Partyflock
 
­ Nederland

Confusion 10th Edition

gepubliceerd door , op
Confusion 10th Edition
20 november 2008
FeestConfusion · The Italian Godfathers
Datumvrijdag 28 november 2008
LocatieHooizolder
FeestA New Beginning
Datumvrijdag 19 december 2008
FeestNo Excuse · Confused B-Dayz: 87 jaar verwarring
Datumvrijdag 30 januari 2009
FeestA New Generation
Datumvrijdag 27 februari 2009
Confusion 10th ed. : The Stunned Guys exclusive 2 hour set

Meer dan zes maanden hebben de liefhebbers weer moeten wachten, maar het is weer bijna zover! Vrijdag 28 november is het eindelijk weer tijd voor het verwarrendste en meest gekoesterde concept van Confused Events in de grootste discotheek van Zeeland, Discotheek de Discotheek de Hooizolder. It's time for Confusion!

Op 14 mei 2004 zag het eerste concept van de organisatie Confused Events het daglicht onder de naam Confusion. Door het concept exclusief te houden en het niet meer dan 2 keer per jaar te organiseren heeft de organisatie in de afgelopen jaren de kwaliteit van het evenement en van de line up altijd hoog en boeiend weten te houden. In deze 4,5 jaar kan men wel zeggen dat Confusion één van de succesvolste concepten is binnen de hardere stijlen in Zeeland, en hiermee een begrip in de provincie die de verschillende generaties binnen de hardcore verbind. Zowel de nieuwe generatie als de party peeps die al jaren mee lopen kijken ver van ter voren uit naar deze avond, om zo weer lekker een nachtje los te gaan op de verschillende stijlen van de hardcore.

Buitenom de mensen uit de provincie zelf, heeft Confused Events al heel wat groepen vanuit o.a. Brabant, Zuid-Holland en België weten te verwelkomen, en alsnog zijn hier alleen maar positieve reacties uit voort gekomen. Uiteraard is het de bedoeling dat nog veel meer mensen dit evenement gaan meemaken, om zo de unieke sfeer van Confusion te ervaren.

Confusion: 28-11-08

Het magische getal van 10 word deze avond bereikt met Confusion. Voor deze speciale gelegenheid is gekozen om eindelijk één van de ‘’all time favorites’’ uit Italie naar Nederland over te vliegen. Nederland heeft Paul Elstak als godfather of hardcore. Maar in Italie, waar de echte ‘’godfathers’’ oorspronkelijk vandaan komen hebben ze niemand minder dan:
[img width=250]http://album.partyflock.nl/50220740.jpg?nocache;62811443[/img]{non-image link}

Voor deze 10e editie is gekozen om de hoofd act ruim te tijd te geven om te laten horen waar hun voor staan. Dit houdt in dat The Stunned Guys een exclusieve twee uur durende set gaan doen: 1 uur Early Rave / Early Hardcore en 1 uur gericht op de hardcore van nu. Een unieke hoofd act dus deze avond, aangezien deze mannen voornamelijk op de grote party’s te bewonderen zijn! Dit weekend zijn deze Italiaanse helden dus alleen exclusief te horen en te zien op Confusion in Discotheek de Hooizolder te Zeeland.

Confusion staat voor een combinatie van Early Rave, Early Hardcore en de huidige hardcore! Naast de hoofd act van deze avond hebben de heren van Confused Events voor deze 10e editie gekozen om naast de residents: M-ystery (Decibel 2007 / Evilution / Haagsche Knallers), Blade (Evilution), Demon (Bassrulers), drie van hun favoriete deejays uit hun eigen provincie uit te nodigen om deze avond compleet te maken. Djexunz, Loudnezz en Tera-pi zullen deze avond laten horen wat voor talent de provincie in de kuip heeft, en zullen de pompende beats en tunes dwars door je lichaam heen gaan rammen.

Timetable
23.00 – 00.00 Djexunz
00.00 – 01.00 Demon
01.00 – 03.00 The Stunned Guys (1 hour early / 1 hour new hardcore)
03.00 – 04.00 M-ystery & Blade
04.00 – 05.00 Tera-pi & Loudnezz

Confused B-dayz - M-ystery, Blade, Demon: 87 jaar verwarring!

We zitten nu inmiddels bijna alweer in de winterse maand van december, een mooi moment om de eerste twee evenementen van 2009 ook even aan het licht te brengen.
In januari zal het jaarlijks terug kerende No Excuse : Confused B-dayz weer plaats vinden. Met dit evenement wordt ieder jaar de verjaardagen van de residents M-ystery, Blade en Demon gevierd. Verwacht op deze avond verschillende genres binnen de ‘’harder stylez’’, maar de hoofd stijlen van de avond zullen toch wel de ‘’early’’ en de hardcore zijn. Alle hoofd acts van deze avond zullen ook een set in deze genres gaan neerzetten. De hoofd acts zijn: Evil Activities, Tha Playah, Genius en Pat B. Verwacht verder deze avond veel verwarrende battles tussen de Zeeland Allstars United, dit wil zeggen veel vs sets tussen de crème de la crème van Zeeland.


Het tweede feest van 2009 is een nieuwe editie van A New Generation. Het jongste concept van de organisatie blijft keer op keer een klapper, en met deze editie is A New Generation al weer 1 jaartje ‘’oud’’. Voor deze editie zijn drie hoofd acts uitgenodigd de nieuwe hardcore te representeren. Als aanvoerder van deze avond hebben ze Angerfist uitgenodigd. Naast hem zal T-junction de beats door de boxen gaan pompen, en last but not least, de nieuwste aanwinst van Rotterdam Records: Prankster! Special guests deze avond zijn: B!zar en The X-clusive.

Meer info: www.confused-events.nl // www.dehooizolder.nl // Confused Events // [flock=2541]{element is niet toegankelijk}

7 opmerkingen

01.00 – 03.00 The Stunned Guys (1 hour early / 1 hour new hardcore)


Das wel vet!! :respect:
Wordt weer knalle geblazen :D :cheer:
:bounce:
Werkzaam bij Confused Events
Artiest {SHOWLIST artist 70070, 45029, 28347, 165768, 10470}
Owwww deze gaat zooooooooooooooooooooo VET worden !! :jaja:

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
het is bijna zover:d
We willen bij deze even melden dat er voor a.s. vrijdag weer gewoon een bus zal rijden net als de afgelopen 2 maanden.

Dit houdt dus in ook vanaf Arnemuiden! Check hieronder de busroute!

Buitenom de mensen uit de provincie zelf, heeft Confused Events al heel wat groepen vanuit o.a. Brabant, Zuid-Holland en België weten te verwelkomen...

eehum!?!? waaazditnouwdan?