Partyflock

Westerpark

Westerpark

AdresHaarlemmerweg
1014 BE
Amsterdam
SiteSite amsterdam.nl/westerpark
Aanwezigheidfacebookpage
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Westerpark via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Westerpark
video's 8578 bezoekers
4play & linx, ABSOLUTE., Alainde Lon, Alex & Digby, Alex Kaseta, Amrick Channa, Anhy Rossan'O, Attack Attack Attack, Ben Fresh, Ben Manson, Big General, Boris Ross, Bramsterdam, Carlos Valdes, CKDerk, Coco Cole, Covergirl Sunny, D-Luzion, De Deurzakkers, DiVine, en nog 56 andere artiesten → (nog niet compleet)
video's 8517 bezoekers
Adam Turner, Alex Sinclar, AleXio, Andrea Cichecki, Anne Faye, Ari Versluis, Asaf Dolev, Ben Manson, Benny Rodrigues, BUSH BUSH, Carlos Valdes, Ceciel Moyano, Charlie, Chris Bekker, Christal Empire, D'Alessandro, Deepneue, Diederella, Disco Smack, Doppelgang, en nog 40 andere artiesten →
Statistieken


x
28·feesten
2·in de toekomst
26·in het verleden
14·nieuwsberichten
5·fotoshoots
398·foto's
41·video's
1177·kliks
4461·bezoekers · herkomst
3114·unieke bezoekers
29Partyflockfans · herkomst
5.6 KFacebooklikes
96·albumfoto's
1·opmerking
zeer goed·stemresultaat (1133 stemmen)
Nieuws
Milkshake Festival, zaterdag 29 en zondag 30 juli in het Amsterdamse Westerpark, brengt Wham'bam Thank You Ma'am, een ode aan Wham, ter ere van de onlangs overleden George Michael.
Inmiddels een welbekend en hysterisch fenomeen: Milkshake! Voor het 5-jarig jubileum een heel weekend lang op zaterdag 30 en zondag 31 juli. Het Westerpark-terrein wordt opnieuw omgetoverd tot een spektakel met wel 18 stages waar iedereen kan genieten zonder hokjes en grenzen. Milkshake presenteert de line-up, met optredens van onder andere Peaches, New York Divas Amanda Lepore en Lady Bunny, Mykki Blanco, Le1f, Tiga, Phalerieau, Nickie Nicole, Willie Wartaal en Egbert Jan Weeber. Met daarbovenop een uitgebreide randprogrammering belooft het een magisch weekend te worden!
Milkshake organiseert in 2016 haar vijfde editie en dat mag gevierd worden. Speciaal voor dit jubileum is de mogelijkheid er om de feestvreugde te verdubbelen door er een tweedaags festival van te maken.
Op woensdag 15 juli organiseert Milkshake festival in samenwerking met 10,000 HOURS een mooie dag voor een goed doel: de ouderen van de twee roze senioren-tehuizen in de buurt van Westerpark en ook voor kinderen tot 12 jaar, woonachtig rondom Westerpark, die 'hun grasveld' moeten missen door de op- en afbouw van het festival. Milkshake's oneliner 'For all who love..' staat hierbij centraal.
Vorige week waren de eerste zongenaamde 'Early Flirts' binnen 6 minuten uitverkocht. Gisteren om 12:00uur startte de tweede ronde van Milkshake's Early Flirt Tickets en worden ook de stage-hosts bekend gemaakt. De line-up van de stages maakt Milkshake binnenkort bekend.
Na twee uitverkochte edities presenteren AIR en Paradiso u wederom met gepaste trots de derde editie van Milkshake festival, bekroond met een Gouden Kabouter in de categorie 'Beste Eendaags Festival 2012' en in 2013 geopend door de burgemeester van Amsterdam! Op zondag 20 juli 2014 vindt Milkshake plaats in het Westerpark te Amsterdam. De earlybird-tickets waren onlangs in 8 minuten en 30 seconden uitverkocht. 3
Buiten Westen, hét festival voor vrije geesten en geluiden vindt dit jaar voor de derde keer op rij plaats in het Westerpark, ditmaal op zaterdag 19 juli. Binnen een mum van tijd heeft het festival zich geprofileerd als een vrijzinnig en eigentijds evenement en na twee uitverkochte edities ligt de lat dit jaar weer hoger.
Een collectief van Nederlandse dj's zal aanstaande zondag op het Milkshake Festival in Amsterdam een poging doen om de snelst geproduceerde videoclip van Nederland te maken. dj When Harry Met Sally en producers de Bondiboyz zullen verantwoordelijk zijn voor de uiteindelijke uitvoering van de clip en de muziek. 2
Buiten Westen, het festival voor 'vrije geesten en geluiden', keert op zaterdag 20 juli terug in het Westerpark. Een programma vol muzikanten, kunstenaars, ambachtelijke cateraars en andere jonge creatievelingen zorgt er voor dat creatief talent en cultuurliefhebbers elkaar dit jaar weer in het mooie volkspark te Amsterdam West vinden.
Na een succesvolle eerste samenwerking presenteren AIR en Paradiso u met gepaste trots de tweede editie van Milkshake festival, onlangs bekroond met een Gouden Kabouter in de categorie 'Beste Eendaags Festival 2012'. Op zondag 21 juli 2013 vindt Milkshake plaats in het Westerpark te Amsterdam. 6

1 opmerking

Westerpark ! me oude buurtje TOP
laatste aanpassing