwerp van je e-mail: 'ultieme Lakedance gevoel' en vergeet niet aan te geven met wie van de optredende Lakedance artiesten je een Meet & Greet zou willen. Succes!

Sunrise
Officieel is de Sunrise vanaf 1 mei weer dagelijks geopend voor strandliefhebbers. De beachclub aan het water van recreatiepark Aquabest in Best heeft de eerste zonnige dagen met veel bezoekers al achter de rug. De capaciteit qua ligbedden is dit seizoen flink verhoogd, er zijn nieuwe comfortabele VIP bedden gemaakt en het aantal bars is uitgebreid. Het strand is flink onder handen genomen doordat er een boulevard is gecreëerd met echte palmen. Het resultaat: een Caribisch totaalplaatje in eigen land! Ook het indoor gedeelte van de Sunrise is verbouwd en heeft een trendy transformatie ondergaan. De Sunrise crew zet alles op alles om er voor het publiek een onvergetelijke zomer van te maken. Met als jaarlijks terugkerend hoogtepunt Lakedance, georganiseerd door First Vision. Voor meer informatie zie: www.beachclubsunrise.nl.

4 opmerkingen

Lakedance is altijd een prachtig feest op een geweldige lokatie!!
(Y)
Uitspraak van 'N'Atty op zondag 10 mei 2009 om 16:40:
Lakedance is altijd een prachtig feest op een geweldige lokatie!!

Mee eens dikke, komde gij ok dan?!

Poupou en DeesQe Aanwezig :yes:
;)
laatste aanpassing
Wordt gezellig feestje.