Partyflock
 

CHemistry vertrekt van Amstelveld op Koninginnedag naar Westerpark

gepubliceerd door , op
CHemistry vertrekt van Amstelveld op Koninginnedag naar Westerpark
3 april 2009
FeestChemistry Q-Day · Queensday open air stage
Datumdonderdag 30 april 2009
LocatieWesterpark Site
Het Amsterdamse Westerpark wordt the-place-to-be met Koninginnedag. Chemistry Q-Day verhuist naar deze nieuwe plek waar Amsterdammers (en buitenlui) kunnen genieten van meer ruimte tijdens twee grote gratis open-air evenementen. En niet alleen Chemistry Q-Day zal op deze nieuwe plek te vinden zijn, er is meer te doen in het Westerpark. Verwacht wordt dat dit de komende jaren dan ook the place to be zal worden tijdens Koninginnedag in Amsterdam! We come together!

Koninginnedag is een van de mooiste dagen van Amsterdam. Naast de vrijmarkt en buitenspelen die een bijzondere sfeer met zich meebrengen, zijn de afgelopen jaren voornamelijk de grote feesten in de stad de smaakmakers van het Koninginnefestijn. Hierbij was het podium van Chemistry Q-Day elk jaar een van de populairste locaties waar ‘het’ gebeurt; de afgelopen jaren te vinden op het Amstelveld waar voornamelijk de Amsterdammer zijn plek vond. Afgelopen jaren werd het echter zo populair dat het eigenlijk te druk werd. Daarom heeft Chemistry Q-Day, na overleg met buurt en gemeente, besloten met haar Q-day events naar een plek te verhuizen waar haar publiek wat meer ruimte heeft en beter geluid ten gehore gebracht kan worden. Kortom, de juiste ingrediënten voor een echte Koninginnedagknaller! (Het GayPride-event op 1 augustus blijft wel op het Amstelveld!).

Op woensdag 29 april wordt er net als vorig jaar in de Koninginnenacht een speciale ‘live’ editie van Rekord3r neergezet. Rekord3r mag dan vanaf 19.00 uur “live-music” ten gehore brengen op een terrein waar de tech-sound al diep geworteld is. Tijdens Koninginnedag op 30 april brengt Chemistry Q-Day vanaf 12.00 uur haar vaste ingrediënten die het al ruim 15 jaar aan  het Amsterdamse publiek voorschotelt. Housemuziek van het beste soort gebracht door dj’s en andere speciale gastoptredens. Het feest in het Westerpark is uiteraard vrij toegankelijk voor iedereen met een goed humeur, de juiste dansschoenen en een flinke dosis energie! Chemistry Q-Day zorgt voor het geluid, goed weer, de nodige drankjes en een mooie herinnering aan Q-day 2009! Beide events worden neergezet in samenwerking met De WesterUnie.

11 opmerkingen

Dit is echt geweldig nieuws! Housen in mn achtertuin, ik hoopte al dat er meer met het terrein zou gebeuren op Westerpark live na!

Dit jaar hebben we ook al:

Joss Stone
Simply Red
Lenny Kravitz
Anouk

op het Westerpark terrein
 
Uitspraak van kbm_ op zaterdag 4 april 2009 om 14:15:
Housen in mn achtertuin,
"Het Amsterdamse Westerpark wordt the-place-to-be met Koninginnedag

Oneens! Maar gezellig wordt het vast wel!!!
Artiest {SHOWLIST artist 66903, 56925}
word echt wel de place to be !!
 
het is al the place to be...blij dat ik hier al jaren woon
CU@queensday
laatste aanpassing
Lekkerrrr.....denk dat de sfeer daar wel wat chiller zal zijn dan in de stad!! Geen spontaan verdwaalde toeristen :D
Uitspraak van MissMandy op maandag 6 april 2009 om 12:23:
Lekkerrrr.....denk dat de sfeer daar wel wat chiller zal zijn dan in de stad!! Geen spontaan verdwaalde toeristen

dat denk/ hoop ik ook!
hoorde ik nou net dat ze stiekum toch iets op amstelveld doen?
Amsterdam! We come together!

:lief: