Partyflock

Beachclub Sunrise

Beachclub Sunrise

Sunrise (afbeelding)
AdresEkkersweijer 3
5681 RZ
Best
Telefoon+31 49 93 27 511
SiteSite beachclubsunrise.nl
E-mailinfo@beachclubsunrise.nl
Aanwezigheidfacebookpage
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Sunrise via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Sunrise
152 bezoekers
Statistieken


x
101·feesten
1·in de toekomst
100·in het verleden
45·nieuwsberichten
1·fotoshoot
269·foto's
5·video's
5905·kliks
8671·bezoekers · herkomst
5233·unieke bezoekers
120Partyflockfans · herkomst
5.9 KFacebooklikes
2249·albumfoto's
1·opmerking
4·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (2966 stemmen)
Nieuws
kletskoek & chill
19 september 2017
Barbecue, chillen, vrienden, deephouse, techhouse en een vleugje techno. Er is toch niks beters om het weekend zo af te sluiten?
Kletskoek
11 februari 2017
Kletskoek ist wieder zurück! Zaterdag 18 maart 2017 haalt Kletskoek de gezellige sfeer van onze geliefde oosterburen naar Aquabest.
Salsa Breeze
27 januari 2017
Op 5 februari is het weer tijd voor Salsa Breeze; the best of Latin and Urban music in one dance party at Beachclub Sunrise Aquabest. Een uniek concept in het zuiden van Nederland. Een stijlvolle beachclub, een multicultureel publiek en vier verschillende danszalen smelten samen tot één superzwoele breeze.
Een uniek partyconcept in het zuiden van Nederland. Een stijlvolle beachclub, een multicultureel publiek en vier areas met de allerbeste Latin en Urban muziek smelten samen tot één superzwoele breeze.
Kletskoek is back! Zaterdag 19 maart 2016 gaat Kletskoek van 13:00 tot 23:00 uur bij Beachclub Sunrise op zoek naar 'The American Dream'. Na twee zomerse hostings op Lakedance en een ijskoude editie op Winter Park Festival, is het weer tijd voor een echt Kletskoekfeestje. Met deze instelling én natuurlijk een meer dan fijne line-up, bestaande uit onder andere Kaiserdisco en Michel de Hey, zorgt Kletskoek voor Amerikaanse taferelen bij Beachclub Sunrise in Best.
Op donderdag 31 december 2015 is Beachclub Sunrise op Aquabest bij Eindhoven wederom het magische decor van Masquerade Midnight. Van 21:00 tot 05:00 zorgt een zeer divers programma, intieme sfeer en een grote vuurwerkshow op het moment suprême voor de perfecte start van het nieuwe jaar! Masquerade Midnight is ieder jaar steevast uitverkocht en biedt met een uniek all-inclusive concept een zorgeloos oud & nieuw feest waarin mooie herinneringen en nieuwe mogelijkheden centraal staan.
Kletskoek
23 januari 2015
Zaterdag 7 maart 2015 van 14:00 tot 23:00 uur gaat Kletskoek bij Beachclub Sunrise, aan het water van Aquabest, op een Oosterse tour tijdens een splinternieuwe en frisse sushi editie!
Woensdag 31 december 2014 wordt het jaar weer volledig in stijl afgesloten met inmiddels al de vijfde editie van Masquerade Midnight. Het all-inclusive feest vol diversiteit en een intieme sfeer staat ook dit jaar aan de vooravond van een nieuw jaar met mooie herinneringen en nieuwe mogelijkheden. De drank is inbegrepen, hapjes zijn aanwezig in de vorm van een buffet en een grote vuurwerkshow is het hoogtepunt tijdens de jaarwisseling.
Ook deze zomer gaan Salsa Sensation de latinliefhebbers weer extra verwennen met Salsa Breeze @ The Beach. Een uniek partyconcept in het zonnige zuiden. Een stijlvolle beachclub, een multicultureel publiek en vier area's met de allerbeste urban en latinmuziek smelten samen tot één superzwoele breeze.
Ook deze zomer gaan Salsa Sensation & Beachclub Sunrise de latinliefhebbers weer extra verwennen met Salsa Breeze @ The Beach. Een uniek partyconcept in het zonnige zuiden. Een stijlvolle beachclub, een multicultureel publiek en vier area's met de allerbeste urban en latinmuziek smelten samen tot één superzwoele breeze. Iedereen wordt letterlijk in het zonnetje gezet, omringd door heerlijke live muziek en entertainment. Noteer dus in je agenda: zondag 6 juli, Salsa Breeze @ The Beach! Top live acts, swingende dansworkshops, opzwepende shows, danseressen en de beste DJ's.
4 waarderingen
:woep:­Swift:­woep:
Nu nog wat techno/minimal feestjes hier :yes:
R½je.
altijd goed te doen :)
Georgeku
geweldig
WVT
Beachclub Sunrise

1 opmerking

gastelijst wie wil dat niet .....­ iedereen toch